Magyar Labdarúgó Válogatott 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Izland épp cipóra veri Romániát, nehéz ellenfél lesz.

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum október 08, 2020, 20:01:59
Kalmár Zsolti nagyon nagy formában amióta ez a szezon elkezdődőtt  :great: Utoljára ilyen hirtelen beugró Kleinheisler volt, aki nagyon jól sült el, reménykedjünk hasonló beugrásban

És lőtt :great:

Sokat jelentett,hogy nem adták meg a tizit és szabadrúgásra módosították.A győzelmhez nagyban hozzájárult :ok: Köszi VAR :D

Azé' volt mákunk, Orbánnak a kezét vagy érte a laszti, vagy se, igazán jó szögből egyszer sem mutatták. Kalmár elvégezte minden idők legszarabb szabadrúgását, mégis gól lett, és megúsztuk a tizigyanús szitukat, melyek közül szeritnem sem volt tizi egyik sem, de azért lett volna spori, aki mondjuk egyet megad, Marciniak velünk volt. Hajdú B-nek igaza volt, mostanában a VAR azért mindig velünk van, csak félek, hogy pont akkor nem lesz, amikor a legjobban kéne  :D

A kotelezo teljesitve. Ez ment volna az eredeti idopontban, s szerencsere osszejott tegnap is.

A harom idegenbeli meccs durva, igaz novemberben harom otthoni talalkozo jon, ketsegtelen, hogy a legnagyobb erdeklodes az izlandi fellepest ovezi majd, de ha a jegyertekesitesnel lesz berlet lehet megnezem mindharom meccset.

Mar a masodik kiiras megy, de a Nemzetek Ligaja tovabbra sem nott a szivemhez, milyen sorozat az, ahol a gyoztesnek kb nem jelent semmit, mig pl.: a 4., 8. es 13. helyen levok meg rajatszast tolnak. Erthetetlen, hogy ezt kitalaltak, s jovahagytak...

Romania EB helyszin lesz, szegenyek mar kiestek + amig 300-500 km-re toluk franciak es portugalok jonnek, addig ott Ausztria, Ukrajna es Macedonia/Gruzia megy. A kihasznaltsag kb akkora lesz, mint Bakuban.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum október 09, 2020, 18:02:44
A kotelezo teljesitve. Ez ment volna az eredeti idopontban, s szerencsere osszejott tegnap is.
Jól játszottak a fiúk. Remélhetőleg meglesz az az EB-re való kijutás.

A mai kezdő: Gulácsi - Botka, Szalai, Lang - Bese, Gazdag, Kalmár, Nagy, Hangya - Nikolic, Könyves.

Arra kiváncsi vagyok, hogy fordított szereposztásban mire lesznek képesek a támadóink (Szalai később áll be, mondjuk pont Nikolic helyére).


Csak én tartom szotyipénzzel megrakva ígéretes lehetőségnek a Dzsudzsi kap még válogatott meghívót 2020-ban opciót? 10-es ért csábító szerintem.

#69 október 30, 2020, 14:24:26, oakland23
Idézetet írta: NFCKR Dátum október 30, 2020, 13:51:27
Csak én tartom szotyipénzzel megrakva ígéretes lehetőségnek a Dzsudzsi kap még válogatott meghívót 2020-ban opciót? 10-es ért csábító szerintem.

hol húztad?

Ismételten pozítiv koronavírustesztek a Salzburgnál, a teljes csapat karanténba került. Egyelőre nem engedik el Szoboszlait a válogatotthoz, de ez még változhat a héten. Kezd elegem lenni mostmár ebből a vírus mizériából...

Az összes jegy elkelt, de senki se mehet a válogatott meccsére

A futball-válogatott mellett a Ferencvárost is érintik a járványügyi szigorítások.

A magyar labdarúgó-válogatott egy hét alatt három mérkőzést játszik Budapesten a Puskás Arénában. Eredetileg nézők előtt rendezték volna, de a kormány intézkedései miatt a stadion üres lesz.

november 12 – Izland, Európa-bajnoki pótselejtező
november 15 – Szerbia, Nemzetek Ligája találkozó
november 18 – Törökország, Nemzetek Ligája találkozó
Az első, az Izland elleni meccs a legfontosabb, mert ha azon nyer Marco Rossi csapata, akkor ott lehet a részben hazai rendezésű, jövőre elhalasztott Európa-bajnokság 24 legjobb csapata között. A másik kettőt az NL-ben rendezik, szerencsés esetben még a feljutás is összejöhetne a B divízióból.

A három meccsre bérleteket árusított a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), az Izland ellen az összes kibocsátható jegy, vagyis mind a 20 ezer elfogyott. A találkozó kezdési időpontja 20 óra 45 perc, ezen változtatni nem lehet, de egyébként is tilos minden sportrendezvény, így ha előbb hoznák a kezdési időpontot, akkor sem lehetnének nézők. Az MLSZ közleményében jelezte, hogy a jegyárakat visszatérítik. (2015-ben Norvégia ellen itthon jutott ki a csapat az Eb-re, a szurkolók együtt ünnepeltek.)

(forrás: telex.hu)

Osszessegeben tobb olyan hozzaszolast olvastam, amely udvozli a zartkapus meccset, de en meg teljesen kibuktam (meg ugy is, h a szokasos 6 fos tarsasagbol most csak ketten mentunk volna), hogy 4-5 nappal a jegyvasarlas utan felfuggesztettek az egeszet. Egesz evben (ha tavasszal lett volna a meccs akkor is megkapta volna ezt a jelzot) a legfontosabb meccs, erre megsem mehetek, hiaba simerult jegyet szerezni.

Tavasszal ugyanez volt a Bayern Chelsea meccsre volt jegy, aztan a virus kozbeszolt, de azt konnyebben elengedtem, mert ott az elso meccs utan koztudott volt, h formalitas lesz a visszavago, de itt prioritas a tovabbjutas.

Felreertes ne legyen, megertem azokat akik koncertre, fesztivalokra mennenek, s nem lehet, de mivel az engem nem erint, igy most erzem at ennek a sulyat igazan.

A Salzburgnal meg divat lett pozitiv teszteket talalni valogatott meccs elott, holott az UEFA dontese folytan nem kotelezo elengedni a top spilereket a valogatotthoz. Egy kozlemenyt kellett volna kiadni oktoberben, hogy elnek ezzel, mintsem 3 nappal a meccs elott megvetozni a behivot.

Mindenesetre az EB-n sztarcsapatok lesznek a csoportban, ami miatt a tavaszi programban spanyol, vagy Rossi miatt olasz valogatott erkezeset tippelem.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum november 09, 2020, 15:00:03
Mindenesetre az EB-n sztarcsapatok lesznek a csoportban, ami miatt a tavaszi programban spanyol, vagy Rossi miatt olasz valogatott erkezeset tippelem.

Melyik Eb-re gondolsz?

Nyilvan a kovetkezore, tudom, hogy iden megbelyegzik a pozitivakat, de en tovabbra is igy gondolkodom. Szerintem osszejon a kijutas.  :beerchug: