Premier League, 29.Forduló

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 március 15, 2009, 17:28:23, Milan
Manchester United - Liverpool

tipp: X2
odds: 1.84
fogadóiroda: gamebookers

Szerencsére volt alkalmam látni mindkét csapat Bajnokok Ligája mérkőzését, ezek alapján én megsüvegeltem mindkettőt. A Liverpool ellenben sokkal meggyőzőbb volt a szememben. Ha Torres és Gerrard játszik, szerintem nincs olyan együttes a földkerekségen, aki megverné őket. Zidane mondta azt most a nagy Stevie G-ről, hogy igazságtalanul nem díjazott játékosról van szó, szerinte most ő a világ legjobbja. Egyet kell hogy értsek vele, és nem azért, mert olyan dolgokra képes a pályán, amire más nem. Ellenben akkora szíve van, olyan akarattal tud játszani, amilyen nincs még egy a világon. Ez emeli őt a többiek fölé. Egyetlen egy dolog miatt gondolom azt, hogy nem kapnak ki a Vörösök. Ez pedig az, amit a már említett Gerrard mondott akkor, amikor megkérdezték tőle, hogyan lehetséges az, hogy a Real Madridot lealázzák 4-0-ra, és a Stoke Citynek pedig egyet sem tudnak rúgni. Ő azt mondta: nincs meg a motiváció a csapatban. Ez egyrészt rossz, mivel ezek szerint Benitez képtelen feltüzelni őket sorozatosan, ezért is nem fognak bajnokságot nyerni soha, másrészt jó, mert a nagy meccseken pedig szétszedik az ellenfelet. Na és ezért lesz most MU bánat. Annyira felpörögtek a liverpooliak a Real Madrid elleni győzelemtől, hogy hiába játszottak jól a Vörös Ördögök is, ők nem tudták a földbe döngölni az Intert. Ott két egyenrangú csapat találkozott, ahol a kicsit jobb és egységesebb győzött, ellenben a Liverpool egy másik kategóriát képviselt a Királyi Gárda ellen. Most nem lesz akkora különbség a két csapat között, de lelkileg legalább egyensúlyban van a két csapat. Ez pedig most a vendégeknek kedvez. Itt én feleslegesnek gondolom a taktikát elemezni, meg a sérülteket felsorolni, ez egy egyszeri mérkőzés lesz, ami után sokkal okosabbak nem leszünk. Nem itt dől el, melyikük a jobb, hanem majd a BL-döntőben, esetleg elődöntőben!


Eredmény: 1-4
3,68 pont

#16 március 16, 2009, 12:37:05, Milan
Aston Villa - Tottenham


tipp:X2
odds.:1.75
f.iroda:[ex]expekt[/ex]


Bármit eltudok képzelni ezen meccsen akár még a vendég győzelem is lehet a vége, de egy dupla esélybe zárva biztosabb a tipp persze azt nem szabad elfelejteni hogy a hazaiak igen merész tervek előtt állnak meg akarják csípni az egyik BL selejtezős helyett ennek érdekében jól hajtanak rajta vannak a dolgokon most az 4. hellyel igen közel vannak e cél eléréséhez,persze még a java hátravan a csapat számára a bajnokságban  Martin Oneill játékosai még is bizakodóak három pont előnnyel lehet is az Arsenallal szemben. Persze mostantól minden pont értékes lehet, a spurs ellen mindig nehéz volt játszaniuk mostani meccsen sem lesz túl egyszerű jó ha számukra ponttal végződik az összecsapás és még akkor szerencséjük is van én a Tottenhamot erősebbnek tartóm és ez talán ki is jön majd a meccs idő alatt .


Eredmény: 1-2
3,50 pont

#17 március 15, 2009, 17:28:55, Milan
Arsenal-Blackburn
Tipp: féidő X
odds: 2,40
bwin

Az Arsenal hétközi Bajnokok Ligája mérkőzésen egy drámai csatában 11-esekkel jutott tovább Romában. Az ágyúsoknál több alapember hosszú sérülése még mind tart (Fabregas,Rosicky,Adebayor...), ami igen nagy gondot okoz a kreatív játék megvalósításában. Ez pedig kihat a gólszerzésre is sajnos, pláne ha az ellenfél bunkerfocit játszik, amit ma Blackburn is is tenni fog elég nagy valószínűséggel. Erre ékes példa, hogy a legutóbbi öt meccses döntetlen széria, ahol négy meccs 0-0val ért véget az Arsenal számára. A Blackburnben a legnagyobb hiányzó Santa Cruz, így nekik sem a gólszerzés lesz a céljuk. Jelenleg 15.helyen vannak a bajnokságban, közel a kiesőhelyekhez. Kétlem, hogy 45 perc alatt az ágyúsoknak sikerülne majd feltörni a védekező Blackburn csapatát. Azonban a hazaiakat fűtheti a bizonyítási vágy, így a meccs végére érzésem szerint sikerül majd nyerniük.

Eredmény: 1-0
-1 pont

#18 március 15, 2009, 17:29:23, Milan
Arsenal - Blackburn

tipp: kevesebb, mint 2,5 gól
odds: 1.86
fogadóiroda: [10b]10bet[/10b]

Nem értem ez a túlontúl alacsony oddsot a hazai győzelemre. Az Ágyúsok örülnek, mint majom a farkának, hogy továbbmentek a Roma ellen, ez azonban kemény küzdelem volt, ami után jól jönne egy kis pihenés. Mivel ez nem adatott meg nekik jelen pillanatban, ezért kicsit szunyókálós játékot várok részükről. Big Samék pedig tuti vevők lesznek erre az alamuszi játékra, hiszen ők is szerdán játszottak a Fulham ellen, ahol nagy mákkal nyertek idegenben. Most újra jöttek Londonba, ami elég megerőltető nekik is. A csatársorban hiába bevethető Theo Walcott és Eduardo is, ha nincs aki támogassa őket a középpályáról. Mind Rosicky, mind Fabregas sérült, nélkülük édeskevés az Arsenal támadórészlege. Egy Barnsley ellen lehet sziporkázni, de egy védelemmel rendelkező csapat ellen már meg vannak lőve. A Blackburnről azért nem beszélek sokat, mert ők az egy pontért, és a 0-0-ás végeredményért jönnek, amit vagy megkapnak, vagy nem. Én látok esélyt a sikerükre, mert túlzott elégedettség van hazai fronton, ami visszaüthet ma délután.

Eredmény: 4-0
-1 pont

#19 március 15, 2009, 17:30:07, Milan
Middlesbrough - Portsmouth

tipp: kevesebb, mint 2,5 gól
odds: 1.67
fogadóiroda: 888sport

Szerintem a Tottenham elleni 0-4 után tudatosult a Middlesbroughban, hogy ők bizony ki fognak esni idén. Kilátástalan focit produkáltak, Afonso Alvest már árulják is Spanyolországba. Tetőzi a bajukat, hogy szerdán ők is játszottak az Everton ellen, persze kikaptak tőlük. Gareth Southgate menedzser mint jó hátvéd, képes összerakni a védelmet, azonban a támadásszövéssel már nem boldogul, nincs olyan játékosa, aki képes lenne három normális passzra. Épp ezért látok most is nagyon nagy esélyt a Pompey győzelemnek, de biztos, ami biztos, inkább rakom a kevés gólt, mivel Paul Harték is inkább védekeznek mostanában, rájöttek, azzal lehet pontokat szerezni. Biztos védelem, improvizatív középpálya (Pennant, Nugent, Krancjar), és meg is van az 1-0-ás győzelem. A vendégek semmiképp sem kaphatnak ki, ezt a célt pedig a legkönnyebb megvalósítani: beállunk védekezni 10 emberrel, aztán elöl lesz, ami lesz.


Eredmény: 1-1
3,34 pont

#20 március 15, 2009, 17:30:34, Milan
Hull - Newcastle

tipp: több, mint 2,5 gól
odds: 2.02
fogadóiroda: bwin

Érdekes meccsnek ígérkezik ez is. A Tigrisek a Fulham elleni győzelemmel egy nagyon hosszú rossz sorozatnak vetettek véget. Az a győzelem sem volt azonban teljesen jogos, hiszen a ráadás perceiben sikerült csupán nyerniük egy szerencsés Manucho-lövéssel. Ezzel a sikerrel négy pontra kerültek a kiesőktől, talán kicsit meg is nyugodhattak. A Szarkáknak rengetek problémájuk van: játékos sérülések, menedzserük betegsége, a klub helyzete (nem tudják eladni, folyamatosan csak árulják). Ezen okok miatt nem is meglepetés jelenleg helyezésük, hogy minden egyes pontért harcolniuk kell. A csapat többre lenne érdemes, megmutatták ezt a múlt héten is a Vörös Ördögök ellen is. Nagyon nyílt, háromesélyes találkozóra számítok, ahol bármelyikük nyerhet. Mindkét csapat támadófocijáról ismert, amit remélem, most is bemutatnak. Mivel a vendégeknél a legnagyobb favágó, Kevin Nolan eltiltott, ezért semmi sem állja útját az izgalmas és fordulatos mérkőzésnek, ahol a Szarkák mindenképp nyerni akarnak majd, mindkét csapat betalálhat az ellenfél kapujába.

Eredmény: 1-1
-1 pont

#21 március 15, 2009, 17:31:10, Milan
Arsenal - Blackburn

tipp: X
odds: 3.85
fogadóiroda: [ex]Expekt[/ex]

A Blackburn ma a döntetlenért fog játszani, a Fulham és a Sunderlan csapatának is sikerült elérni az X-et a Emirates stadionban, akkor nekik miért ne sikerülne. Utolsó 3 mérkőzésükön nem kaptak ki, egy döntetlent játszottak az Evertonnal, és két győzelmük volt, a legutolsót a hét közben aratták a Fulham otthonában.
Az Arsenalnak egy igen kemény, nehéz mérkőzése volt a hét közben, hiszen csak tizenegyes párbajban sikerült nekik legyőzniük a Roma-t. Szerintem az a mérkőzés mint fizikailag, mint szellemileg kivett belőlük annyit, hogy ma nem fognak tudni győzni, így én ma erre a mérkőzésre döntetlent várok.


Eredmény: 4-0
-1 pont

#22 március 15, 2009, 17:31:40, Milan
Bolton - Fulham

tipp: 1
odds: 2.05
fogadóiroda: [ex]Expekt[/ex]

Két középcsapat mérkőzése, jelenleg a hazai csapat van jobb formában. A Bolton utolsó 3 hazai mérkőzését megnyerte.
A Fulham 3 hazai mérkőzés után most játszik újbol idegenben, ezt az említett 3 hazai mérkőzését mind elveszítette, szerintem ma sem sikerül nekik jobb eredményt elérni. Legutoljára a hét közben kaptak ki otthon a Blackburn-töl. Szerintem ez a mérkőzés elég sokat kivett belőlük.
A Bolton játékosai pihentebben léphetnek ma pályára hiszen nekik nem volt a hétközben mérkőzésük. Utoljára március 4én játszottak, azóta pedig a Fulham kétszer is játszott.


Eredmény: 1-3
-1 pont


Manchester United - Liverpool   1:4     :beerchug:

A Real Madrid kiütése után a Manchestert is kiütöttük   :bigok_125:

Örömteli hét ez a számomra.