Sportingbet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Milan Dátum január 25, 2011, 17:17:28
Ügyfélszolgálatnál érdeklődtél?

PErsze. Technikai indokokat nem árulják el,kaptam helyette 80€-ot...   100 ezer ft jelenleg is a legolcsóbb helyen a gép,valahogy nincs összhangban a 80€-val.

Idézetet írta: Dosztojevszki Dátum január 25, 2011, 17:36:09
PErsze. Technikai indokokat nem árulják el,kaptam helyette 80€-ot...   100 ezer ft jelenleg is a legolcsóbb helyen a gép,valahogy nincs összhangban a 80€-val.
Angliából küldik a nyereményeket ott néz körül árak ügyében. Én a laptopot nyertem meg de nekem is másfél hónapba telt mire megkaptam. A magyar ügyfélszolgálatnak semmi beleszólása nincs a tárgynyeremények kiosztásában. Innen csak a címet kérdezik meg.

Tegnap este kikapcsolásként,beugrottam a játékok menübe pár pörgetésre. Választani nem lehet hogy mennyi pénzt viszek be,igy bement az összes pénzem. Tényleg csak pár pörgetés ment le,mert a rendszerük lefagyott.Valami olyasmit írt ki ,hogy a játék pillanatnyilag nem elérhető. Ok,gondoltam addig megteszem a délelőtti  teniszmeccseket, Hát nem sikerült,ugyanis nincs a pénz a sportfogadás számlámon.Benéztem a pokerterembe,ott is 0 az egyenleg. Megvártam amíg megoldják a problémát a játékokkal és újraindul de már itt sem volt pénz. Este 11 körül történt,most reggel 8 van és 110 euro valahol eltünt. Várom már hogy a kedves ügyfélszolgálatosok felébredjenk... Valakivel történt már ilyen?

Szabálytalanul léptem ki,ezt mondják ők. Látják hogy bevittem a pénzem de hogy én miért nem látom azt nem tudják. Szólnak a technikusoknak,azt csak előkerül,de ha lemaradok az 2,5 milliárdos leosztás esélyéről,akkor nagyon mérges leszek rájuk.

Elég érdekes, hogy míg a sportingbet az élő adást adja a 93 percben valójában a meccs még csak a 77. -be tart!

Az alábbiakban Sportingbet megbízhatóságáról. Nem kevés pénztől estem el!


Ön: Tegnap a ....  számú fogadásomban azt jelöltem, hogy a Blackpool-Tottenham labdarúgó mérközésen 13 büntetőpontnál több lesz. Volt is két sárga lap (20bp.) a meccsen, tehát nyert a fogadásom. Önök érvénytelenítették! Miért?

Péter: Egy pillanat, máris ellenőrzöm.

Péter: Sajnos helytelen információ jelent meg az oldalon, ebben az esetben helytelen szorzó. Sajnos ezért lett érvénytelenítve a fogadása.

Ön: Miért helytelen? Ha csak egy sárga lett volna akkor bukott a fogadás? Kint volt egész nap a szorzó!

Ön: Önök írták ki a fogadást, vállalni kell érte a felelősséget!

Ön: Ebben a formában ez így nem fair!

Péter: Sajnos ez előfordulhat nagyon ritkán, elnézést a kellemetlenségért.

Péter: 5.13 Minden nyereményszorzó változhat egészen a fogadás megtételéig, akkor viszont rögzítettnek tekintendő. A Sportingbet nem vonható felelősségre semmilyen elírási, emberi és nyilvánvaló tévedésért, amely bármilyen hibához vezet, beleértve a nyereményszorzók vagy az eredmények nem szándékos közzétételét, nyilvánosságra hozatalát és feltüntetését, továbbá ha olyan tétek kerülnek elfogadásra, amelyek a Sportingbet szabályaival ellentétesek. Amennyiben egy fogadás helytelen szorzóval került elfogadásra, a Sportingbet fenntartja magának a jogot, hogy érvénytelenítse a fogadást.

Ön: Változatlanul fenntartom, hogy egy nyertes fogadást érvénytelenítettek!

Péter: Sajnos minden esetben érvénytelenítve lett volna a fogadása, amennyiben vesztes akkor is. Ez a szabályzatunkban szerepel és sajnos nagyon ritkán bár de előfordulhat.

Ön: Lehetőség van jogorvoslatra vagy kompenzációra?

Péter: Sajnos ebben az esetben nincs, mivel regisztrációkor Ön elfogadta a Szabályzatunkat és ott ez világosan le van írva. Természetesen megértem Önt, de sajnos semmit nem tudunk ebben az esetben tenni az ügyfélszolgálaton. Amennyiben panasszal szeretni élni, természetesen joga van hozzá. Ebben az esetben küldje el e-mailben az ügyfélszolgálatunknak és mi továbbítjuk a megfelelő ügyosztálynak.

Ön: Rendben, köszönöm a segítséget!

Péter: Nagyon szívesen és elnézést kérek újra a kellemetlenségért.

Ilyesmi bármelyik irodánál előfordul sajnos.


10 ingyen pörgetés van ma a Supreme Football nevű játékon! Sok szerencsét! ;)

Hol lehet ezt a játékot megtalálni  :D ???

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 23, 2011, 17:34:05
Hol lehet ezt a játékot megtalálni  :D ???
Kaszinó-->Menü-->Ingyenes játékok


Köszi az infót! 10. pörgetésre bemákoltam vmi jackpotot, amúgy nem sok mindent nyertem volna :)

Idézetet írta: Pisti1987 Dátum március 23, 2011, 15:11:32
10 ingyen pörgetés van ma a Supreme Football nevű játékon! Sok szerencsét! ;)

Köszi az infót ránézek. :)

10 ingyen pörgetés ma a "Roman Empire" játékon!! :ok: :cya:

Mostanában sűrűn van pöri, viszont annál kevesebbet ad  :crazy: