Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában


Győri ETO KC. A rohadt kurva anyátokat ti büdös kurvák. 10.perc 8-1. 25.perc 10-5 a világválogatott DVSC ellen. Hagyján hogy a 10.perc utána  race to 17et nem éritek el, de hogy a 15öt sem. Martin neked meg egy fasza kis szifiliszt kívánok, amiért ma is ilyen nyomorék vagy.

Na jó, most lett elegem ebből a kibaszott szarból. Remélem kilövik ezt a szájbabaszott Eurocupot az űrbe az összes tetves állandóan bundázó csapattal együtt. FASZSZOPÓ CIGÁNY UNICS, HOGY A KURVA ÉLETBE LEHET KIKAPNI OTTHON ETTŐL A NYOMORÉK ARISTÓL????????????????????????????????????????

Idézetet írta: Greipel Dátum október 28, 2015, 18:38:47
Na jó, most lett elegem ebből a kibaszott szarból. Remélem kilövik ezt a szájbabaszott Eurocupot az űrbe az összes tetves állandóan bundázó csapattal együtt. FASZSZOPÓ CIGÁNY UNICS, HOGY A KURVA ÉLETBE LEHET KIKAPNI OTTHON ETTŐL A NYOMORÉK ARISTÓL????????????????????????????????????????

ROHADT BUNDÁS ÁLLATOK, UTOLSÓ 2 TÁMADÁS: KÉZBŐL KIVETT LABDA, MAJD ROSSZUL FELTETT ZICCER. NA PERSZE ROHADT BUNDÁS ÁLLATOK!!!!!!  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Kosz mocskos csicska UNICS KAZAN! A VEGEB TAMADHATSZ A GYOZELEMERT BAZDMEG ES KIHAGYOD A VEGEN A FULL ZICCERT...AZ ILYEN MOCSKOS BUBDAS GECI CSAPAT ROHADJON MEG OTT AHOL VAN...SZANALMAS MOCSKOS CSICSKA EUROKUPA! AKKOR BUDNA AZ EGESZ AHOGY VAN MOCSKOS FERGEK!

Chiellini te agyatlan farok. Hogy lesz ebből bajnoki cím?

a rohadt kurva életbe ebbe a napba... mindent sikerült elbaszni, gratulálok magamnak is meg a sportolóknak is!!! szép volt! fasz kivan..

Szakadtatok volna a kurva anyátokba veronai patkányok, zsinórban 9 hazai meccsen sikerül betalálni, persze hogy akkor nem, amikor ez az utolsó a szelvényen. A kurva anyátokat!!!!!!!  :2guns: :lehany:

#8107 október 29, 2015, 10:47:41, butyi
Idézetet írta: butyi Dátum október 27, 2015, 14:21:44
dögölj meg halep te nyomorult kis patkány
törjön el a kezem ha egy nagy játékos ellenében rád fogadok...
hogy miattad rendszeresen itt kell kikötni a Gumiszobában...te mocskos féreg
te utolsó lúzer
DÖGÖLJ MEG MA IS HALEP!!!(TB 5-1-ről 5-7 Radwanska ellen)  :bash: :bash:
;D

A London Lions összes undorító, szánalmas, faszopó, bundás geci szarládája bassza véresre, félholtra egymást.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilyen hányingerkeltő szart még soha az életbe nem láttam. DÖGÖLJETEK MEG!!!

Megbaszhatjátok egymást az edzőtökkel együtt PSG Handball sztár retkek!!!

Azt a jó büdös kurva anyjait ennek a rostov mocskos kurváinak, hogy ziccerben is mellé dobálják a helyzeteiket. Hogy a baszott kurva anyjukért lépik el folyton. Mekkora egy retardált mocskos geci csapat...  :noway:

#8111 október 30, 2015, 21:04:05, Greipel
Markus Eriksson, vár rád az életfogytiglan és a mindennapos megerőszakolások, te undorító aljas gerinctelen féreg!!!!!!!!!
http://www.eredmenyek.com/merkozes/YZiam4hF/#osszefoglalas
http://www.atpworldtour.com/en/players/andreas-bjerrehus/bp19/overview
http://www.atpworldtour.com/en/players/markus-eriksson/e688/overview


Megúsztad senkiházi, de ettől még gigantikus lúzer vagy, és a kurva anyádat, hogy ennyire szerencsétlen voltál.

Csaló tetves kurva anyádat bwin, 24 kártyából 23 feltöltési lófasz, kibaszott hihető hogy random,  dögöljetek meg  :noway:

Rohadj meg Genk, a buzi Kötelessel együtt!

Gázké :fakk2: Egy szett kellett volna tőled, te kötsög...