Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


#1260 december 28, 2015, 18:44:27, csak1tomi
Bombac a nyártól Kielcében folytatja rip szeged

Rene Toft Hansen:

A vizsgálatok igazolták a csapatkapitány félelmét, elszakadt a térdében az elülső keresztszalag, így hosszú, akár kilenc hónapig is eltartó kihagyásra számíthat. Mindez azt jelenti, a szezon hátralevő része mellett lemarad a januári Európa-bajnokságról is.

német csapat elég rottyon lesz
Rene Toft Hansen
Patrick Wiencek
Uwe Gensheimer
Patrick Groetzki
off

Közben a franciáknál újabb balátlövő dőlt ki a sorból: Jérome Fernández után Timothey N'Guessan is lemarad a kontinenstornáról, miután kificamodott a bokája.

A horvátoknál Marko Kopljar sérülése okoz gondot, a Barcelona játékosa nem tudta elkezdeni a felkészülés hajráját a válogatottal, így Sime Ivic csatlakozott a csapathoz.

mybad, René Toft Hansen nem is német hanem DÁN  :angel: :laugh: :bash: ;D :D

Ida Alstad Győr? PLETYKA


gg elég hamar kihozták hivatalosra :D

A német válogatott harmadik szélsőjét vesztette el rövid idővel a lengyelországi Európa-bajnokságot megelőzően. Michael Allendorf csípősérülés miatt négy hétre dőlt ki.

Ritkán tapasztalható sérüléshullám söpör végig a német válogatott keretén a lengyelországi Európa-bajnokság előtt. Dagur Sigurdsson szövetségi kapitány csapatából korábban mindkét kezdő szélső, Uwe Gensheimer és Patrick Groetzki is kidőlt sérülés miatt, és az újév sem indult jobban: a Gensheimer helyére behívott Michael Allendorf is kénytelen kihagyni a tornát. A Melsungen balszélsője a tavalyi év utolsó összetartásán szenvedett csípősérülést, 4 hét kihagyás vár rá.

Mivel a korábban leadott 28-as bő keretben nincs más játékos, aki pótolhatná Allendorfot, a németek egy balszélsővel utaznak az Európa-bajnokságra, ez pedig Rune Dahmke, a Kiel fiatal játékosa lesz. Aggodalomra adhat ugyanakkor okot, hogy bokasérülés miatt Dahmke is kihagyta a csapat legutóbbi tréningjét, nincs tehát irigylésre méltó helyzetben Dagur Sigurdsson. A német válogatott alapembereiből a szélsőkön kívül kívül Patrick Wiencek (beálló) és Paul Drux (irányító) is sérülés miatt hagyja ki a tornát.

hetmeteres.com

ehh németek ;D :D nebaj majd ehf megtolja őket ahahahaa :laugh: :bash:



Neagu marad budban, fizetése 170 ezer euró volt. Az átlövő új szerződése ennél vélhetően többet garantál majd. Ellenállt ezeknek az ajánlatoknak:

HCM Baia Mare 264ezer euro
Rosztov-Don 300 ezer
CSM Bucuresti 250 ezer
Győr 220 ezer

évente

Azért ez a Németh András beszámoló kemény:

"Már többször voltam szövetségi kapitány, de főállásban most először. A főállású kapitánynak két fontos hátránya van egy klubnál is dolgozóval szemben: az első, hogy nincs olyan játékosa, akivel egész évben együtt dolgozott, így maximálisan támaszkodhat rá. A másik, hogy a hosszú üres hetek alatt teljesen el lehet szokni a mindennapok munkájától, és az edzőtáborozás harmadik, negyedik napján ez a terhelés számomra már nehezen volt elviselhető."

"Tartottam tőle, hogy a korkülönbség miatt már nem fogom érteni a sportolók problémáit, és a nagyon gyorsan változó világ azt a helyzetet hozta, hogy segítőm, Pálinger Kati – akitől azt reméltem, hogy segít ezen problémák megoldásában – is sokszor értetlenül állt bizonyos történések előtt. Azt szerettük volna, hogy az edzőtáborozásokat teljes emberként éljék meg, kulturális programokat szerveztünk, de nagyon nehéz volt eltalálni sportolóink ízlését. Minden alkalommal wellnesshotelbe mentünk, hogy segítsük a sportolók regenerálódását, de önállóan sohasem vették igénybe a lehetőségeket, illetve az előírtaknak is csak nagyon nehezen tettek eleget. Mint kiderült, a klubok életében az efféle regeneráció egyáltalán nem jelenik meg, így a sportolók felesleges rossznak tartották."

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-ertetetlenul-allt-bizonyos-tortenesek-elott-nemeth-andras-beszamoloja-2460297

Ha valaki hozzájut a teljes beszámolóhoz, ossza már meg!



ez is legalja, nem tudnak lejátszani 60percet úgy hogy ne fáradjanak el? magyar bajnokság egy fos, mikor jönnek már rá hogy neki kell kezdeni állni erősíteni pff :D
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-bl-az-utolso-tiz-percben-az-eletunkert-kuzdottunk-2461335