Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 48 vendég van a témában


Hi XY,

We recently sent you a Skrill Prepaid Mastercard®. You can activate your new card quickly and easily via your online Skrill account.

Login, go to the "Skrill Prepaid Card" section and follow the onscreen instructions - your PIN will be displayed online upon activation. It only takes a few seconds.

Ezt a levelet kaptam 2 napja. Én nem rendeltem Skrill MC kártyát. Automatikusan küldik már mindenkinek?

Idézetet írta: adamv.qwertz Dátum július 22, 2017, 10:15:23
Azt mondta az ügyintéző, hogy rengeteg olvasatlan e-mailjük van, nem tudnak velük normálisan haladni.

...És ezeknek a nagy részét ők maguk generálják pl. azzal, hogy fűnek-fának értesítőt küldenek a meg sem rendelt és ki sem küldött bankkártyákról, meg hogy szórakoznak a véletlenszerűen kért ismételt azonosításokkal.
Másrészt persze a sok-sok betelefonáló miatt sem tudnak az emailekkel haladni.   ;D

A 10 euro valakinek megjött végül?
Vagy fölösleges volt újra-megerősíteni az adataim?
Üdv, szép napot!


Sziasztok a tegnapi nap írtam a skrillnek a 10€-val kapcsolatban és a következő választ kaptam:
Dear Viktor XXX,
Thank you for contacting the Skrill Help Team.

With regards to your inquiry,
after your complete verification, the promotion reward amount of 10 Euro will be credited in your Skrill account by August 04,2017.

We hope you find this information useful.
If you have any questions, please get in touch with us.

A lényeg, hogy augusztus 4-ig fogják küldeni, remélem segítettem.
Szép napot!

HTTP ERROR 403
Ilyenkor mi van?

Már megint azt írja hogy további verifikáció kell :(

Idézetet írta: Labs Dátum augusztus 01, 2017, 12:26:05
Már megint azt írja hogy további verifikáció kell :(

Igen.Pedig már azt hihettük,hogy mégsem kell új azonosítás.Azóta eltelt néhány hét,viszont most már tényleg elérhető az azonosítás rész.Webkamerán keresztül kell arc+igazolvány kombót csinálni.

Én biztos ami biztos a székletemről is csinálok képet,remélem örülnek majd neki  :bash:

Na, nekem mar vissza is dobtak a utility billt  :D Jo lesz... Ez most nem tunik rendszerhibanak, de az erdekes hogy azt irja verify to increase your limits, aztan mindenhol no limit van irva  :D Valakinek mar sikerult megfelelnie?

Nálam simán végigment a 4 cuccon aztán következő belépésnél eltűnt a szöveg hogy verifizni kell. Nem töltöttem fel semmi újat, remélem nem is kell.

Idézetet írta: router12 Dátum augusztus 02, 2017, 02:28:29
Ez azoknal van, akiknek van aktiv Skrill kartyajuk. Gondolom neked is van. Akinek nincs, annak kell a webkameras cucc vagy a mobilappos.

Sajnos ez igy nem allja meg a helyet.
Mar a 3. vagy 4. kartyat hasznalom, mindig ugyanarra a cimre jott raadasul. Ami erdekes, hogy raneztem az ujranyitott, de meg nem hasznalt neteller szamlamra, ott kivalthato minden bisz-basz egy kartya rendelesevel. Amikor par oldallal hatrebb irtam hogy az automata penzt nem adott, de az a szamlarol le lett emelve, na akkor kellett volna darabokra torni a kartyat es kerni egy ujat, hatha eleg lett volna :D 

Felk*r ez a skrill app.
Nem mintha nagyon szükségem lenne arra, hogy kezeljem a skrillem mobilon, de gondoltam letöltöm, jó ha van. Megcsináltam a pin kódot, tök megtetszett, hogy pin-nel gyorsan beléphetek, és lecsekkolhatom gyorsan hogy ha pénz jött, vagy tranzakció után mennyit vett le. De egy idő után elkezdte azt, hogy nem elég a pin, utána elkéri ugyanúgy a jelszavam. Ennek a belépésnek így nem sok értelmét láttam, de mindegy, ha kell akkor beírom. DE MOSTMÁR PIN, JELSZÓ, ÉS SKRILL CARD NUMBER HÁRMAST KÉR :D GETZI hogy ennek semmi nem elég, hát elvégzem a corvinust mire belépek a saját számlámra, a saját telefonomról...

Idézetet írta: Maestro90 Dátum augusztus 01, 2017, 14:45:33
Igen.Pedig már azt hihettük,hogy mégsem kell új azonosítás.Azóta eltelt néhány hét,viszont most már tényleg elérhető az azonosítás rész.Webkamerán keresztül kell arc+igazolvány kombót csinálni.

Az arcnak valojaban nem is kell latszania, mindossze az adott iratnak. En mar elvegeztem, mutat is ra egy peldat, ott sem szerepel maga a szemely. Ez igy megint csak felmegoldas, mar ami a biztonsagot is illeti, gyakorlatilag barki feltoltheti barki ID-jat, eleg arra figyelni, hogy a borszin hasonlo legyen (ugyebar az ujjak rajta lesznek a foton).

A mult havi pepecseles - es a support valasza - utan en egyszeruen feladtam hogy ertelmet talaljak ennek a cegnek a modszereiben, amig mindenem no limites addig nem foglalkozom az uj rendszerrel mert csak felesleges fejfajast kapok toluk.
Mondom, nem johet eleg hamar egy olyan 'svajci bicska' tipusu e-wallet amelyik nem nezi hulyenek az embert, kezel egyszerre tobb valutat, lehet vele sportfogadni es atvaltani benne cryptocurrency-re is (bitcoin, ether).
Nagyon remelem h. valaki dolgozik mar ezen es a Skrill a retardalt kinezetevel, magas fee-jeivel meg az egesz nevetsegesen manipulativ biznisz praktikaival eltunik a balfeneken egy jo ot even belul...