TippmixPro

Előző téma - Következő téma

reca81 és 21 vendég van a témában


Én most se látok ilyet.

Idézetet írta: oakland23 Dátum december 01, 2023, 16:54:24Csak az adventi bónuszt élesítették be. (bár nem tudom, délelőtt kinn volt-e, ha igen, akkor nem vettem észre)

Bakker, kb 5 perce néztem a forgatási feltételeket, mondom átfutom most már rendesen, erre nem találom sehol :D
Aki netán megtalálja, másolja már be. Már a promók között sincs ott nekem, pedig az 1000 Ft-ot jóvárírták. (elvileg 24-ig minden nap kapunk egy ezrest, az azért önmagában nem rossz)

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.
pedig van nyoma, csak már klikkelni nem lehet jelenleg. Nekem még jóvá is írta a számlán az ezrest

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

na közben megvan, be is másolom, legyen meg:

A bónuszajánlat időszaka: 2023.12.01. 15:00 – 2023.12.24. 23:59



Bónuszajánlatunk 1.000 Ft, ami fogadásokra fordítható a feltételek szerint a tippmixpro.hu oldalon.

A bónuszösszeg megszerzéséhez a Játékosnak az 'ADVENT1000' bónuszkódot kell használnia a Bónuszaim menüpont alatt, vagy a Promó aloldalon a bónuszajánlathoz tartozó promóciós kártyán az igénylés gombra kattintania.

A bónuszegyenlegről kifizetés nem kezdeményezhető.



A bónuszajánlat forgatási követelménye 2x-es (kétszeres), azaz a Játékos bónuszegyenlegén szereplő összeg akkor kerülhet át a nyereményegyenlegre, ha a Játékos a jóváírt bónuszösszeg kétszeres értékében tett meg fogadásokat a forgatási feltételeknek megfelelően.



A Játékos az 1.000 Ft bónuszát minden nap egyszer tudja igénybe venni 24 napon keresztül, így akár 24 alkalommal is felhasználhatja.



A forgatási követelmény:

Ahhoz, hogy a bónuszösszeg a Játékos nyereményegyenlegére kerüljön, a Játékosnak legalább 2.000 Ft értékben kell fogadásokat tennie a forgatási feltételeknek megfelelően.



Forgatási feltételek

· A Játékos bármilyen eseményre fogadhat, de a V-sport fogadások nem számítanak bele a forgatási feltételek teljesítésébe.

· Eseményenként csak az első megtett fogadás számít bele a forgatási feltételek teljesítésébe. (Tehát ha a Játékos fogad egy mérkőzés végeredményére, majd később a gólok számára is, csak az első fogadása számít bele a forgatási feltételek teljesítésébe.)

· Egy fogadás csak akkor számít bele a forgatási feltételek teljesítésébe, ha az esemény kiértékelésre került. (Tehát nem a fogadás megtételekor.)

· A fogadások minimum oddskövetelménye 1.5

· A többes kötésben megtett és kombinációs fogadások esetén valamennyi esemény minimum oddskövetelménye 1.3

· Az Oddspiramissal megtett fogadások nem számítanak bele a forgatási feltételek teljesítésébe.

· Azonnali kifizetés esetén az érintett fogadások nem számítanak bele a forgatási feltételek teljesítésébe.

· A forgatási feltételeket legkésőbb 2023.12.31-ig kell teljesítenie a Játékosnak.

· Fogadásonként legfeljebb a bónuszösszeggel megegyező összeg számít bele a forgatási feltételek teljesítésébe. (Tehát az 1.000 Ft bónuszösszeg esetén a Játékos hiába tesz meg egy 4.000 Ft értékű fogadást, a forgatási feltételek teljesítésébe 2.000 Ft-ig számít bele.)

· A fogadási feltételek teljesítésébe a bónuszegyenlegről, a befizetett egyenlegről és a nyereményegyenlegről megtett fogadások is számítanak.



A forgatási feltételek teljesítése esetén a fennmaradó bónuszösszeg a Játékos nyereményegyenlegére kerül, legfeljebb 10.000 Ft értékben.



Példák a bónuszegyenleg nyereményegyenlegre való átvezetésére:

1. A Játékos 1.000 Ft bónuszösszegben részesült, és a forgatási feltételek teljesítését követően a bónuszajánlathoz tartozó egyenlege 800 Ft, a nyereményegyenlegére 800 Ft kerül, és a bónuszajánlathoz tartozó bónuszegyenlege 0 Ft lesz.

2. A Játékos 1.000 Ft bónuszösszegben részesült, és a forgatási feltételek teljesítését követően a bónuszajánlathoz tartozó egyenlege 7.000 Ft, a nyereményegyenlegére 7.000 Ft kerül, és a bónuszajánlathoz tartozó bónuszegyenlege 0 Ft lesz.

3. A Játékos 1.000 Ft bónuszösszegben részesült, és a forgatási feltételek teljesítését követően a bónuszajánlathoz tartozó egyenlege 15.000 Ft, a nyereményegyenlegére 10.000 Ft kerül, és a bónuszajánlathoz tartozó bónuszegyenlege 0 Ft lesz.



A játékos a forgatási feltételek teljesítését folyamatosan nyomon követheti a ,,Bónuszaim" menüpont alatt.





Általános részvételi feltételek

A Szerencsejáték Zrt. a bónuszajánlatokat játékosonként határozza meg.



A bónuszajánlatot a Szerencsejáték Zrt. az érintett játékosainak személyre szólóan küldte ki, kizárólag azon játékosokra vonatkozik, akik erről értesítést kaptak a korábban megadott e-mail címükre vagy telefonszámukra vagy a szerencsejatek.hu weboldalon bejelentkezés után látható grafikai hirdetésen (pl.: banner, pop-up). Azon játékosok, akik nem közvetlenül a Szerencsejáték Zrt.-től kapták meg a bónuszajánlatot, nem jogosultak annak igénybevételére.



A Szerencsejáték Zrt. bónuszajánlataiban csak azok a játékosok vehetnek részt, akiknek kizárólag egy regisztrációjuk van. Ezt figyelembe véve fenntartja a jogot, hogy a bónuszajánlat teljesítéséért járó bónuszösszeg jóváírását a következő esetekben saját hatáskörében visszautasítsa:



· ha egy játékoshoz több regisztráció tartozik,

· a részvételi feltételek bármilyen megsértése esetén,

· ha bizonyítható, hogy a játékosok összejátszanak a fogadások megtételénél vagy bármilyen egyéb visszaélést követnek el.



A Szerencsejáték Zrt. jelen ajánlata kizárólag a szabadidős célú fogadóknak és játékosoknak szól. Ha joggal feltételezzük, hogy az ajánlatot más célra használják, mint szabadidős tevékenység, például, de nem kizárólag, csalás, összejátszás, kétoldali fogadás, akkor a Szerencsejáték Zrt. fenntartja a jogot az ajánlat visszavonására külön értesítés nélkül. A döntés meghozatala érdekében a Szerencsejáték Zrt. megvizsgálja a játékos fogadási előzményeit.



A Szerencsejáték Zrt. fenntartja a jogot a bónuszajánlatok módosítására vagy visszavonására, ez azonban a játékosok érdekeit nem sértheti.



A Szerencsejáték Zrt. kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. A Szerencsejáték Zrt. visszaélés gyanús esetekben, vagy a részvételi szabályzat játékos általi megszegése vagy a bónuszajánlat játékos általi félreértelmezése esetén a jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben kizárja felelősségét az esetleges szerződésszegésből fakadó károk megtérítéséért.

Bármely kérdés vagy panasz esetén a játékosok a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatához fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken, a hét minden napján 07:00-23:00 között: E-mail cím: [email protected]

Telefonszám: +36 1 201 0580

Nálam sehol semmi, se be-, se kijelentkezve.
Ti, akik látjátok, mostanában regisztráltatok? Lehet, hogy csak újaknak jár.

Idézetet írta: Carpeks Dátum december 01, 2023, 17:32:52Nálam sehol semmi, se be-, se kijelentkezve.
Ti, akik látjátok, mostanában regisztráltatok? Lehet, hogy csak újaknak jár.
Nálam sincs ilyen.


Idézetet írta: oakland23 Dátum december 01, 2023, 17:09:26A bónuszajánlatot a Szerencsejáték Zrt. az érintett játékosainak személyre szólóan küldte ki, kizárólag azon játékosokra vonatkozik, akik erről értesítést kaptak a korábban megadott e-mail címükre vagy telefonszámukra vagy a szerencsejatek.hu weboldalon bejelentkezés után látható grafikai hirdetésen (pl.: banner, pop-up). Azon játékosok, akik nem közvetlenül a Szerencsejáték Zrt.-től kapták meg a bónuszajánlatot, nem jogosultak annak igénybevételére.

jólvanakkor

Idézetet írta: Carpeks Dátum december 01, 2023, 17:32:52Nálam sehol semmi, se be-, se kijelentkezve.
Ti, akik látjátok, mostanában regisztráltatok? Lehet, hogy csak újaknak jár.
Régi reges vagyok, jobb alul a promó ikont nézd meg

Nekem ADVENT500 a kód, vajon miért kaptam csak fele akkora bónuszt? Pedig az első naptól regizve vagyok náluk és játszom is, tiltva se vagyok.....

Úgy néz ki nekem semmit nem adtak... kipróbáltam a ADVENT1000, az ADVENT500 de még az ADVENT250 és az ADVENT100 kódot is, de nekem memdegyiknél azt írta hogy érvénytelen kód :/

Akkor engem szerethetnek, mert én napi 4 ezret kapok. :D

Én sem kaptam. Alighanem figyelik a fórumot..  :segg:

Jó ég se tudja mi alapján osztogatják. Mióta az új oldal indult, mindössze 2000-et fizettem be
Lehet az inaktívabbaknak adtak többet