Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


Idézetet írta: Latzka Dátum június 16, 2013, 18:10:08
@georgeboyd

Szeretem olvasni a hozzászólásaidat, (pedig sokszor elég durva köntösbe öltözteted) mert tartalommal bír, de egy kicsit oda lehet figyelni arra, hogy finomabb legyél a fórumtársaiddal. Peace! :ok:
Konkrétan mivel volt most a gond? Van két ellenvélemény, ez nem baj, hiszen így lehet értelmes párbeszédet folytatni. Személykedés, anyázás nem volt egyik oldalon sem, most visszaolvastam, nem találtam semmit Pozzato és az én részemről sem.

Putintseva, te szopós szájú, ideggyenge 156 centis kis faszpörgettyű! Köszönöm, hogy elvitted a kombimat, és hogy 5-2-ről képtelen voltál megnyerni a döntő szettet, mindezt azért, mert egy koncentrálni képtelen, fogyatékos kis rima vagy, aki rendre saját magát veri meg!

100 milliárdos adócsomag - kurva anyád!
megint az eu-ra hivatkozni, mikor a választások előtti pénzszórást készítjük elő - kurva anyád!

a colos anyátok picsáját Kenny De Sheeper és Isner, szopjátok le egymást faszát pfff

Most kötöm fel magam, hogy az m2-ön nincs adás...

Idézetet írta: TiB Dátum június 18, 2013, 09:29:34
http://sportgeza.hu/kajakkenu/2013/06/18/benedek_dalma/

Kurvára őszinte, és ez kurvára szimpatikus. Hazaáruló szar vagyok én is. ;D

Nem értem mit vagytok ezen annyira felakadva? Szerencsétlen nő nem birt kijutni az olimpiára pedig egy igen komoly sportoló, persze hogy megpróbál mindent még az ország váltást is ha máshogy nem megy.

Nekem teljesen mindegy hogy kinek nyer aranyérmet magyarországnak vagy szerbiának mivel se zsebemből se zsebembe egy fillér se , de azért értsük már meg őt is.

Egyébként meg hány olyan országváltás volt amiből magyarország jött ki jól, érdekes akkor nem háborgott ennyire a közvélemény...

-Nikola Eklemović
-Nataša Janjić
-Nenad Puljezević
-Milorad Krivokapić

Ja és a kedvencem Vasile Miriuţă : "kicsit beszélni magyar de a pályán nem kell beszélni pályán focizni kell" ,  Vasile Miriuţă - a mi Lacink :D

Idézetet írta: TiB Dátum június 18, 2013, 10:36:01
Félreértettél. Én megértem őt, és teljesen azon a véleményen vagyok, mint te.

A csúnya szavakat azért használtam, hogy a csúnya moderátor bácsik ne mondhassák hogy kurvára offolom ezt a hülye dühöngőt ;D

Túljárok a modik eszéééén jeeeeeee :D

Vágom-vágom! Szóval a kurva annyát a hazaárulónak  ;D Mivel hajnali 10:38kor még nekem sem sikerült semmin buknom ezért őt kell szidnom  :P

"A magyar négyesben fix helye volt az olimpiát megelőző három évben, rendre világbajnok lett. Az olimpiáról azonban harmadszor is lemaradt."

Stebe a kurva édes anyádat h 5:2ről kitudsz kapni, a kezed törne le

#3759 június 19, 2013, 06:27:28, Cavalorn
Kurva anyád KC Royals, hogy a 8. inningben baszod el a meccset!!!  :bash: :bash: :bash:

Egy kis NBA is:
A bundás kurva anyádat crawford, hogy nem fújtad be Manunak a foult. Dögölj meg te szarházi mocsok!!!!

Geci gólképtelen impotens svéd nyomorék csapatok!

Bár évek óta regisztrált tag vagyok a fórumon, még nem kellett írnom ebbe a topikba. A braziloknak köszönhető a premier.

Rohadjatok meg, faszkalap brazil barmok! Rohadék színészbrigád!  >:( >:( >:( >:( >:( :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

#3762 június 20, 2013, 01:12:11, RedMunchen2010
Baszki, ne hogy öngólnak könyveljék el, mert Giaccherini gólt tettem!

A jo kurva troll anyad azt Safarova hogy kepes vagy 6-3 5-3-rol kiszopni :cya: Hogy lehetsz ennyire mentalis hulladek, 2. szett 5-4-nel 2 kettos hiba (ugy hogy addig egesz meccsen nem utottel ilyet te ringyo), egy kibaszott nagy ziccer lenditett ropte rontas, es egy laza fonak ki nem kenyszeritett hibaval odaadtad a meccset te nyomorek kurva. Basszalak szajon egy lapattal te retkes fasszopo.  :noway:

Női kosár kibaszott szánalmas 4 perce nincs kosár, bassza meg ha akarnám se tudnám ennyiszer mellédobni :2guns: :2guns: :2guns: :knuppel2: :crazy2: :tickedoff: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :fakk: