Legutóbbi hozzászólások

2
Fiorentina - Club Brugge tipp: Semmi sem úgy alakul Italianóéknak, ahogyan eltervezték

Nem lesz egyszerű dolga senkinek sem a Fiorentina - Club Brugge mérkőzés kapcsán, mert közel sem olyan egyértelműek az esélyek! Olvasd tovább

3
Lecsó / Re:Csak egy kis politika...
Last post by csabax - Ma - 10:22:08
Egy infó azoknak, akik nem tudják, hogy mi miért van a Magyar Posta csomagszállításnál:

- 1.) Magyarország kormányfőjének veje, vagyis Orbán Viktor veje, Tiborcz István a Magyar Posta csomagszállítás tulajdonosává válik;
- 2.) Magyarországon megjelenik az a törvény, amely szerint mindegyik webshopnak KÖTELEZŐ igénybe vennie a Magyar Posta csomagszállítást.

Ennyike.
A Real valóban nagy esélyes, szerintem minimum 60% a BL winre, de akár 80-at is adnék rá, mert óriási meglepetés lenne, ha nem nyernék meg. Most nagyon jók, a Cityt már legyőzték. Elképzelhetetlen lenne. Megtörténhet itt már bármi persze. A Bayern nem igazán jó, a PSG sem annyira. Lehet, hogy nehéz lesz, mondjuk a döntő csak 1-0 lesz, mint mostanában az összes, de győzniúk kellene.
Az Aranylabdát Bellingham nyeri szerintem, kb. 4.0es odds, Mbappé talán 3,75. Közülük lesz valaki. A Real BL győzelme és tj-je valószínű, ez nagyon Jude felé dönt. Az EBn bármi lehet, sok esélyes van, az angol és francia csapat is. Talán az angol éhesebb lesz, 1966 óta nem nyert semmit. De lehet, mindkettő kiesik a döntő előtt. Ha Mbappéék nyernek, ott lesz a BL Jude-nak akkor is, de a francia win is nagyon kétséges. Ha az angolok, Bellingham blokkolja Kane-t (plusz BL...). Kane nagyon jó idén, rengeteg gólt lőttek, 35nél jár a bajnokságban, de játékban nincs a másik kettő szintjén, és inkább csak befejezőcsatár. Még a bajnokságot is elbukta.
Tennék 1.5 millió egységet Bellinghamre és 0.5öt Mbappéra, ami kb. kompenzálja ha nem Bellingham nyer.
5
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - sipull
Last post by sipull - Ma - 10:18:28
Idézetet írta: sipull Dátum Tegnap - 15:17:392024.04.29. 19:00
Svéd Allsvenskan
Elfsborg - Sirius
Tipp: 1
Odds: 1,83
Unibet
nyertes
2 pont
6
NBA/NFL/NHL/MLB fogadások / Re:NBA 2023/24
Last post by HT - Ma - 09:57:03
Idézetet írta: Pozzato Dátum Ma - 08:30:13Azt megfigyeltem, hogy akiket kritizáltunk, azok olvassák a fórumot, szóval Jamal Murray is összekapta magát, sérüléssel is bevállalta a hatodik meccset, majd ő lett a clutch és az, aki megnyerte a Nuggetsnek a mérkőzést. Ez a Murray hiányzott, kérdés, hogy a Denver sérültjei hogyan tudnak regenerálódni a Minnesota ellen.

Igen, ezt valóban sokszor megfigyelhettük már, hogy az NBA játékosok nagyon sokat foglalkoznak a sportfogadas.org fórum részlegének az olvasgatásával. Talán egy kicsit túlságosan is sokat. :)

Murray ezúttal tényleg megérdemli a dicséretet, hiszen valóban sérülten vállalt egy olyan mérkőzést, amiről mindenki tudta, hogy nagyon fontos lesz (hiszen ha a Lakers nyer, akkor hazai pályán máris egyenlíthet, utána pedig egy 7. meccs már mindig lutri), ráadásul az ő 32 pontja is kellett ehhez a győzelemhez. Én ennek ellenére továbbra is azt szoktam mondogatni, hogy egy játékos dobjon legalább 50%-kal, és ha ez megvan, akkor utána nézegethetjük, hogy hány pontot szerzett. És hogy még egy kis szurkálódó megjegyzéssel éljek, azért azt gondolom, hogy egy max. fizetésű sztártól joggal elvárható, hogy 5 meccsből legalább egyszer teljesítsen a tudásához mérten. (Ezek egyébként nem kötözködések, hanem egyszerűen csak sokkal kritikusabb vagyok azokkal a játékosokkal, akiket kedvelek. Tőlük mindig a lehető legtöbbet várom.)

Örülök viszont Jokic egész rájátszásban nyújtott eddigi játékának (ezúttal 25 pont, 20 lepattanó – tegnap Davist ugyanezért dicsértem), és külön örülök Porter playoff játékának, aki azért az alapszakaszban többször is elég harmatosan játszott. CCP-ről azért nem mondok ezúttal sem semmit, mert az alapszakasz első felében akartam róla írni egy pár sort, amiben azt fejtegettem volna, hogy mennyire gyengék az idei statjai, de aztán véletlenül megláttam egy táblázatot, ami azt mutatta, hogy kik azok a játékosok, akik a legnagyobb hatással vannak csapataik teljesítményére (lehet, hogy nem így volt megfogalmazva, de nagyjából ez volt a lényeg), és ezen a listán Caldwell-Pope akkor épp a 3. helyen állt. Szóval ekkor jöttem rá, hogy nem csak a három fő statisztikát kell nézni egy játékosnál.

Idézetet írta: Pozzato Dátum Ma - 08:30:13LeBron James előtt le kalappal, nagyot ment ennyi idősen, de szerintem itt véget ért a korosztályának a korszak. Kiesett Curry, Durant és James. A pozitív oldala, hogy időben kezdhetik a felkészülést az olimpiára, nem lesznek fáradtak.

James jól játszott, és nem csak most, hanem úgy általában ebben a párharcban. Nem kedvelem őt, sokat kritizálom, de a teljesítményeket mindenkinél el kell ismerni. Ezúttal is 50% feletti dobással hozott 30/9/11-es számokat, ami kiváló. Ennek ellenére továbbra is azt gondolom, hogy többet segítene a csapatnak a visszavonulása, mint a további játéka. Rengeteg pénzt visz el a fizetése a sapkából, már pedig ezzel teljesen új alapokra tudna lépni a Lakers. És persze értem én Jamest, hiszen szeret játszani, ráadásul továbbra is arra hajt, hogy minél több "minden idők" egyéni listáján övé legyen az első hely, de emiatt hátráltatni egy csapatot... hát, ez nekem furcsa. Ez a Lakers nem azért esett ki az első körben, mert épp a regnáló bajnokkal futott össze. Legyünk őszinték, kiesett volna más csapatok ellen is. Márpedig egy Lakersnél nem lehet kizárólag az a cél, hogy jusson be a rájátszásba. Nekik minden évben a bajnoki címért kellene harcolniuk. De egy jövőre már 40 éves James-szel ez már nem megy. Ahogy idén sem ment annak ellenére, hogy egy sokadvirágzását élő Davis volt mellette.

Ami pedig összességében Nyugatot illeti, nekem meglepetések ezek a végeredmények. Ahhoz képest, hogy évek óta nem volt ennyire erős ez a főcsoport, az első három párharc 4-0, 4-0, 4-1-gyel zárult. Úgy tűnik, hogy ez a három csapat (OKC, MN, DEN) még ebből a nagyon erős mezőnyből is ki tudott tűnni.
Tipp 6
ATP - EGYÉNI: MADRID (SPANYOLORSZÁG), SALAK - 1/8 DÖNTŐ
2024.04.30 11:00
Rublev A.-Griekspoor T.
Tipp: 1 odds:1.44 unibet
8
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - Giggs
Last post by Giggs - Ma - 09:55:36
Kézilabda, Magyarország
2024.04.30.  18:00

Alba Fehérvár - Mosonmagyaróvár
Tipp:Mosonmagyaróvár -6.5 hendi
Odds:1.212
Iroda:22bet
+
Kézilabda, Magyarország
2024.04.30.  18:00

Ferencváros - Budaörs
Tipp:54.5 gól felett
Odds:1.238
Iroda:22bet

Össz [email protected]
9
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - Giggs
Last post by Giggs - Ma - 09:49:57
Idézetet írta: Giggs Dátum Tegnap - 15:07:36Jégkorong, Csehország
2024.04.29.  17:30

AZ Havirov - Chomutov
Tipp:3.5 szett felett
Odds:1.27
Iroda:22bet
+
Kézilabda, Svédország
2024.04.29.  19:00

Hoors H 65 - Skara HF
Tipp:48.5 gól felett
Odds:1.185
Iroda:22bet

Össz [email protected]

Vesztes, +6 pont
Sziasztok!  6.tipp

Időpont: 2024.04.30. (18:00)
Esemény: Foci    Izrael kupa (Nof Hagalil - Maccabi Petah Tikva)
Tipp:  Összesített gólok (1.5 felett)
Odds: 1.20
Iroda: ZulaBet