Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nehogy azt higgye valaki, hogy csak a magyar miniszterelnökkel bánnak eképpen az Európai Parlamentben. Az ilyesmi nem csak Orbán Viktornak "jár", hanem mindenki másnak is, hiszen ez nagyon régi szokás Brüsszelben.

A legutóbbi ülésen, amikor Orbán Viktort közvetlenül az ukrán elnök mögé "rakták", volt egy másik történés is.
Éspedig az, hogy a tanácskozás során Ausztria kancellárjának helyét "véletlenül" a Románia elnöke és Bulgária elnöke közötti székre jelölték ki.
Az előzmény az, hogy mintegy 2 hónappal ezelőtt, amikor a schengeni övezet bővítéséről szavaztak az európai vezetők, miszerint Románia és Bulgária kerüljön be vagy ne kerüljön be, akkor Ausztria vétózott, s emiatt Románia és Bulgária nem csatlakozhatott.
Most egymás mellé ültették az osztrák kancellárt, a román elnököt és a bolgár elnököt. Hátha ők is ovisokhoz hasonló Orbán Viktorként fognak durcáskodni vagy pedig beszélni fognak egymással.

reality

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

https://24.hu/kultura/2023/02/12/rakay-philip-gyerekei-fasiszta-tamadasok/


Csodálkozik a bu*ija! Ők a hergelés, gyűlöletkeltés, alázás nagymesterei, amennyiben visszakapják, már sírnak.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230212/megkapta-az-ujabb-engedelyt-a-katasztrofavedelemtol-a-godi-samsung-gyar-596454

Megkapta az újabb engedélyt a katasztrófavédelemtől.  :noway:  :noway:  :noway:

F@sza! A ner környezetszennyezése elképesztő mértéket ölt.  :noway:  :noway:  :noway:

Nagyon szépen megkérünk mindenkit, ne csináljunk a fórumból linkfarmot. Bárki tud olyant, hogy bemásol egy linket, és bedob egy mondatot. De erre semmi szükség nincs. Vagyis van, de csak ha nagyon érdekes a téma.

Mi lenne ha a java részt inkább beszélgetnének itt a fórumon a tagok, minthogy ide-oda küldözgetnénk őket, olvasni?  :ok:

#1610 február 17, 2023, 15:55:04, Pozzato
Wáberer-sztori

A tökéletes munka, akár hívhatnánk így is, ha Orbán Viktor és a veje szemszögéből nézzük. Adott egy vállalkozó - egyben az ország egyik leggazdagabb embere is -, aki felépít évtizedek alatt egy jól prosperáló üzletet, amely kiemelkedik a térségből, óriási profitra tesz szert. Jól működő, hiteles brand, majd jön a NER, bekínálnak Wáberernek olyan dolgokat, amik visszautasíthatatlanok, elhitetik vele, hogy a haveruk lesz. Wáberer mit tehet? Kormánybiztos pozíció, még nagyobb befolyás, jól hangzik, de majd idővel kérni fognak valamit.


Felbukkan a cége környékén Orbán Viktor veje, Tiborcz István, aki fokozatosan elkezdi magát bevásárolni a Wáberer szállítmányozó vállalatba, végül tulajdonos lesz, miközben Wáberer György megválik a részvényeitől, épp mindent Tiborcznak ad el, majd az igazgatósági tagságáról is lemond. Nem szeretné már irányítani Közép-Európa egyik legnagyobb szállítmányozó cégét, sőt, önként adja át az államfő vejének.

Ezek után már nincsen szükség Wábererre, még azon a héten, amikor a tranzakció végbemegy, Tiborcz István apósa, Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor felmenti kormánybiztosi pozíciójából Wáberert, vagyis pontosabban: maga Wáberer adta vissza ezt a pozíciót is. Miért? Miért adja valaki oda milliárdos vállalkozását és mondott le önként kormánybiztosi pozíciójáról?

"A Tokaj-Hegyalja Egyetemért Alapítvány kuratóriumi feladataira kíván koncentrálni"

Logikus, hogy az a személy, aki évtizedeken át milliárdos cégeket vezetett, több pozíciót is betöltött, hirtelen nem tud, csak egy kuratóriumi feladatra koncentrálni. Ezt egy elemzésben írták a történetről:

"Nem egészen világos, hogy Wáberer György miért száll ki az általa alapított és felépített vállalatcsoportból."

Tanulság a sztoriból: ha van egy ötleted, ne Magyarországon alapítsd meg a céged. Ha van valami ingatlanod, esetleg komolyabb ingóságod? Add el, inkább fektesd be külföldön a pénzed, mert itt bármikor megtetszhet valakinek. Nem jelent az se semmit, ha nincs rajta hitel, el lehet intézni okosba, hogy akkor is átkerüljön oda, ahová kell (épp ma van a végrehajtói kar elnökének tárgyalása, aki amúgy még a börtönből is irányít, miközben vezetőszáron viszik ...).

#1611 február 17, 2023, 17:10:34, csabax
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 17, 2023, 12:58:40Jól működő, hiteles brand, majd jön a NER, bekínálnak Wáberernek olyan dolgokat, amik visszautasíthatatlanok, elhitetik vele, hogy a haveruk lesz.
Arra ébredt, hogy a visszautasíthatatlan ajánlat egy ajándék lófej?


Post For Rent


  • Kik ők és miért esett róluk szó az elmúlt hónapokban több felületen? (24.hu, Telex stb.)
  • Miért készített róluk 45 perces videót a Partizán?
  • Hogyan kapcsolódnak a Forbes felháborodást kiváltó listájához és a letelepedési kötvényhez?




"A Post For Rent International Zrt. NER-hez vezető szálait bogozva a Partizán Tiborcz és Rogán Antal köreiig jut. Csiszár Gergő, a Post For Rent Zrt. vezérigazgatója és 70 százalékos tulajdonosa korábban a Tiborcz Istvántól Paár Attila győri milliárdoshoz zsilipelt Elios Innovatív Zrt.-ben volt igazgató. Csiszár a Corvinuson végzett közgazdászként, majd Sanghajban járt a Fudan Egyetemre. Kínában start-up versenyeken indult, és megismerkedett a kínai kapcsolatai miatt arrafelé szintén gyakran felbukkanó Boros Attilával."
Forrás: https://24.hu/kozelet/2022/11/21/tiborcz-istvan-celebvideok-letelepedesi-kotveny-hongkong/

Az alábbi influenszerek tartoznak hozzájuk (NER arcai):
https://www.postforrent.hu/portfolionk

Lehet váltogatni platform szerint, velük építik a jövőt. Mondanám, hogy most meglepetés következik, de nem, sokszor írtam már, de igen, ebben az esetben is az oroszokat másolják, ott volt ez, hogy influenszereket és egykori ismert sportolókat (Valujev, Arshavin stb.) kezdtek támogatni Putyinék, hogy utána őket mesterségesen ismertté tegyék (akik nem voltak azok korábban), majd a befolyásukat kihasználva hatást gyakoroljanak a népet. Bővebben erről itt írtam:
https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=20331.msg981017#msg981017

https://24.hu/belfold/2023/02/17/schadl-gyorgy-vegrehajto-elnok-borton-volner-pal-allamtitkar-rogan-antal-kabinetfonok-nagy-adam-auto-sofor-naplo/

Egyes kimaradt részletek.
A diktátor-rogán-vargaj-völner-schadl ügy.  :noway:  :noway:  :noway:

Valaki követi napi szinten?

Szörnyű előre tudni, hogy a "nagyok" közül senki feje se hullik alá.  :noway:  :noway:  :noway:
Azt se fogjuk soha megtudni, kiről volt szexvidejója schadlnak. Valahol olvastam egy kommentben, hogy rogánról, de ez nem bizonyított. Én személy szerint el se tudom képzelni a férget olyan helyzetben.  :hanyas:

Mivel mindent 30 évre titkosítanak, mire feloldhatják, ők már nem fognak élni, a mai huszasok is már ötvenesek lesznek, a feledés homályába merül minden...

EU pénz se érkezik mostanában nagy tételben. újabb megszorítások lesznek Brüsszelre mutogatva, amit bekajálnak az agyhalott, zombi fityisz szavazók.


Idézetet írta: Szigo Dátum február 19, 2023, 18:25:32A videós a merkely volt.


Merkely Béla vagy ki? Ő nem nagy hal. Róla miért őrzött volna kompromittáló anyagot?
Mármint aki felvette vagy akiről készült? Mert nem mindegy.
Infó honnan van?

Idézetet írta: lazanyja Dátum február 20, 2023, 11:50:34Merkely Béla vagy ki? Ő nem nagy hal. Róla miért őrzött volna kompromittáló anyagot?
Mármint aki felvette vagy akiről készült? Mert nem mindegy.
Infó honnan van?

Senki nem mondta, hogy nagy halról van szó, és arról sem, hogy politikus.

Egy hármas van a videón, amit a merkely vesz fel, de szerepel is. Semmi különös.

Lehet, hogy Biden egy szenilis öreg, de olyan tökei vannak, mint kevés elnöknek. Az, hogy megszerveztek egy ilyen titkos utazást Kijevbe (egy-két órával az érkezés előtt értesült róla Moszkva), egy háborús zónába, ráadásul a világ legbefolyásosabb embere, nem rossz.

https://nyugatifeny.hu/2023/02/20/dontott-a-kovacs-zoltan-es-orosz-barbara-kozti-erotikus-tartalmu-uzenetvaltasok-ugyeben-a-nemzeti-nyomozo-iroda


Ti hallottatok erről még 2021-ben?
Persze nem mindegy, hogy gangbangot vagy külön-külön akarta őket, de mindegyik a fityisz belső köreihez tartozik.

Ki ez a csaj vagy nő? Èn nem nézek ilyen műsorokat, mint mokka.

https://24.hu/belfold/2023/02/21/schadl-gyorgy-volner-pal-vegrehajto-kar-elnok-fidesz-kenopenz-korrupcio-fovarosi-torvenyszek-targyalas/

Ismét, ha valakik esetleg nem tudják követni.

diktátor-rogán-vargaj-völner-schadl ügy   :noway:  :noway:  :noway:
 
A hét megvádolt végrehajtó közül hatan beismerték a bűnösségüket.

Az eddig meghallgatott tizennyolc vádlott közül tíz beismerte bűnösségét, tehát több mint a vádlottak fele.

A beismerések később jelentősen gyengíthetik schadl végrehajtói elnök és völner volt fityiszes államtitkár esélyeit a bíróságon, akik csütörtökön kapnak majd szót. Schadl sofőrje tagad.