Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Idézetet írta: Totto Dátum augusztus 28, 2012, 23:00:18
Kedves Babos Timi!

Érdeklődnék, hogy mennyire gondoltad komolyan azon nyilatkozatod, hogy náladnál alacsonyabban rangsorolt játékosokat rossz játékkal is meg tudod verni? Hát bazd meg. Itt van ez a noném, senkiházi tini, és te, te mocskos köcsög 2. szett 5-1nél dupla breakelőnyben adogathatsz az egyenlítésért, de elbukod, rendben, már 5-3, de itt hoyg a picsába tudtál 10 szettlabdát is eladni, most meg már 6-5 nem neked, te szerencsétlen világtalan?
Remélem megfordítod a meccset, mert ha nem, akkor a rohadj meg... de ha megfordítod akkor is rohadj meg.

Ráadásul ahogy olvasom állandóan Konta fonákjára szervált - már ha bejött az első, az is nagy szó volt... -, ami elvileg nagyon jól működött neki. Most komolyan az ilyen hogy lehet profi? Ha egy papír meccset nem tud lehozni akkor ja majd egy Kerbert vagy egy Zvonarevát (Roland Garros) megtudna... Szánalmas ez a tehén ribanc amit művel ha ő a favorit, ilyen kicsit nyomást se tud kezelni akkor nem való profinak! :noway:

Idézetet írta: hege1010 Dátum augusztus 29, 2012, 02:34:43
Hát ilyet nem fostam még idén, amit Mirnyi meg Nestor az utóbbi hetekben tenisz címen művel.... Szabadkártyás amcsik ellen 6-1-es első szett után tie-ban úgy bukják a másodikat, hogy amikor kétszer adogatott az ellenfél a meccsben maradásért mindkétszer 30-30, persze nincs meccslabda, de ez azért nem a világ, viszont a döntő szett... Rögtön 15-40 nekik fogadóként, egyenlő után még 1 breaklabda persze, hogy nem sikerül, majd az ellenfél első és az egész meccsen egyetlen (!!!!!!!) breaklabdáját kihasználja, utána 30-40..., majd 0-40 de láss csodát nincs break nyomoronc buzik kellett a 20-as odds az első szett után, remélem forintba nyertétek a bundapénzt az úgyse ér semmit fél éven belül rohadt fartúrók!

Világ legjobbjai chöööö......

;D ;D

Na Oak! Ezt hívják bundának! ;D
(ha csak valamelyiknek nem szakadt le a feje, mert akkor végül is megértem a vereséget...)

Ja hát a Timiről nekem is megvan a vélenyem, de nem akarom szidni, csak kicsit zavaró, hogy bármilyen helyzetben képes, egy szetten belul felnyomni a gémek számát 10 fölé, hogy utána elbukja, vagy a köv. szettet bukja el, 3 szettesre tud állítani bármilyen mecset. 4szer fogadtam, rá azóta nagy ívben kerulöm. :bash:

A jó büdös kurva anyádat pavlyuchenkova!!! Hogy lehet kikapni egy ilyen senkitol,mint Mladenovic vagy ki a tököm. Remèlem eltörik a meccs után mindkèt kezed ès lábad te KURVA!!!!

Dögölj meg Seppi te aljas féreg, hányszor megfogadtam, hogy nem fogadok rád, de gondoltam ezt a 32 éves ROBREDO gecit csak eltudod verni keménypályán, hát tévedtem.FULLADJATOK MEG MINDKETTEN!!!!!!!!!

#2315 augusztus 30, 2012, 00:28:25, andriska24
Kurva életbe már hogy minden kibebaszott tornán van két hülye akik módszeresen tiebrékre állítják a szetteket...jobb nem látni néha mit muvelnek, csak a pontokat. multkor de kurvára felbaszott c.wozniaki-kirilenko, new havenbe, hogy a kurva anyjuk, hogy adogatóként tudták hozni, a gémjeiket lazán, fogadóként meg egymás kezére adták a labdát, plusz kiutotték, meg többször néztek a kamerába mint a labdára.... wozni meg feladta első szett után, annyira lesérült :idiot2:,de azért a szerváit lazán lehozta.....még mindíg nem tettem magam tul rajtuk... most meg ez a kurva robson-klijsters. ááá

ez már kurvára nem igazzztzth,,,szét basz az ideg :tickedoff:

bazd meg már, aki szarakodik diszkvalifikálják ki, bazz nem veszi komolyan menjen haza, fasz kivan, azzal, hogy 1,04 oodszal nem képesek lebrékelni, meg várja a csodát, hülye kvitiva se volt normális, 120 centis csaj lebrékelte, lehet mondani hogy fáradt, de akk ne játszon és kész.

Mit müvelsz te francia tehén?váááááááááááááááááááá gyerünk nyerned kell hajrá :crazy:

A faszopó tetves reál madrid komolyan mondom vicc, 2 hét alatt 3 fogadást buktam

- 1-1es félidő után lesz még 1 gól, hát persze hogy nem lett
- DNB Be! elveri a Getafét hát persze, hogy kikapottak a nyomorékok

ÉS ezek után megraktam, hogy a barca nyeri a kupát... KOmolyan vicc 2 bajnokin nem mutatnak semmit a Getafénak egyetlen kibaszott gólt tudnak rúgni, de a barcának 2 mecsen 4 gólt.. A JÓ KURVA ANYÁTOKAT  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :shockwhore_125: :shockwhore_125: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :lehany: :lehany: :hanyas: :hanyas:

Nyomornc Barcas kurva anyátokat basszák szájba. Ilyen egy kamu szar csapatot a világ nem baszott még.............
Remélem idén se nyertek semmit,max lófaszt a szátokba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haas,neked meg csak szimplán kurva anyád,hogy 2-0ról leadod te csicska.

Te hekk geci dögölj meg Davydenko ellen 0-2 szép munka...   :2guns:

Idézetet írta: csatarid Dátum augusztus 30, 2012, 21:04:02
Te hekk geci dögölj meg Davydenko ellen 0-2 szép munka...   :2guns:

+1  ;D

Kurva anyádat fish te buzi faszfej szép kikapni egy Dávigyenkótól gyönyörű :noway:

jó mondjuk nem rossz ez a kopasz gnóm de akkor is...

Canga geci beléd is egy akkorát kéne rugatni egy lóval bazdmeg, hogy nem egy nyolcas hanem vagy 10 legyen a rongy lábaidban..   Te is dögölj meg. :wall:

Ennyi 0-2-es fordítást még nem baszott a világ, de magam alá csinálok, ha ez a fakezű Brands is megcsinálja Cilic ellen!