Liverpool, Arsenal vagy Manchester City?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Melyik csapat nyeri a Premier League mostani idényét?

Arsenal
Manchester City
Liverpool
Melyik csapat lesz az angol bajnok?

Kiélezett küzdelem zajlik a Premier League tabella élén három csapat között.

Szavazz, véleményezz!

Akármennyire is szurkolok Szoboszlainak, ez a Manchester City olyan mint egy gépezet. Szerintem ők nyerik a bajnoki címet.

Én is a City-re böktem. De pénzt nem mernék tenni rá  :)

12 szavazat után 4-4-4 az állás, tehát itt se egyértelmű.

Szurkolok Szobiéknak már Klopp miatt is, akit még a Mainz-ban is lehetett csodálni, de idén a Pool kb. erőn felül teljesít.
City nem tűnik olyan éhesnek, mint tavaly.
Nálam az ágyúsok a favoritok. Tavaly majdnem sikerült nekik, idén összejöhet.

Idézetet írta: lazanyja Dátum március 19, 2024, 12:16:0012 szavazat után 4-4-4 az állás, tehát itt se egyértelmű.

Szurkolok Szobiéknak már Klopp miatt is, akit még a Mainz-ban is lehetett csodálni, de idén a Pool kb. erőn felül teljesít.
City nem tűnik olyan éhesnek, mint tavaly.
Nálam az ágyúsok a favoritok. Tavaly majdnem sikerült nekik, idén összejöhet.
Sorsolása a Poolnak a legkönnyebb, nekik ráadásul az EL-ben kevésbé iramos meccsek jöhetnek, mint a City-Arsenal BL párharca. Ráadásul ha mindketten továbbjutnak még bejön pluszba két egymás elleni mérkőzés, ami még elég rendesen megboríthatja az esélyeket. Liverpoolnál válogatott szünet után térhet vissza Jota, Trent és Jones is, ami segíthet a keretmélységben az EL párharcoknál. Jelen pillanatban, ha bár hallkan is, de bizakodó vagyok a bajnoki hajrát nézve.

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum március 19, 2024, 13:15:26Sorsolása a Poolnak a legkönnyebb, nekik ráadásul az EL-ben kevésbé iramos meccsek jöhetnek, mint a City-Arsenal BL párharca. Ráadásul ha mindketten továbbjutnak még bejön pluszba két egymás elleni mérkőzés, ami még elég rendesen megboríthatja az esélyeket. Liverpoolnál válogatott szünet után térhet vissza Jota, Trent és Jones is, ami segíthet a keretmélységben az EL párharcoknál. Jelen pillanatban, ha bár hallkan is, de bizakodó vagyok a bajnoki hajrát nézve.

Te mint Pool-szurkoló azért már most is büszke vagy a csapatra nem? Őszintén ennyi sérülttel már papíron bőven elhullott volna sok csapat. Valami pluszt adhat Klopp utolsó idénye, vagy a Kop biztatása, nem tudom. Én örülnék a Pool bajnoki címének, mert a Manchester City a szememben a Darth Vader meg a Halálcsillag ;D

Idézetet írta: TiB Dátum március 19, 2024, 18:17:27Te mint Pool-szurkoló azért már most is büszke vagy a csapatra nem? Őszintén ennyi sérülttel már papíron bőven elhullott volna sok csapat. Valami pluszt adhat Klopp utolsó idénye, vagy a Kop biztatása, nem tudom. Én örülnék a Pool bajnoki címének, mert a Manchester City a szememben a Darth Vader meg a Halálcsillag ;D
Igazán jó teljesítmény talán 3 rémlik az idei szezonból, Newcastle elleni győzelem január 1., Chelsea elleni hazai meccs és a két hete lejátszott City elleni meccs, ahol olyan volt a teljesítmény, ami egy bajnoki címre esélyes csapattól elvárható. Többi meccs sokkal inkább brusztolós, kapusteljesítménynek köszönhetően, vagy akár a jó hajrázásnak volt betudható, hogy végül győztesként hagytál el a pályát. Ahhoz, hogy végig ott lehessenk sokkal jobban kell tudják kontrolálni a mérkőzéseket (ebben például nagyot lépett előre az Arsenal).
Ebből a válogatott szünetből kérdés melyik csapat mennyire tud jól kijönni, a két meccsen melyik játékos mennyi szerepet kap. Citynél De Bruyne maradt otthon, Liverpoolnál Nunez és Salah míg az Arsenalnál Saliba ha nem tévedek.