Volt benne egy kis shitfest, de nekem ilyen egy donto! Halepet nagyon sajnalom, felelmetes mit kuzdott, de ez van, lesz meg alkalma, pl a Garrost meg is nyeri, itt olvastatok eloszor

Pozz:
Zverevnek sztem eronleti problemaja van, de elobb-utobb ez gorcsosse is teheti. Mondjuk meg mindig marha fiatal, van meg ideje, attol hogy masterseket nyert, meg nem kesz jatekos. Thiem a Garroson robbanthat egyszer, akar ugy is hogy Nadal van, de azon kivul tenyleg egy vilagi bohoc. Dimitrov meg most jelentette be hogy egesz AO-n fajt a karja, lehet hogy kihagyja Szofiat es Rotterdamot. Benne lattam a tuzet, de ez a torna nagyon gaz volt tole, igy lehet hogy ezert. Az igaz hogy onmagahoz kepest szorta a kettoshibakat.
Ott a lehetoseg, ki kell hasznalni, ennyi. Miert, mit csinaljon Federer? Duzzogjon, ha nincs Big Four akkor o se alljon ki?

Hja, en is birom az ilyen beszolasokat, kommenteket, menstennisforumon vannak ilyen brutal elmek akik Rogert szidjak, pedig errol mit tehet. Teny hogy csalokak a szamok, mert nem mindegy hogy milyen korulmenyek kozott szerzi a cimeket, de nem bun szerencsesnek illetve okosnak lenni. (Murray pl akarhanyszor elodontobe jutott, mindig volt legalabb egy, de tobbnyire meg ketto a nagy negyesbol mellette)
A mostani fiataloknak annyibol lesz jobb a helyzete, hogy szabad lesz a palya par ev mulva. Nem fasulnak bele hogy soha semmire sem viszik a nagy negyes mellett, mint a mostani 25-30 kozottiek. Kyrgios, Zverev, Rublev, Medvedev, Chung elhozhat egy szebb jovot, de egyelore keves a kraft. Amugy lattatok Chung laban a kratert, ami miatt feladta?

Lehet hogy nem tudom mar vegignezni a parost, de gogo Marach/Pavic