Zene

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Megkövetem magam, azóta Central Cee annyira népszerű lett, hogy Drake áll vele össze muzsikákra, közösségi médiában 8-10 millió követő, 3 hónapja megjelent száma a Sprinter 100 milliós nézettség felett (pár hónap és ha még most nem, akkor minden bizonnyal a csapból is ő folyik majd), így elmondhatom szégyenkezve: lehurrogtam valakit még a kezdet kezdetén, akiből minden bizonnyal világsztár lesz.  ;D Mondjuk az örömteli, hogy feliratozzák a zenéit, mert nincs meg elsőre a szöveg, de még másodikra sem.  ;D 


Idézetet írta: Pozzato Dátum november 17, 2022, 13:25:09Amikor van egy jó chillezős alap, de a szöveg csak ront a zenén


#481 október 10, 2023, 14:28:18, TiB
Amikor látni hogy nyomják a dátumokat ilyen jegyértékesítésnél, akkor az ilyen hírek egyszerűen várhatóak.

Felkészül a Minden jegy rekordidő alatt kelt el című cikk.

"A május 25-i koncertre elfogytak a jegyek. De jó hírünk van: az óriási érdeklődésre tekintettel Azahriah május 26-án második koncertet ad a Puskás Arénában. A jegyértékesítés 10.13-án, pénteken 10:13-kor indul."

Az komoly; mondjuk a jegyűzérkedés is biztosan megnyomja a felvásárlást :)

Azahriah akár a tengerentúlon is felléphetne valamikor:

Azahriah lesz az NFL Super Bowl félidei fellépője?

Most jött ki az új albuma Sick boi címmel. Egy művész a csávó:



Itt pedig egy korábbi alkotása:


Vajon erre a zenére akkor is írnának ilyeneket, ha nem Azahriah énekelne benne?

"Ez a zene egy új dimenziót nyitott meg"

"Egyszerűen megunhatatlan, zseniális, frenetikus!"

"Ez a zene nagyon odab.. sz. Fülbemászó...ez kell az embereknek."



Mondom öcsémnek, hallgassunk már egy kis Azariah-t, mivel a csapból is folyik, legalább tudjuk, miről van szó. Úgy a 2-3. szám között, amit a dobott a szpoti egymásra néztünk, és nem igazán értettük, mi ez.

De persze, ízlések és pofonok. Mivel edzettünk, és jött a pullup című szám, megnéztük a szöveget is, na az volt csak a világvége.

De kemények voltunk, és egy órán keresztül Azariah és Desh számok mentek.  ;D  Jelentem, ezt is túléltük.



#487 október 18, 2023, 14:57:26, Pozzato
A legnagyobb helyekre mondjuk nem hívják Azahriaht, mert ott csak a legendák lépnek fel... Jolly presszót nem töltené meg, de lehet még ki is jönnének a benti arcok.



u.i.:

Egy hozzászóló a Redditen jól összefoglalta az Azahriah-jelenséget:
"Mitől lett híres? Mert ügyesen felépítette a karrierjét.Évekkel ezelőtt (5+ biztosan) elkezdte a youtube karrierjét, mint Paul Street, ahol spooky, paranormális jelenségekről csinált videókat. Ezzel már elég sok nézőt behúzott, főleg kicsit alternatívabb fiatal felnőtt/tini lányokat. Itt már kiépített magának egy szép nézőközönséget, majd elkezdte a videói végén tolni, hogy ő amúgy zenész szeretne lenni, gitározgatott főleg klasszikus rock stílusban (megjegyezném, hogy elég ügyesen). Emellett be volt kapcsolva a webkamerája és látszott, hogy egy egész jóképű fiatalember (engem mindig Charles Leclercre emlékeztet), ami azért a mai világban egy elég fontos dolog. Az iskolából kirúgásos sztori is olyan volt, amivel sokan tudnak ma azonosulni. Nem feltétlen a kirúgással, de azzal, hogy a tanár gecizik a diákkal.

Aztán elkezdett rendesen zenélni, kiadni a dalait, stb. Ezt viszont nem a klasszikus rock stílusban csinálta, hanem egy popos/magyaralter/rap stílusban, ami sokkal szerteágazóbb közönséget bevonz. Engem itt elvesztett, mert nem szeretem ezt a fajta zenét, amit játszik, de ahogy korábban említettem, észrevettem, hogy ügyes. Tehát eleve úgy indult a karrierje, hogy sokan ismerték abból a célközönségből, akiknek zenét ír. Van ennél jobb kezdet?

Majd amikor a palacsintafesztiválos toitoi videó (ami ki tudja, hogy mennyire kiszivárgás, vagy mennyire szándékot) hatalmas port kavart, bejárta a médiát, az influs subon is ő volt a téma. Ott ismét magához vonzott egy hatalmas közönséget. Innentől pedig már exponenciálisan kezdett terjedni emberek és ismerőseik között a zenéje, mint a vírusok. Ha pedig sokaknak bejön ez a stílus, és a mai fiataloknak gyakran igen, akkor meg is fogják hallgatni, megszeretik, elmennek a koncertjére és megtölti azt az arénát.

Az, hogy háromszor megtölti az arénát azért kicsit abszurd nekem is, de ilyen az exponenciális függvény. El fogok menni a koncertjére? Nem. Tehetséges? Igen. Vannak nála tehetségesebb előadók, akiket messze nem követnek ennyien? Igen.
"

https://www.reddit.com/r/askhungary/comments/179ytgo/valaki_magyar%C3%A1zza_el_nekem_ezt_az_azahriah/

Nem igazán érdekel Azahriah zenéje, Paul Streetként követtem, szóval mindentől függetlenül, mi ez a szar írás ;D

Rendesen nem lehet érteni, totál berúgva írhatta szerző.

https://mandiner.hu/belfold/2023/10/egy-mondat-azahriah-margojara

Elhunyt DJ Palotai! Nyugodjon Békében!

Nem ismerem a zenéit meg semmit nem tudok róla kb, csak hogy gyerekként azt hittem, hogy a DJ az nem egy szakma, hanem van egy zenész, aki Várpalotán él. Ezért mikor piacoztunk faterral Várpalotán, mindig kérdeztem a vevőket, hogy te vagy a DJ? ;D

#490 november 24, 2023, 02:20:55, Alk
Pár napja találtam rá a papírvárosok című dalára, az alábbi pedig mindössze a második. Semmit nem tudok egyelőre az előadóról, csak berakom ide, mert elég nagy flash ez így most éjjel kettőkor.


Melyik karácsonyi zene lesz mindfelett Angliában?

Karácsonyi zenére kellene tippelni az Unibetnél, egy hónappal az igazi karácsony előtt és hetekkel a bolti karácsony megkezdése után. Olvasd tovább


10+ éves szám, de sorai még aktuálisak itthon és 10 év múlva is az lesz...

"Nincsen itt mit kikaparni, mer a táj már kopár
Mindenki tudja itt, hogy a jó élethez mi kell
Lopni, csalni, hazudni, itt a szóban nincs hitel
Mit teszel, ha ilyen áron neked se kell siker?
Nekem már az érdeklődésemet se kelti fel
Csaló vagy te is, ha nem aggaszt a sok csaló
Sok adócsapda csinálónak akasztófa való"

Idézetet írta: Pozzato Dátum december 10, 2023, 12:38:2810+ éves szám, de sorai még aktuálisak itthon és 10 év múlva is az lesz...

"Nincsen itt mit kikaparni, mer a táj már kopár
Mindenki tudja itt, hogy a jó élethez mi kell
Lopni, csalni, hazudni, itt a szóban nincs hitel
Mit teszel, ha ilyen áron neked se kell siker?
Nekem már az érdeklődésemet se kelti fel
Csaló vagy te is, ha nem aggaszt a sok csaló
Sok adócsapda csinálónak akasztófa való"

Nem ismertem fel így, Siskára vagy Tkydre tippeltem volna. Rákeresve ugye Káva, s aztán az utolsó két sor dallama meg is lett.

Néhány év kihagyás után most tért vissza a hetekben. Nehéz róla pár mondatban összeszedni a lényeget, és azt is valószínűsítem, hogy a többség tetszését nem fogja elnyerni ez a bő két perces klip. De hátha van, aki hallgatta régebben, és hozzám hasonlóan örül, hogy visszatért Bago az életbe.