OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Valaki tudna segíteni,bet365-ön a Roland Garros első körös meccseire(női) nem lehet fogadni?
Mert én nemtalálom.

Még sorsolás sem volt!

Selejtezőre gondoltam  :D

Azt írtad első körös.

A selejtezőben is már a második kör megy.. Amúgy az ott van a helyén. Tenisznél, az oldal közepe felé.

Azokra gondoltam amik eső miatt elhalasztódtak , és azok nincsenek ott a "French Open Women 2014 Qual"ba
Live-be viszont már ottvan pl:Grace Min

Akkor legközelebb légy pontosabb, ha kérdezel, mert nagyon nem voltál egyértelmű.

Idézetet írta: TiB Dátum május 26, 2014, 02:02:41
Az ország egy irányba halad! 21 helyre 6 pártból küldünk embert, szóval a blackjacknyi pékviselő szava amúgy is kevés volt, de most már csak porfogónak lesznek jók. A jövőbeni EU-tagságunk szempontjából pedig a jobbik a rosszabbik lett. Éjfél után jöttem rá, hogy tegnap szavazhattam volna. Lesz pótszavazás figyelmetlen állampolgárok számára?
lesz, persze:https://www.youtube.com/watch?v=1YVyEBlv4j4

Idézetet írta: afrikailajos Dátum május 26, 2014, 08:53:10
lesz, persze:https://www.youtube.com/watch?v=1YVyEBlv4j4

Akkor a nyugati "gyarmatosítókat" választottuk.
Vagyis inkább az erőszakos kisebbség erőltette rá az akaratát a hagyományokat ápolni kívánó többségre...  :)
A család sem volt szent, végül Koppány vezír is több részletben járult az urna elé, miután ellenvéleményt fogalmazott meg.

Hamarosan lejár a vírusvédelmem, szerintetek mit érdemes használni, tudnátok segíteni?

Idézetet írta: Jabba Dátum május 27, 2014, 09:30:16
Hamarosan lejár a vírusvédelmem, szerintetek mit érdemes használni, tudnátok segíteni?

Kaspersky de az is csak maximális védelmen van értelme futatni. A többi vírus írtó csak dísz, elmegy mellette majdnem minden. De ólvas utána. Én 2 hetente újra rakom a gépet pendrivról fél óra alatt fenn van az op rendszer plussz a driverek, én ezt érzem a legbiztonságosabbnak.

Szerény véleményem szerint gyűjtsön mindenki össze egy Mac-re. Most már több mint 7 éve Mac OS X-t használok és csak akkor cseréltem rajta Oprendszert ha új gépet vettem vagy új verzió jött ki!

Windowsnál maradva pedig a legtisztább a külön partíció vagy még jobb külön vinyó (1 a rendszernek és 1 az adatoknak!) majd két havonta, havonta kinek mennyi az ideje újrahúzni az egészet a faszba. Amit pedig bendehal írt tejesen így van a Kaspersky-nak van értelme bár édesapám gépén az Avast is úgy ahogy de szuperál.  :ok:

Autorun-t ki kell kapcsolni MINDEN médiára (usb stick, cd, dvd stb) és e-mailben nem megnyitni semmit, ami futtatható, torrentekkel vigyázni. Nem lesz virusod virusirtó nélkül sem (amúgy az összes elég fos, azt hiszem idióták fejlesztik mind). Windows update menjen.

Én a Malwarebytes Anti-Malware-t tudom ajánlani, neten könnyen találsz hozzá cd kulcsot. Nem egy életbiztosítás de legalább böngészés közben rengeteg rosszindulatú dolgot blokkol. 

Bár tudatos vásárlóként nem szívesen veszek olyan termékeket, amelyek egy bizonyos településhez kötődnek, most mégis kivételt tettem a FourFourTwo magazinnal, mivel a "beépített" 3 eurós betathome kuponnal szinte ingyen van az újság.   ::)

Azok kedvéért, akik ezt nem tették meg, összefoglalom, mivel egészítette ki a magyar szerkesztőség az angol eredetit:
- Messi szar  (miatta/miattuk "züllik minden eddiginél mélyebbre a futball a szemünk láttára" Szöllősi szerint.  :D  Az a bűne, hogy a világ legjobb labdarúgójaként alkudozni mer a fizetéséről a munkaadójával!)
- Puskás Öcsi jó  (vele nyilván nem fordult elő, hogy a saját boldogságát a klubja és a hazája boldogsága elé helyezte, mint az a piszok Messi, hehe)
- Orbán Viktor jó ("Orbán ezzel megy most szembe. Nem kicsit, de frontálisan. Ugyanazzal a konok eltökéltséggel, ahogy 1989-ben nekiállt eltakarítani Magyarországról a mind romosabb szocializmust".  Ezt nyomja Borókai Gábor egy foci magazinban (is)... )

Igazából minden benne van, amiért nem tudunk előrelépni:
az igazi tehetség és teljesítmény el nem ismerése és becsmérlése, vele párhuzamosan az értelmetlen folyamatos múltba meredés és önámítás, így legalább papíron kisebb a különbség.
(Szerintem ahányszor megemlítjük Puskás Öcsit, annyiszor egy évvel kerülünk távolabb a világ élvonalától. De ez már egy iparág lett, ahogy ez az újság is bizonyítja: stadion, étterem, múzeum, labdarúgó-torna kötődik a névhez.)

Van egyébként kétoldalas kép a Pancho Arénából is, az "organikus építményt" a megnyitó estéjén láthatjuk, kár, hogy néző alig van a lelátón.

Puyol irodai munkát kap, ő lesz Debrecen alpolgármestere vagy a területvédekezésért felelős miniszter az új kormányban.
A jó hírt Kósa Lajos személyesen közölte a klasszissal.