Expekt - 6.000 FT Bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Expekt - 6.000 FT Bónusz az új ügyfeleknek

Minden új [ex]Expekt[/ex] ügyfél most egy ingyenes első fogadásban részesül.

Mit kell tenned?

1. Nyitsz egy számlát az [ex]Expekten[/ex] [ex]ide[/ex] kattintván, s befizetsz

2. Kötsz egy első fogadást minimum 3.000 Forint (10€) értékben

3. Ha nyertes a fogadás, akkor tiéd a nyeremény

4. Ha vesztes a fogadás, akkor az első fogadásodra feltett tét összegét visszakapod, 6.000 Forint (20€) értékig 48 órán belül


Részvételi feltételek:

Az ajánlat:

1.1. Ez a sportfogadási üdvözlőbónusz egy ingyenes első sportfogadást tartalmaz. Ha a legelsőként megkötött fogadás vesztes, visszatérítjük az elvesztett tétet legfeljebb 20 euró (6000 Ft) összegig.

Példa a fogadásra: Manchester United (1X2), győzelem 1,75-ös szorzóval és 10 eurós téttel.

1.2. Ön akkor válik jogosulttá erre az üdvözlőbónuszra, ha az első fogadásában felrakott tét legalább 10 euró (3000 Ft) (vagy ennek megfelelő összeg más pénznemben), és a tét összegét külső befizetéssel teljesítette. A kétségek elosztása végett: más Expekt-termékekből átvezetett összegek nem számítenek külső befizetésnek.

1.3. Ez az ajánlat csak az alábbi országban rezidens ügyfelek számára érhető el: Magyarország.
Más Üdvözlőajánlat csak az alábbi országokban rezidens ügyfelek számára érhető el: Belgium, Csehország, Dánia, Finnország, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Németország, Norvégia, Svédország, Szlovákia és Szlovénia.
Ha Ön más országban rezidens, nem jogosult az üdvözlőajánlatra. Fenntartjuk a jogot arra, hogy időről időre kiegészítsük, kibővítsük vagy megváltoztassuk ezt a listát, kizárólagos döntési joggal.

1.4. A visszatérítés összegét bónuszként írjuk jóvá, és legalább egy (1) alkalommal meg kell forgatni sportfogadásainkon 2,00 vagy a feletti szorzóval, és csak ezt követően lehet kifizetést kérni és/vagy más termékre történő átvezetést végrehajtani.

1.5. A szükséges megforgatások akkortól számolódnak, amikor a bónusz összege jóváírásra került a sportfogadási számláján.

Egyéb feltételek:

2.1. Ha Ön megnyeri első fogadását, ennek az ajánlatnak az igénybevételére már nem jogosult.

2.2. Az ajánlat nem vonható össze más bónuszajánlatokkal vagy egyéb ajánlatokkal.

2.3. Nem vehet részt az ajánlatban olyan ügyfél, aki korábban bármikor már részesült befizetési bónuszban az expekt.com-on, valamint, aki már játszott sportfogadást honlapunkon.

2.4. Személyenként, háztartásonként és IP-címenként csak egyszer lehet részt venni ebben az akcióban.

2.5. Az ajánlattal való bármilyen visszaélés a számla zárolását vonja maga után. A befizetett összegeket nem térítjük vissza. A visszaélésekkel kapcsolatos döntést mindig az adott esetre vonatkozóan hozzuk, a döntés a Vállalat kizárólagos jogába tartozik.

2.6. Fenntartjuk a jogot a kifizetések leállítására, amennyiben bármilyen visszaélést fedezünk fel. A visszaélésekkel kapcsolatos döntést mindig az adott esetre vonatkozóan hozzuk, a döntés a Vállalat kizárólagos jogába tartozik.

2.7. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor igazolást kérjünk a személyazonosságról és a befizetésekről.

2.8. Az expekt.com-on létrehozott számla személyes, és csak az a személy használhatja, akinek az adatai megegyeznek a számlán rögzítettekkel. Ennek nem teljesítése a számla zárolását és azonnali érvénytelenítést vonhat maga után.

2.9. A fenti feltételek kiegészítik a Mangas Gaming Malta Limited általános felhasználási feltételeit. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassuk a felhasználási feltételeket és/vagy visszavonjuk ezt az akciót, indokkal vagy a nélkül, ill. értesítéssel vagy a nélkül. A játékosoknak kifejezetten javasoljuk, hogy rendszeresen tekintsék át a vonatkozó felhasználási feltételeket, hogy mindig naprakészek legyenek az esetleges változásokkal kapcsolatban.

2.10. Ha e felhasználási feltételek angol és más nyelvű verzió között ellentmondás vagy különbség merülne fel, az angol nyelvű verzió az irányadó.

2.11. Fenntartjuk a jogot arra, hogy visszatartsunk bármilyen bónuszkifizetést, ha úgy hisszük, hogy egy adott akcióval és/vagy az első befizetési bónusszal visszaélés történt; és/vagy ha az ajánlat feltételei nem lettek teljesítve; és/vagy ha bármilyen szokatlan fogadási mintákra derül fény. A Vállalat döntései ebben a kérdésben véglegesek.

2.12. A Vállalat fenntartja a jogot arra, hogy – kizárólagos döntési joggal – visszavegye a bónusz összegét, és/vagy meghatározza, hogy kiértékelhető-e egy fogadás a megfelelő szorzókkal, és/vagy érvénytelenítse az ingyenes fogadásokat, és/vagy érvénytelenítse a befizetési bónusszal kötött fogadásokat, amennyiben a Vállalat fényt derít arra, hogy egy vagy több ügyfél egy vagy több fogadása garantált ügyfélprofitot biztosít az esemény kimenetelétől függetlenül. Az így megkötött fogadások nem számítanak bele a bónusz megforgatási követelményeibe.


Ha bármilyen kérdésed van, itt felteheted!


[ex]Nyiss egy számlát az Expekten![/ex]

Ugye nem csak 3 esélyes fogadásra lehet tenni? Mehet az NFL, vagy a tenisz is?

Idézetet írta: Vinny Dátum november 13, 2010, 17:50:55
Ugye nem csak 3 esélyes fogadásra lehet tenni? Mehet az NFL, vagy a tenisz is?

Szerintem erre pontos választ hétfőn fogsz kapni, vagy esetleg megkérdezheted az ügyfélszolgálatot.

Külön kitérést erre a dologra nem találtam a feltételeknél.

Kérdésére válaszolva szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a visszatérítést akkor tudjuk játékosainknak jóváírni, ha feltöltik számlájukat, majd a legelső fogadásukat legalább 3000 Forinttal kötik meg, és elvesztik azt, a fogadásra vonatkozó más kötelezettség azonban nincs.

A visztérítést egyszer meg kell forgatni, ezt olyan eseményen kell megtenni, aminek legalább 2.0-s a szorzója, egyéb kötelezettsége ennek sincs.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszatérítés nem automatikus, ezt játékosainknak meg kell igényelnie, ezért kérjük, ha elsőnek megkötött fogadását elvesztette, igényelje meg honlapunkon a vissztérítést az alábbi linken:

www.expekt.com/pagecontent.do?pageid=2115&lc=hun

Kérjük, ezt másolja be böngészőjébe, ezt bármelyik, bónuszos bannerünkön el lehet érni.

Az akció feltételei is megtekinthetők a fenti linken, ha a vastagon szedett "felhasználási feltételek"-re kattint.

A vesztes fogadásért kapot 6000ft-ot egyszer kell megforgatni ,,,, de ugye nem muszály egyből feltenni a kapott 6000et ? Mert akkor könnyen lehet ha elsőre buktam ,akkor a másodikra is ,aztán le is nulláztam :bash:

Az lenne a jó ha a bonust 50ft-os tétekkel is le lehetne játszani.

Idézetet írta: Wonder68 Dátum november 15, 2010, 17:53:50
A vesztes fogadásért kapot 6000ft-ot egyszer kell megforgatni ,,,, de ugye nem muszály egyből feltenni a kapott 6000et ? Mert akkor könnyen lehet ha elsőre buktam ,akkor a másodikra is ,aztán le is nulláztam :bash:

Az lenne a jó ha a bonust 50ft-os tétekkel is le lehetne játszani.

biztos kijátszhatod 50-ekkel is csk arra figyelj hogy ne fuss ki a forgatási határidőből , mert az mindíg meg van szabva általában 1-2 vagy 3 hónap de nézz inkább utána.

Ezt írták vissza,arra,hogy hányszor és mennyi idő alatt kell ezt a 2,00 szorzón megjátszani a visszatérítést:

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a visszatérítés összegét bónuszként írjuk jóvá, és legalább egy (1) alkalommal meg kell forgatni sportfogadásainkon 2,00 vagy a feletti szorzóval, és csak ezt követően lehet kifizetést kérni és/vagy más termékre történő átvezetést végrehajtani

A hangsúly a legalább 1-en van,tehát gondolom részletekben is lehet. De sajnos ez egy sablonválasz csak...az időről meg semmit nem írnak,akkor nincs időlimit?
Nagyon remélem.

Van amúgy valaki,aki megpróbálta? Én erősen gondolkodok rajta.

Idézetet írta: Vinny Dátum november 17, 2010, 19:15:11
Van amúgy valaki,aki megpróbálta? Én erősen gondolkodok rajta.

Nah,nekem sikerült elbuknom az első fogadást tegnap. :(
Tegnap vissza is igényeltem a pénzt, eddig még nem kaptam meg. Hétvégén nem dolgozhatnak? Hát nem a gyorsaságukról híresek ezek szerint. A sokat szidott betathome hétvégén is egy órán belül válaszolt az emailre,itt csak automata válasz volt,hogy hétfőtől péntekig van magyar ügyfélszolgálat. :noway:

Idézetet írta: Vinny Dátum november 21, 2010, 14:08:33
Nah,nekem sikerült elbuknom az első fogadást tegnap. :(
Tegnap vissza is igényeltem a pénzt, eddig még nem kaptam meg. Hétvégén nem dolgozhatnak? Hát nem a gyorsaságukról híresek ezek szerint. A sokat szidott betathome hétvégén is egy órán belül válaszolt az emailre,itt csak automata válasz volt,hogy hétfőtől péntekig van magyar ügyfélszolgálat. :noway:

Most őszintén, te dolgoznál vasárnap?

Amúgy meg a leírásban simán ott van, hogy 48 órán belül!  ;)

Kitöltödted az "űrlapjukat" nekem fél napon belül visszatették a pénzt a számlámra

http://www.expekt.com/pagecontent.do?pageid=2115&lc=hun

Idézetet írta: Milan Dátum november 21, 2010, 14:25:58
Most őszintén, te dolgoznál vasárnap?

Amúgy meg a leírásban simán ott van, hogy 48 órán belül!  ;)

Több műszakos beosztás is van a világon, és van aki vasárnap is dolgozik,nem egy példát tudok mondani családon belül is...de ebbe most nem mennék bele.

Kaz:
Persze,kitöltöttem,ahogy kell.
Akkor te lehet nem hétvégén csináltad.

Tudtam,h valami gáz van.

Kérik a személyim meg valami számla másolatát,mert jelszavamon más felhasználó is osztozik...hát elküldöm nekik,és jelszót változtatok. pff

Én is dolgoztam tegnap / vasárnap /. És fogok is időnként, és mivel szolgáltatást nyújtok, mindent az ügyfelekért, különben otthagynak a seggbe.  ;D  ;) 

Ne értsetek félre, csak azért írtam ezt, mert nem tudom elfogadni, hogy valami le van írva, s anélkül, hogy elolvasnátok, már támadtok...Vinny érdekeidet védem, de légy türelmesebb.  :ok: