Tippjáték Infó (régi)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum március 26, 2010, 00:11:58
Ott van az, csak az eggyel korábbi nap listájában. Megtévesztő, mondhatni. Persze csak nekem gondolom.

Az amerikai sportokra vonatkozó régi rendszerrel mi volt a baj ?

Az SfStats-on vannak a gondok az időzónával, s már egy ideje mind próbáljuk állítgatni, hogy jó legyen, de nem nagyon sikerül.  :D

A régi rendszer nem volt jó, mert nem reális és megtévesztő volt, ugyanis akkor ki kellene találnunk egy amerikai sportokra vonatkozó szabályt, akkor külön egy ausztráliai sportokra vonatkozó szabályt stb.

Így sokkal egyszerűbb. A magyar kezdési időpont a helyes.

Idézetet írta: TiB Dátum március 26, 2010, 00:41:35
Rosco a Washington meccsnél mostmár én is megtudom mondani mi volt a gond :D Ma szembesültem én is ezzel, szóval az a meccs másnap volt, te egy nappal korábbra adtad fel. Kedden adtad fel keddre, de szerdán játszották le, magyar idő szerint. Éjfélkor kezdődött, a keddi listában láthattad, de módosítanod kellett volna a dátumot a szerdaira. Tehát a mínusz órák már nemtéma, amióta a szabályzat változott gondolom.

Közben a Szávay-s tipped is megfejtettem, azt meg egy nappal későbbre adtad fel, mint amikor volt. 15-ödikén volt a meccs, te pedig 16-odikainak adtad fel 15-ödikén. Gondolom ott is bekevert az időzóna. Ennyi, Columbo egy Doszpot Péter hozzám képest. :)

Pontosan ezért lettek tévesek.

Kapsz egy kitüntetést Tib.  :beerchug:

Itt már nem elég a jó tipp, többszörös akadályokat kell leküzdeni...  :D Ilyen időzóna, amolyan időzóna, mintha a Slidersben lennénk... ;D


Hát mondhatjuk úgy volt eddig. Most elég a magyart használni... ;)

Ok, most már odafigyelek erre.  ;) Csak az a bosszantó, hogy jó a tipp, időben is adtam meg és akkor ilyenekkel csúszok el.  :'(

Idézetet írta: rosco Dátum március 26, 2010, 13:33:17
Ok, most már odafigyelek erre.  ;) Csak az a bosszantó, hogy jó a tipp, időben is adtam meg és akkor ilyenekkel csúszok el.  :'(

Tényleg sajnálom, hogy így történt...de gondolj bele lehetett volna rossz is a tipp, s akkor milyen jó lenne most... :D

Fontos közlemény:

Tisztelt tippelők,

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy abban az esetben ha éjszakai meccsekre tippeltek, akkor legyetek nagyon figyelmesek a mérkőzések dátumaira.
Az utóbbi napokban rengeteg tippet kellett elkönyvelnem tévesként, mert nem volt helyes dátum megadva.

A probléma egyik okozója az automatikusan betöltődő mérkőzéslista is lehet. Sajnos az időzónák miatt a 23:00 és 1:00 közötti mérkőzések tévesen jelenhetnek meg a listában (rossz dátumon).

Ezért javaslom, hogy a mérkőzés kiválasztása után ellenőrizzétek, hogyha a dátum is helyes.

az április tippjáték ma tér véget?

Idézetet írta: amarijjo Dátum április 30, 2010, 20:46:10
az április tippjáték ma tér véget?

Térni nem tér, csak ér.... ;)



ha jól számoltam a 3. helyre értem be :)

de ha nyer safarova akkor 2.

nekem az utolso ket nap elvitte a nyeremenyt :'(,de grat mindenkinek

Fontos információ:

Sajnos változtatnunk kell a tippjátékok nyereményein, mivel az [ex]Expekt[/ex] májustól nem szponzorizálja a kezdő tippjátékot.

Az [ex]Expektel[/ex] való együttműködés eddig nagyon sikeres volt, s reméljük, hogy a következőkben is továbbra támogatni fognak, csak jelenleg tisztázniuk kell egyes dolgokat a cégen belül.

Sajnos ez a döntés váratlanul ért bennünket is, de reméljük, hogy ezen a héten sikerül valamit kiokoskodnunk, s megoldjuk ezt a problémát.

Addigra is sok sikert kívánunk mindenkinek!  :great: