OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum október 21, 2013, 22:46:16
Majdnem tökéletes oknyomozás :D De itt van még a Mindenféle kategóriában például a Totó topic, amit én indítottam anno, és elég sokat irkáltam oda is :) Azért persze nagyon találó a Mr. Offtopic név :ok: :beerchug: ;D
Van itt még Játszótér is!!  Még a végén kiderül, hogy nem is írsz te szinte soha az OFFTOPIC-ba, és ki kell találni valami új nevet...

Na most lebuktam, hogy új nevet akarok kapni. A francba. :(  :D

Oldjuk a feszültséget egy kis nevetéssel:

Jabba's Laugh

Milyen aranyosan nevet...  :great:

#1849 október 26, 2013, 22:50:36, Knapp
Tippek a billentyűzet biztonságos használatához

A billentyűzet helyes használatával megelőzhetők a csukló-, kézfej- és karfájdalmak és -sérülések, főleg akkor, ha hosszú ideig használja a számítógépet. Az alábbiakban talál néhány tippet, amelyek segíthetnek ezen problémák megelőzésében:

A billentyűzetet könyökmagasságban helyezze el. A felkarjai lazán lógjanak a teste mellett.

A billentyűzetet középen maga előtt helyezze el. Amennyiben a billentyűzet rendelkezik numerikus billentyűzettel, a szóköz billentyűt használhatja középpontként.

Írás közben a kézfejei és a csuklói legyenek a billentyűzet felett a levegőben. Így az egész keze kinyújtásával érheti el a távolabbra eső billentyűket, és nem kell megterhelnie az ujjait az állandó nyújtogatásukkal.

Írás közben ne pihentesse a tenyerét vagy csuklóját semmilyen felületen. Amennyiben a billentyűzete rendelkezik a tenyere pihentetésére szolgáló felülettel, azt csak az írás közbeni szünetekben használja.

Írás közben finoman nyomja meg a billentyűket, és tartsa egyenesen a csuklóját.

Amikor nem ír, pihentesse a kézfejét és a karját is.

Minden 15-20 percben tartson rövid szünetet.


(ez volt a 2700. hozzászólásom. hehe)

Idézetet írta: TiB Dátum október 01, 2013, 12:52:32
Meg kell osztanom egy kis történetet veletek, amiben nincs köszönet!

Idén év elején nem tudtam mi legyen, mert nem volt semmilyen fogadalmam, és nem tudtam értelmes célokat kitalálni sem. Második diplomán agyaltam, aztán hogy új kocsira gyűjtök, de ezek nem hoznak lázba. Aztán láttam, hogy az Idiótaságok topicban egy sima, alpári humorú képre nyomjátok a köszönöteket ezerrel. Nem volt nagy szám a kép, még vicces sem, de nem akarok neveket említeni kik köszönték meg, mert bírom roscot és csacsát. Aztán eldöntöttem, hogy én akarom begyűjteni a legtöbb köszönetet az org történetében! Egy ideig csak figyeltem és tanulmányoztam mire nyomjátok a köszönöteket, és nem akartam szimplán csak az Idiótaságok topicból megcsinálni. Maradtak a tippek, amikben még öreganyám is tudja, hogy annyira gyengén állok, hogy abban semmi köszönet nincs. Aztán megvilágosodtam, és rájöttem, hogy Ti ide nem is tippekért jöttök, hanem azért mert a kocsma csak péntek és szombat este érdekes, és hét közben valahova menekülnötök kell az asszony elől....ezért vagytok itt! Én is! És akkor eljött a küldetés első napja, január 26. és gönczi mester naplója. Azt írtam be oda, hogy az Internet lényege a pornó. Több köszönetre számítottam, de csak kettő jött, kapzoltól és szumostól. Biztos, hogy ők is jártak tehát velem együtt Mike apartmanjában és láttak már publikus ügynökséget. Ezután nem volt megállás, posztoltam Hofit, általános véleményt, önkritizáltam magunkat magyarokat, vicces képeket, megírtam a mesét az orgról. Szépen lassan beértem az embereket a köszönet-listán, és meg is előztem. Cesc18 és Kagawa voltak az első igazán kemény boss-ok a levelek végén. Itt már sejtettem hogy baj van, mert néztem az elsőt, és hirtelen megugrott, de a két bossal kellett törődni. Szóval őket letudtam, és jött csacsa. Ha elemében van, szétoffol mindent, és mindenhova köszönetet kap. Nehéz enemy volt, azt hittem soha nem előzöm meg, de Csenge az utóbbi időben rosszabb lehet a szokottnál, mert apukája nem kapta a köszöneteket és hozzászólása sem jött annyi mint előtte. És igen! Megelőztem! Már csak a főboss volt hátra, és újra megugrott a köszönet száma. Itt már tudtam, hogy csal, és esélyem se lesz beérni. Aztán ráadásul még írt is, hogy az interjúkat ne topicba tegyük, hanem ki az oldalra cikként...pfff...jól átvert! Felháborító, emberek lássatok tisztán, Milan mindent befolyásol itt az oldalon, és úgy irányítja, hogy ti azt higgyétek, hogy jó nektek, de közben ő ördögi terveket szövöget! Ezt is törölni fogja, meglássátok...mindenesetre feladom a célom, 663 köszönetig jutottam, amit köszönök nektek!

A TiB-küldetés teljesítve! 8)

marha szemed van tegyerek. ez nagyon oda passzol, mint a segg a bilire. :D

Idézetet írta: rosco Dátum október 31, 2013, 16:59:51
A TiB-küldetés teljesítve! 8)
Hopp! Ezt már TiB bejegyezte a Kocsmába.


Szép sunek ez a Dóri.. :)

A Bundás cikk a főoldalon nem a tied volt. Most írhat a család csak igazán...

Valakinek van Joma Top Flex cipővel kapcsolatos tapasztalata?

Idézetet írta: Jabba Dátum november 06, 2013, 20:08:49
Valakinek van Joma Top Flex cipővel kapcsolatos tapasztalata?
volt, nem roszz, de UMBROt vegyél ha teheted
bár embere, lába válogatja

Előre is elnézést a Barca fanoktól ;)... és tudom, hogy más csapatokról is találni ehhez hasonlót, de azért ez kicsit sok(k)

https://www.youtube.com/watch?v=Zq0EzF9f3Fk

...és egy komment

"Barcelona is a f**king hollywood acting team.
They are on the ground all the time crying like babys.
How could people like them?!
Go on youtube and write Barcelona hollywood acters and see how they play and train on acting!
I hate Barca and all should do it!
Barca has good players and win titles because Pep Guardiola has paid the refs to be nice to Barelona players!
Watch movie and you will understand!"

Skrillre szeretnék utalni.

"Az Európai Gazdasági Térség tagállamaiba és Svájc területére történő, kedvező díjazású EUR átutalás" ezt a mezőt pipáljam vagy sem?