Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Wolfsburg kapd be faszom! Héten másodszorra lépek ugyanabba a szarba. :crazy: :crazy:

Gombos te szarházi nyomjad neki. Első szett 0-3 ról 6-3, 2-0, erre lesz 2-6? Hülye vagy? :redchug: :redchug:

Cadantu te ótvar ribanc... remélem idő előtt megdöglesz
én barom visszafogadok mer Navarro indiszponált mint állat, erre ez a szerencsétlen üt 3 kettőshibát mikor a szettbenmaradásért szervál 5 4-nél...

Souza a retkes ribanc kurva anyádat bazdmeg, a második szettben a meccsért adogatsz és volt meccslabdád is és errefel onnan elbaszod a meccset hát dögöljél meg bazmeg!!!

Idézetet írta: Tomee886 Dátum április 10, 2014, 15:23:17
Souza a retkes ribanc kurva anyádat bazdmeg, a második szettben a meccsért adogatsz és volt meccslabdád is és errefel onnan elbaszod a meccset hát dögöljél meg bazmeg!!!

Nőjjön köröm a faszodra buziállat!!!

rui machado..rajta vagy a listán faszfej! :2guns:

Mi a fasz van a Lokomotiv Kubannal? 13-mal ég a negyedik negyedben, már csak 2 pont előny... :redchug:

Elcseszett pofájú Olympiakosz, remélem félidő után belehúztok, mert otthon egy félidő alatt 29 dobott pont vállalhatatlan, még ha a Pana is az ellenfél... A kurva anyátokat, neked is Spanulisz!!!!!!!!!

Szájbavágott kibaszott Juventus védelem.... :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Egyre kevesebb team totalt rakok, mégis, mintha valami kibaszott hőkövető bukmékeri rakéta vadászná le a tippjeimet, ez is egy ponton ment el.

A legjobban azt rühellem benne, hogy megint teljesen értelmetlen bunkóság miatt nem lett meg a TT. A Pesaron volt 87.5-esem,  a Forlival játszottak barátságos meccset, kb 2:45 alatt kellett volna bónuszban, ütőtávon 8 pont tőlük, persze, hogy 7 lett, mert a szutyok Forlit visszaengedték a meccsbe, kulcsszituációban kihagyogatták a büntetőket, de 10 mp vel a vége előtt 85-85 nél a szemetek bedobták 87-85 re, nehogy OT legyen. A Forli 0:08 nál támadott, kihagyták és baxtak beütni a tetvek.


Barcelona kosár húsz(!!!) ponttal szív a harmadik negyedben  :bash: LOL. Az atomtuti Pittsburg Pirates néggyel szopik, zsír  :bash: Asszem inkább megyek aludni ha már elherdálják az egész napi profitot. :redchug: :redchug:

Hogy a büdös faszomba lehet 38:6-os sorozatot szopni hazai pályán ? ? ? Kibaszott kurva Barcelona, remélem seggbebasz titeket valaki nagyon komolyan ez a meccs után. 56:37-ről 62:75  :bash: :bash: :bash:


Barcelona elmehetsz az anyádba, úgy ahogy vagy!

Persze Nocioni, ilyenkor bírsz normálisan játszani, a Murcia ellen miért nem tudtál? Nem a kurva anyádat, mert a csapatoddal együtt a kedvencem vagy, de miért pont ma kellett megőrülnöd???? :bash: :bash:

A Team Totalok bukó híres bukószériája óta szerintem vírus terjedt el, ugyanis rendre elbukom én is a már megnyert meccseket. Csak hogy a legutóbbi 3 kosármeccsem legyen a példa: Lokomotiv Kuban kis híján, Barcelona kb húsz pontról kapott ki, és most a Golden State is. WTF?