I guess I'm learning (Alk)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 30, 2023, 07:31:59, Admin
Nincs különösebb koncepció, off hegyek, ars poetica, minden, ami sehova se illik.

A kép Sliemában készült, Máltán. Nagyon tetszik, hogy valaki vette erre a fáradságot, tetszik a garázdaság és hasznosság kontrasztja. Szinte minden nap elmegyek mellette, és mindig elgondolkodtat.


#1 január 28, 2023, 20:36:12, Alk
Továbbra is megvan az a játékom, hogy jövőbeli, mindennapi eseményeket tippelek meg az életemből. Számba veszem az összes elképzelhető lehetőséget, kapnak oddsokat, aztán mehet. De ami igazán tetszik benne, az az, amikor még csak hasonló sem jutott eszembe, mint ami végül megvalósult. Rengeteg ilyen van, s még ha éppen nem is a legjobb, már mosolyra késztet, hogy erre (sem) gondoltam. Utólag könnyen adhatnánk egy ötös oddsot valamire, mert már megtörtént és a valóságunk része lett, de a bekövetkezés előtt meg eszünkbe sem jutott. És nincs mese, hogy de akár gondolhattunk is volna rá, hiszen átvettük az összes lehetőséget, amit az agyunk csak elbírt képzelni. Ezek alapján szerintem rettentő kiszámíthatatlan az élet. Szóval már nem is az van, hogy jönnek a magas oddsok, hanem egyszerűen hiányzik a kimenetel a kínálatból.

Kissé elszaporodtak itt a földrengések az elmúlt időkben. Az első tavaly november 22-én volt, éreztem is, majd idén 2-3 alkalommal hetente. Az ágy már hintázik szépen. Az Unesco szerint a következő 30 évben 100% az esélye (felkerekítést feltételezve mondjuk elfogadható), hogy egy cunami éri majd el Máltát. Ezek az év elejék újabban zseniálisak.