Hoki-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


kezdő surbetelőknek :-)

Miért nincs NHL közvetítés?

forrás: aspiler.blog

A helyzet átlátása érdekében...
Az NHL-nek egy egész Európára kiterjedő opciós éve volt, és ezt az opciós jogot visszavették. Talán épp amiatt, mert sokáig bizonytalan volt az NFL beindulása is. Az amerikai foci lockout véget ért, de így is a Super Bowl után, február elejétől fogva az NHL lehet az egyetlen major sport az USA-ban, főleg, ha az NBA-ben nem sikerül megegyezni, és életbe lép a bérvita miatt a lockout. Így a hoki nyújthatja az egyetlen izgalmat a nyár kezdetéig. Emiatt úgy érezte az NHL, hogy felstrófolhatja az árakat, majd így jó magas értéken adhatja el egy olyan cégnek (Medge Consulting and Advisers Media International), amely Európában próbálja most eladni ezt a jogot. Senki nem tud pontos összeget, mennyit ér az ez az "NHL jog", a biznisz ennek a részéhez az NHL-nek már nincs köze. Annyit viszont lehet tudni az előzetes ismeretek alapján, hogy kb. ötszörös árat kér az eddigieknél.

Logikusan a nagy hokinemzeteknél próbálkoznak majd eladni a jogokat első sorban. Finnek, csehek, svédek, oroszok, akiknél próbálják "behozni" a nagy pénzt, ezek után a kisebb országokhoz jönnek, mint mi magyarok is. Azonban egy CSAK magyar megállapodás valószínűsége szinte nulla. Olyan társulásban juthatunk közvetítési joghoz,hogy adott esetben egy magyar-cseh-szlovák csomagban megkapjuk mi is az NHL-t. Európában semmilyen sportcsatornánál sincsen jog. Biztatóul, nagyot lendítene a dolgon ha megvenné valaki már Európában a jogot, mert akkor dőlne a dominó, és  hozzánk is eljuthatna az adás. Csak megveszi valaki...az ciki lenne, ha mégsem...


Idézetet írta: BvB_09 Dátum december 19, 2011, 16:41:14
Himnuszbotrány a román-magyar hokimeccsen

http://www.origo.hu/sport/jegkorong/20111218-magyarroman-himnuszbotrany-egy-csikszeredai-hokimeccsen.html

Mi a véleményetek erről a botrányról? milyen mértékben jogos a románok felháborodása?

Idézetet írta: ab_aevo Dátum december 19, 2011, 20:10:39
Mi a véleményetek erről a botrányról? milyen mértékben jogos a románok felháborodása?

Alaptalan, nacionalista fennhangú megnyilvánulás, főképp a "határok nélküli" Európában.

A jégkorongban jártas sportfogadó társaktól érdeklődnék. Nos ugye a napokban Davosban folyik a Spengler Kupa, amivel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy: a Team Canada néven futó csapatban milyen játékosok játszanak? AHL-es, vagy esetleg az NHL csapatok tartalékjainak a tartalékjai?

Huh srácok, aki imádja a hokit és nem kelt fel, illetve nem maradt fent a Kanada-Orosz U20-as elődöntőre az mindenképpen nézze meg, ha jól tudom Eurosport2-őn nyomják majd. Nem szeretném lelőni a poént, de valami hihetetlen fasza volt.




Sziasztok!
Ha valakinek van egy kis ideje és kedve segíteni és ért hozzá, leírná nekem ligánként hogy 1 -1 csapatnak mennyi alapszakaszos mérkőzése van tehát hány fordulós bajnokságonként egy egy liga mielőtt a rájátszásba érnek?
Előre is köszönöm!

Megcsapjuk ma a Hollandokat is?

Idézetet írta: Cesc18 Dátum április 03, 2012, 19:25:43
Nem szeretem ezt a sportot, de az ilyen jeleneteket csípem ;D

Line brawl fight. Philadelphia Flyers vs Pittsburgh Penguins 1 April 2012. NHL Hockey
USA a show hazája,kell a népnek,lásd pankráció.... a nagy nevek telt házzal mennek.

Ma végre elkezdődik!! Mondjuk sport tvnek van pofája felvételről adni a meccset! Csoda, hogy adják. ;D

Idézetet írta: Cpt. Szikla Dátum január 19, 2013, 10:10:38
Ma végre elkezdődik!! Mondjuk sport tvnek van pofája felvételről adni a meccset! Csoda, hogy adják. ;D


Fél óra és újra játékba kerül a korong a legrangosabb hokiligában  :great:  Hát sajna a sporttv inkább a spanyol bajnokit adja. Mondjuk én megértem, mert itthon annak sokkal nagyobb a nézettsége mint az NHL-nek, bár megmondom őszintén nem igazán örülök neki. Viszont elvileg lesznek élő közvetítések eredeti angol nyelven, és azoknak ismétlése magyar kommentátorral. Az első élő meccs hétfőn lesz (Flames-Ducks). Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy miért angol kommentátorral vetítik le, de örüljünk hogy legalább megy...

Sosem ksértem nyomon. ki a legjobb most?