Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában



https://m.hvg.hu/itthon/20230206_varga_judit_volner_schadl_gyorgy_korrupcio_kormanyules_sopron


vargahisztisjudit: Nem áll módomban kommentálni a Völner–Schadl-ügyet.

Az völner-schadl-vargaj-rogán-diktátor ügy!

Ezentúl vajon mindenki, akit bármivel meggyanusítanak, hivatkozhat hisztikrisztire???

Nem értem, milyen miniszter vagy mi a f@sz ez a nő, kizárólag a hiszti meg a terelés megy neki.

Egy normális országban ilyen ügyek mellett sokmilliós tüntetések, lincselések lennének!

https://nyugatifeny.hu/2023/02/06/kiderult-mire-ment-el-az-alapitvanyi-egyetemi-penzek-jelentos-resze


Alapítványi egyetemi pénzek fityiszes vezetők zsebébe.  :noway:  :noway:  :noway:

Komolyan az agyhalott fityiszes szavazók erre mondanak igent bólogatva?!?

https://nyugatifeny.hu/2023/02/03/rendkivuli-hadhazy-akos-megtalalta-rogan-antalt-a-schadl-ugy-foszereploi-kozott

Fel-felbukkan rogán neve.  :ok:  :ok:  :ok:

Persze, mert ez valójában völnet-schadl-vargaj-rogán-diktátor ügy! Ezt kéne tudatosítani az agyhalott, zombi fityisz szavazókban! A diktátor a náci min.elnök, aki nem tudná esetleg.

https://infostart.hu/gazdasag/2023/02/06/szijjarto-peter-mas-orszagok-erdekeit-szolgaljak-akik-az-elektromos-akkumulatorgyarak-ellen-hergelnek#

Újabb akkumulátoros beruházás Magyarországon!!!  :noway:  :noway:  :noway:

F@szom, hol lesz még ennek a vége???  :crazy:  :crazy:  :crazy:  Atomtemetővé akarják tenni az országunkat!

https://atlatszo.hu/kozadat/2023/02/06/sokszor-az-uzemanyagot-sem-szamoltak-el-megis-szazmilliokba-kerult-a-politikusok-reptetese-a-katonai-gepeken/


"30 évre titkosítva!!!

Sok esetben nem tüntettek fel üzemanyagköltséget!!!

47 út hiányzik!!!

A fedélzeti internet iszonyú drága!
A rekorder egy Külügyminisztérium által megrendelt NurSzultán – Bishkek – Taskent – Isztambul – Varsó körút, amelyre 12,5 millió forintos internetköltséget tüntetett fel a honvédelmi tárca!!!

A 223 útból csak 51 esetben szerepel üzemanyagköltség!!!

A kaja-pia is egy vagyon!
Szijjártó ellátása volt a legdrágább!!!

A delegáció fedélzeti ellátása Szijjártó Péter tavaly februári Kairó-Manáma útján volt a legdrágább: 5,5 millió forintba került, és még 6,8 millió volt az internetköltség!!!

Honnan szedte a számokat a Honvédelmi Minisztérium?
Sajnos erős a gyanúnk, hogy nem a valós költségekről küldött adatokat a Honvédelmi Minisztérium. Egyrészt elképzelhetetlen, hogy az Átlátszónak elküldött 223 útból 172 esetben, a repülőutak 77 százalékánál ne került volna pénzbe az üzemanyag. A HM adatai szerint pedig így volt: 172 útnál vagy egyáltalán nem írtak ilyen kiadást, vagy 0 forintot jelöltek meg rá."


Ezek még hazudni sem tudnak. Vagy ami még rosszabb, már nem is veszik rá a fáradságot, hogy legalább valamilyen szinten hihető legyen.(pl. Üzemanyag helyett az ámuló nép sóhajának szárnyán repültek, ez is hihetőbb, mint a semmi és sokaknak ez elegendő válasz is lenne..) Azt csinálnak amit akarnak. Mindegy. Minden mindegy.


#1598 február 07, 2023, 23:48:35, lazanyja
https://nyugatifeny.hu/2023/02/07/friss-a-kinai-mediabol-szivargott-ki-az-orban-kormany-titkos-dontese-az-akkumulatorgyarak-kapcsan


Kínából, a kommunista diktatúrából több infó elérhető egy magyar beruházásról, mint a magyar kormánytól! 

Összesen mintegy 320 milliárd forintot költhet a kormány a CATL Debrecenbe tervezett akkumulátorgyárára!!!

Azért az a 320 MILLIÁRD magyar forint másra, értelmes, nem környezetpusztító ügyre is jó lehetett volna, hogyha az a volna ott nem volna...

magyar kormány  :noway:  :noway:  :noway:

https://infostart.hu/belfold/2023/02/07/mar-majdnem-szazan-fagytak-meg-osz-ota#


Szeptembertől január közepéig 98 ember fagyott meg Magyarországon!


Erre is büszke lehet a magyar kormány.  :noway:  :noway:  :noway:


Én arra gondoltam, hogy ezt Orbán cseszte el azzal, hogy középre állt. Már ha van választása ilyenkor a politikusoknak. Zelenszkij mint vendég, egy megtámadott ország vezetője, akit az EU is támogat, csak középen állhat.

Orbán eddig minden cselekedetére (vétók stb.) igyekezett valami magyarázatot adni, ami ha nem is győzte meg a kritikusokat, de a látszatát némileg fenntartotta annak, hogy a Nyugattal vagyunk. De az, hogy nem képes háromszor összeütni a tenyerét, erre mit lehet mondani?

Valahogy szereznem kell egy másik állampolgárságot is, mert ezzel a magyarral nem érzem garantáltnak az EU-t.



#1604 február 10, 2023, 15:42:55, csabax
Idézetet írta: Alk Dátum február 09, 2023, 19:56:56Én arra gondoltam, hogy ezt Orbán cseszte el azzal, hogy középre állt. Már ha van választása ilyenkor a politikusoknak. Zelenszkij mint vendég, egy megtámadott ország vezetője, akit az EU is támogat, csak középen állhat.

Orbán eddig minden cselekedetére (vétók stb.) igyekezett valami magyarázatot adni, ami ha nem is győzte meg a kritikusokat, de a látszatát némileg fenntartotta annak, hogy a Nyugattal vagyunk. De az, hogy nem képes háromszor összeütni a tenyerét, erre mit lehet mondani?

Valahogy szereznem kell egy másik állampolgárságot is, mert ezzel a magyarral nem érzem garantáltnak az EU-t.
Ilyenkor nincsen választási lehetőségük a politikusoknak. Mindegyikük oda áll (vagy ül), ahova a rendezvény szervezője kijelöli neki a helyet. (A nevüket tartalmazó felirat jelzi a politikusoknak, hogy hova kell állniuk vagy ülniük.)
Én az ilyen eseményekről szóló híreket kizárólag csakis a külföldi sajtóban követem. Azért teszem ezt, mert enyhén szólva nincsen jó véleményem a magyar kormány által leigázott magyarországi sajtótermékek által közölt propagandáról.
Így aztán nem csak azt láthattam, hogy a csoportképnél Orbán Viktor helyét "véletlenül" közvetlenül az ukrán elnök mögé jelölték ki, hanem azt is láthattam, hogy a teremben, miközben a többiek beszélgettek egymással, addig Orbán Viktor teljesen egymagában üldögélt egy széken, senki sem volt a közelében és senki nem foglalkozott vele. Olyan volt, mintha ott sem lenne.

Szerintem az, hogy a fotózásnál Orbánt az ukrán elnök mögé tették minden bizonnyal azért lehetett, hogy Magyarországon a kormány propagandagépezete sehogyan ne tudja úgy megvágni-kivágni a fotót, hogy az ukrán elnök ne látszódjon és csak Orbán Viktor legyen a képen néhány nyugati politikus társaságában. Mert ebből, hogy nem lehet "megfelelően" megvágni-kivágni a fotót, az lehetséges a későbbiekben, hogy Orbán Viktornak magyarázkodnia kell majd a magyarországi híveinek, hogy mi a francért van egyazon fotón azzal az ukrán elnökkel, aki ellen lázítja a magyarokat.