Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

Ma kosár vb-selejtezők
Cseh-Montenegrói
155-re számolom és vélhetően fix 2-es lesz ez a meccs – nagyobb baj, hogy 155-re mérik a bukmékerek is.

bosnyák – magyar
Érdekes, hogy a mieink szarajevói győzelmét várják a fogadóirodák. Magam 156-ra számolom, de ha mégis a magyar csapat dominálná le a meccset, akkor azt csak a jó védekezésével érheti el. Tehát ha versenyben leszünk valóban, ahogy a bukik várják akkor underes lesz a meccs, ha szétdobnak minket (sok a hiányzó a hazai oldalon – sztem erre építenek a fogadók), akkor viszont elsülhet egy olyan meccs mint az EB-n: 95:85 – ez kerek 180! A bukik 154-re várják a határt – azaz egybevágnak az oddsok: magyar győzelem underes meccs az előzetes prognózis! Szerintem over és hazai...majd meglátjuk, viszont ha az első 5-8 perc valóban overes lesz, akkor érdemes lehet gyorsan lecsapni: pl 7. percben van 26-28 pont – s akkor egy 149 overt még 1,50 körül el lehetne csípni!

foci:
Empoli-Cremona
Nálam fix 1-es, de az 1x is 1,40-en indul.

Lyon-Nice
szerintem hazai győzelemmel zárja az őszt a Lyon! 1,72

A többit élőben
üdv,sound

1,6 150,5 over Szarajevóban
...és ezt a Knézyt hagyom a picsába, inkább a tippmixporo live stream közvetítés nélkül...

Sziasztok

Jó volt a tegnap a sima szarajevói overrel!
Mára szempont, hogy jó esetben délután 3-4 után érek haza, így rakom össze a live programom.

15:00
Napoli-Udine
lsd guru – 2,5 over

16:00
Paks-UTE
Overes meccs lesz ez is és szerintem x – írom, nézem

18:15
ZTE-Kecsó
Mostanában indulatos, szenvedélyes a zalaegerszegi közönség, és a csapat is így szerepel. Képes a KTE egy meglepetésre, és így overre jó lehet ez a mérkőzés is.

21:00
PSV-AZ
Holland rangadó, lsd guru 2,5 over

21:30
Boavista-Porto
Olyannyira jó kis csapat a Porto, hogy megnyerte BL-csoportját is. Általában ebben a párosításban rendre leesik 3-4 dugó+győz mindig a Porto.

Próbáltam úgy összeállítani a programot, hogy jó meccseket nézzek. Ha nagyon kezdi levenni az agyamat valamelyik kilencven perc, akkor kidobom.

üdv,
sound


Sziasztok

Tegnap végül semmit sem fogtam élőben. Ma az utolsó focis nap van a vb előtt. próbálok jó meccseket keresni délutánra.

15:45
Honvéd-Fradi
Papíron fix kettes, azonban láttuk, ahogy elhagyta magát az FTC pár meccsen idegenben, ezért jobb lesz kivárni és amikor felborul a pálya, akkor rámenni élőben.

17:30
Freiburg-Union
Talán a berlinieket jobban megviselte a kettős terhelés, mint a Freiburgot,. Mostanság van úgy, hogy idegenben betompul az Union és hátrányba kerülése után elveszíti a fonalat: Leverkusen vagy Bochum elleni meccs. Ha jönnek a fásultság jelei, rá kell menni a hazaira!

20:45
Juve-Lazio
Ha győznek a Zebrák, előzik a Sasokat. A tragikus BL-szereplés után kezd nyeregetni a Juve. Sarri visszatér Torinóba – ahol anno bajnok lett, és azt mondta, hogy olyan jó volt az akkor még CR-el felálló Juventus, hogy még azt is elviselte, hogy ő az edző. A tét nagy, indulatos meccset várok, lapokkal, szögletekkel.

+1 kosár
18:00
Knicks-Thunder
227-re számolom, a bukik 225-re. Azaz 220 alatti overre kellene rámennem, ahhoz viszont kell a 4,5-es percenkénti átlag.

üdv, sound



Sziasztok

tegnap annyira sok dolog szakadt a nyakamba, hogy egytelen meccset sem tudtam megnézni....

ma:
Megverjük a cseheket Szombathelyen 1,28-ról indul a magyar kosárválogatott sikere, ami esemény előtt nem éri meg. Remélem lesz olyan forgatókönyv, ahol 1,4 felett be lehet majd szállni.
A szaksajtóm a következő:
Nem voltunk rosszak Szarajevóban, sőt a 2. negyed összezuhanása után jól jöttünk vissza a meccsbe. Voltak jó egyéni teljesítményeink: Filipovity, Benke és Perl tetszett.
Ivkovics most is végig forgatja majd a csapatot és azt gondolom, hogy Váradi, Hopkins és Somogyi tudna még hozzátenni többet – Keller és Vojvoda szerintem nem...
Olyasmi meccset várok, mint a portugálok elleni hazai szenvedős győzelem – ha lesz egál közeli a meccs, akkor szerintem kötöm majd a hazait!

Női kéziseink megint kikapnak...nem rakok ellenük 1,3 alatt...a dánok ellen megtettem, és rossz volt a mieink ellen szurkolni.

üdv, sound

1,35 - győzünk a csehek ellen kosár vb-selejtező

Sziasztok

Az őszintét megvalva semmilyen vb hangulatom sincs...
Nekem, mint fogadónak a lehető legrosszabbkor jött ez a katari szarakodás, foci világeseménynek hazudva. Végre elkaptam a fonalat (lsd január, február) erre egyik napról a másikra leáll a teljes piac és átáll egy másik struktúrájú tornára.
Ennek ellenére nézem majd a meccseket és le kell hoznom még a hónapban 3 db értelmes, önazonos, jó meglátású gurut – ebben a hónapban 7/6 a mérleg.
Ma
katar-ecuador
egy bundes2-es se szintű meccset várok kevés góllal. Szerintem rossz meccs lesz nagyon – bealvós, de legalább érdektelen, amit egy normális vb-n talán megnézne 15.000 néző....

magyar-görög
Mehettem volna, nem mentem. Későn kezdődik 20:15, november közepén, lesz vagy 6 fok (befagy a valagam..). Mire vége lesz a meccsnek és kikavarodok az 50.000 ember közül valahogy a kocsimhoz lesz fél 12...és onnan még 3 óra autóút, űgy, hogy másnap 6:30-al elinduljon a hét....hát nem!
Szerintem Dzsudzsákkal rúgatnak egy gólt, és talán nyerünk is! Tipp: 3:1, vagy 3:0.

nba
21:30
Suns-Knicks
227-re számolom a fordulót, az irodák 226-ra. A bajom, hogy későn lesz. Alap, hogy tologatják a kezdést az NBA-ban. Majd kiírják, hogy 21:35, majd 40, s jó lesz, ha 45-kor feldobják a labdát...nem igazán akarok fennmaradni éjfélig egy ilyen meccs miatt..jó esetben fogok egy 218,5 overt 1,30-on...Írom ha mégis rámegyek, de csak akkor reális, ha alszok egy jót...mondjuk a vb-nyitómeccse erre ideális lehet.

üdv, sound

Idézetet írta: Sound Dátum november 20, 2022, 14:18:38nba
21:30
Suns-Knicks
227-re számolom a fordulót, az irodák 226-ra. A bajom, hogy későn lesz. Alap, hogy tologatják a kezdést az NBA-ban. Majd kiírják, hogy 21:35, majd 40, s jó lesz, ha 45-kor feldobják a labdát...nem igazán akarok fennmaradni éjfélig egy ilyen meccs miatt..jó esetben fogok egy 218,5 overt 1,30-on...Írom ha mégis rámegyek, de csak akkor reális, ha alszok egy jót...mondjuk a vb-nyitómeccse erre ideális lehet.

Elnézést, hogy belekontárkodom a naplódba @Sound , utóbbi meccs kapcsán annyi észrevétel:
- Chris Paul továbbra sincs (Phoenix irányítója), emiatt mind a védekezés, mind a támadás kissé fura a Phoenixnél
- Képesek 100 pont alatt dobni, de van, mikor 130-at simán ütik Paul nélkül is
- Phoenix még így is liga top3 offenzív statokban, viszont a New York gyorsan és pontatlanul támad, borzasztó a hatékonyság, főleg triplából
- Ezért van az, hogy ez simán lehet 240+ pontos meccs, de ha összeáll a Suns védekezése, akkor lehozzák összesítve 210 pont környékén
- Az is érdekes, hogy a Phoenix esetében van a védekező és támadójáték között a legnagyobb differencia pozitív irányba, míg a New York esetében negatív irányba.
- A Phoenix meccsein a második félidőben 115-120 pont születik, ha lassabban is kezdenek, náluk az sem nagy gond, mert amikor eldőlt a meccs, felküldik a második vonalat (főleg majd most, hogy ennyi a sérült), akik aztán dobnak és kapnak is rendesen.

Emiatt hektikus meccset várok, viszont a Phoenix defense oldalon a gyengébben támadó csapatokat rendre 110 pont alatt tartotta. Nem tudom, hogy az élő piac hogyan alakul, viszont a meccs előtti 110,5 pont alatti New Yorkra adnak 1.86-ot...

Köszönöm!
Ezeket az infókat felhasználom, ha élőzöm ma.
Általában, mikor tolom a matekot: meccs periódusokban (nem feltétlen negyedek) számolt pont átlagok, folyamatos visszaosztások, felszorzások stb...szóval a 220-hoz kell a stabil percenkénti 4,5! ..és tudjuk az NBA olyan, hogy simán ad 0-9 pont közötti perceket is.
Az biztos, hogy mindig fő kérdés az aktuális nap dobóformája - általában ebben az idősávban (vasárnap nálunk este) igyekeznek látványos meccsekkel szórakoztatni az európai piacot. Azonban van még egy faktor: azoknak a támadásoknak a száma, amelyek nem zárulnak dobókísérlettel sem. Ha ez magas: perecenként 1-2 között van, akkor futás - nincs over! Tehát nem a rossz dobást számolom, hanem azt, amikor még dobókísérlet sincs...egyszóval a bénázást, dekoncentráltságot, technikai hibákat, kilépés, ellépés, oldalvonalra kidobott passzokat ilyeneket....ha ezekből sok van és nem jó a dobószázalék (rossz napot fognak ki), akkor menekülni kell az NBA over elől!

Sziasztok

Első benyomásaim a vb-ről:
Gyakorlatilag látható, hogy megszűnt a nyitómeccseken a taktikázás. Mindenki győzni akar az első bemutatkozó találkozóján és az esélyesek meg is tették ezt (Anglia, Ecuador, Hollandia), illetve talán kijelenthető, hogy Ázsia és Afrika csapatai és az európaiak, dél-amerikaiak közt is van egy minőségi különbség, ami most kijön. Persze Kanadától sem várok sokat pl.

Mindezek miatt, stabilan jött az eddigi meccseken a 1,5 over biztonsági tipp, és jók a szorzók is, gyakorlatilag 1,4 felett! Bealudtak a bukmékerek az új VAR-ba!!!
Nőtt a játékidő gyakorlatilag minimum 10%-al!!!! Több idő van a lapokra, szögletekre, gólokra, és ezt még nem követték le az irodák. Most az első fordulóban lehet ebből jól kijönni, mert a második harmadik körben, a pozíciót fogó válogatottak elkezdhetik a taktikai bekkelést.

Most azt látom, hogy az egyenes kieséses szakaszban majd végig lehet tolni a lap overeket, esetleg szöglet overeket, a játékidő növekedése miatt.

üdv, sound
ja és mára két guru:
dán-tunéziai
mexikói-lengyel

Német győzelem Japán felett 1,42 élőben

1,5 over 1,4 a belga-kanadain 1:0-nál

Sziasztok

Szerintem kosárból jobb vagyok, mint fociból.....
Live-ban biztosan a számok alapján.

Most a real-partizánt számoltam 163-ra, amúgy 164-re lövik az irodák, szerintem 158 feletti overt lehet majd kötni, meglátom, hogyan szórják.

Van ez a vb is...
brazil-szerb...
nézem az első félidőt, s ahogy látom a portugál-ghána meccsről lecsúsztam, pedig talán az eddigi legjobb lehetett ezen a tornán...

üdv, sound


1,52 200,5 alatt a real-partizán

Sziasztok

Ma a Holland győzelem szinte borítékolható – nézem kötöm élőben szerintem.
Wales vereségével az Usa szempontjából fontos lenne Anglia ellen egy pont, viszont egy európai győzelemmel Kane együttese már a 16 közt lehet!

Monaco – Bayer

156-ra számolom, a hazaiak overesek nagyon. Bajom, hogy 156-ra lövik a bukik is. Könnyű overt fognék...

Barca-Baskonia
161-re számolom a bukik 162,5-re egymás ellen overeznek a felek, szerintem 155 felett kényelemesen jön majd.

Valencia-Kaunas
Alapban 158-at matekoztam, a bukik 159,5-re teszik. Alapban overesek az egymás elleni meccseik. Nézem, s rámegyek egy 152 körüli overre.

üdv, sound