Gól-hunterek topikja

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


november 05, 2017, 10:42:37, robmiller
Sziasztok!

Gondoltam indítanék egy olyan fórum topikot, ahol a gólvadászok együttesen eszmétcserélhetnek, megoszthatják tapasztalataikat, meglátásaikat, akár érdekes statisztikákat is! Jó páran utazunk vagy utaztunk korábban ebben a fogadási systemben, gondolok itt elsőkörben Tomkára, Ksanyi-CFC-re, Laudrupra, egykor talán még sunik29 és kontrafix is nyomult ebben a kategóriában. :)

Ezzel a topikkal gyakorlatilag kiküszöbölhető egymás naplóiba való offolás stb. Mai napon én az alábbi statomat tettem közzé a naplómban, de ide is bemásolom. 2. félidő live-overezéshez kis fogódzkodó.

"A mai szűrés során összeállítottam azoknak a MA JÁTSZÓ csapatoknak a listáját, akik 80%-os vagy afeletti gyakorisággal lőnek legalább egy gólt a második félidőben. Íme a ma pályára lépő csapatok:

Tottenham (H - 80%); Manchester City (H - 100%); Watford (A - 100%); Anderlecht (H - 83,3%); Nice (H - 83,3%); Marseille (H - 80%); Ajax (H - 100%); Vitesse (H - 100%); Zaglebie Lubin (H - 85,7%); Kisvárda (H - 85,7%); Dorog (A - 85,7%); Hoffenheim (A - 100%); Düsseldorf (H - 83,3%); Bielefeld (A - 83,3%); Holstein-Kiel (H - 83,3%); Dresden (A - 100%); Inter (H - 100%); Chievo (H - 80%), Napoli (A - 83,3%); Fiorentina (H - 83,3%); Juventus (H - 83,3%); Udinese (A - 80%); Atalanta (H - 83,3%); Feirense (H - 80%); Guimaraes (H - 80%); Kilmarnock (A - 80%); Akhisar Belediye (H - 100%); Alanyaspor (A - 80%); Yeni Malatyaspor (H - 80%); Göztepe (H - 100%); Besiktas (A - 80%).

Meglátjuk mennyi fog zöldülni nap végére. A vastagított betűs csapatok azok, akik ma egymással találkoznak, így gyakorlatilag bika erős tipp a számok alapján a 2. félidős gól...gyakorlatilag ez a szűrőm alapja. Egyedül kivétel a Kisvárda meccs, ahol a Kazincbarcika "csak" 75%-os mutatóval rendelkezik idegenben, de együttesen a két csapat találati valószínűsége kiadta a 80% feletti határt. A többinél sajnos az ellenfél statjai tették kétségessé a tipp erősségét, így ezeket a meccseket egyelőre csak megfigyelés szintjén nézem, s meglátjuk ezek közül a csapatok közül kik javítják tovább a mutatóikat.
"

Nem mellesleg rajtam kívül másnak is feltűnt, hogy tavalyhoz képest a török Süper Lig mennyire overes lett? Emlékszem tavaly a Partvonal posztokkal kapcsolatosan nézelődtem párszor törökéknél, s totálisan gyenge mutatóik voltak, most meg az újoncok is tolják orrba-szájba a dugókat. Göztepe, Yeni Malatyaspor, de erős az Akhisar, Alanyaspor is, hogy csak párat emeljek ki a csapatok közül.

Mondjuk az Alanyaspor annyira nyilvanvalo volt ,h meg a Maradj Talpon tippjatekban is az ment tollem.