SPF Totó és SPF Score Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Megoldjuk okosba.  ;)

Idézetet írta: horzol Dátum december 01, 2023, 17:00:13A határontúliak akkor megint beszopták! :(  A játék öröme marad, legalább azt nem veszik el tőlünk!

Nagyon sajnáljuk. Mi annak örvendünk, hogy a játék egyáltalán folytatódhat, ez pedig az Unibetnek is köszönhető.

Idézetet írta: Admin Dátum december 01, 2023, 19:00:59Nagyon sajnáljuk. Mi annak örvendünk, hogy a játék egyáltalán folytatódhat, ez pedig az Unibetnek is köszönhető.

Megértem és biztos vagyok benne, hogy ti a legjobbat akarjátok! Csak életem során jópár megkülömböztetésben volt részem! Hagy legyek kissé csalódott,mivel azért úgy gondolom a 10 leghűségesebb tag között ott vagyok!

Idézetet írta: horzol Dátum december 01, 2023, 19:30:48Megértem és biztos vagyok benne, hogy ti a legjobbat akarjátok! Csak életem során jópár megkülömböztetésben volt részem! Hagy legyek kissé csalódott,mivel azért úgy gondolom a 10 leghűségesebb tag között ott vagyok!

Nem kell szomorkodni, ugyanis: a Jackpot továbbra is megszerezhető, és nem kis összeg.  :great:

Idézetet írta: Admin Dátum december 02, 2023, 16:04:31Nem kell szomorkodni, ugyanis: a Jackpot továbbra is megszerezhető, és nem kis összeg.  :great:

Az kb. mission impossible, de köszi a vigaszt! ;)

Idézetet írta: horzol Dátum december 02, 2023, 16:31:14Az kb. mission impossible, de köszi a vigaszt! ;)

Volt akinek sikerült, szóval nem lehetetlen:
https://www.sportfogadas.org/sftoto/jackpot

Ha jól látom akkor a Dec 2 Spf.score versenyen 1 helyen vagyok , a nyereményt a második helyezettnek @lencsab nak ajánlom. Sajnos nincs magyar unibetes acc.
Köszönöm előre is . :cya:

Idézetet írta: sunik29 Dátum december 03, 2023, 08:44:38Ha jól látom akkor a Dec 2 Spf.score versenyen 1 helyen vagyok , a nyereményt a második helyezettnek @lencsab nak ajánlom. Sajnos nincs magyar unibetes acc.
Köszönöm előre is . :cya:

Köszönjük a felajánlást, meg az elért eredményt is, annyi megjegyzéssel, hogy ő (lencsab) nyert alapjáraton is, ugyanis utolsó tippje telitalálat.  :ok:

Oke ,akkor felreertettem  ;D   :bash:

Nem érkezett még meg az Unibethez a December 13. spf score nyereményem. Utána néznétek kérlek. Köszönöm!

Idézetet írta: grof19 Dátum december 20, 2023, 15:05:26Nem érkezett még meg az Unibethez a December 13. spf score nyereményem. Utána néznétek kérlek. Köszönöm!

A nyertesek listáját átküldtük, jóvá fogják írni valamikor.

Idézetet írta: grof19 Dátum december 20, 2023, 15:05:26Nem érkezett még meg az Unibethez a December 13. spf score nyereményem. Utána néznétek kérlek. Köszönöm!
Ha jóváírták, írd be ide kérlek. Köszi.
Tegnap kaptam mail-t tőlük, hogy megváltoztak a szokásaim és sokkal gyakrabban nézem meg a bónuszokat. Azóta nem merem.  ;D

Idézetet írta: LosGabos Dátum december 20, 2023, 17:56:59Ha jóváírták, írd be ide kérlek. Köszi.
Tegnap kaptam mail-t tőlük, hogy megváltoztak a szokásaim és sokkal gyakrabban nézem meg a bónuszokat. Azóta nem merem.  ;D

Beírom jó.

Sziasztok! Ma írták jóvá  Unibeten az ingyenes fogadást. LosGabos ahogy ígértem. Szép napot kívánok neked és mindenkinek!

El vagyok tevedve hosszutavon...  ;D  Nem vettem eszre valtozott a kifizetési mód. Sajnos nincs Unibetes számlám, így a január 3 ai sfscore nyeremenyem  robmiller -t illeti  :great: Koszonom!