Sportingbet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában








Szeretném leírni a gondolataimat sportingbet legújabb és egyben legrosszabb húzásával kapcsolatban. Gondolom mindenki észrevette aki bankkártyával vagy utalással tölt fel az irodánál, hogy az eddigi 6000 forint feletti ingyenes bankkártyás fizetési mód 375 forintra drágult igazából semmilyen módon nem megindokolva. Ráadásul a Banki utalásnál is 375 forint a kezelési költség... ez minden más irodánál INGYENES!!!! Azt hiszem, ezt a lenyúlást már nem sokan fogják lenyelni mostanában. Én buzdítok mindenkit, hogy ne fizessen be a sportingbethez legalább pár hétig vagy 1-2 hónapig de legjobb lenne addig nem fizetni be amíg vissza nem állítják a régi ingyenes vagy 6000forint feletti ingyenes fizetést azért, hogy rájöjjenek nem lehet kihasználni a fogadókat! Én személy szerint jó pár éve fogadtam náluk, eleinte totál ingyenes volt a kártyás feltöltés és az utalás is, ezért is ragadtam náluk már évek óta, de most úgy érzem kicsit túlmentek a határon és indoklás nélkül vagy bármiféle információ közlése nélkül példátlanul nagy kezelési költséget számolnak fel. Ilyen 375 forintos általános kezelési költség sehol máshol (másik fogadóirodánál) nincs!!! Tehát fogjunk össze és fogadjunk máshol amíg a Sportingbet nem látja be a hibáját. Köszi!

Nem csak átutalásnál és bankkártyánál. Mindenféle befizetésnél 375 Ft.

Nekem a Bwin is levon mindig 400-500 Ft tokat ha kiutalok:S nektek nincs így? és mióta van ez egyáltalán a sportingbetnél mert kb egy hónapja még nem tapasztaltam ilyet :S

Szerintem is rossz húzás ez részükről, de azért pontosítanék, hátha valaki nagyban tolja náluk: 300€, ill. 90000 Ft-tól ingyenesek a befizetések. A többséget ez gondolom nem vigasztalja.

De ki tudja meddig lesz ingyenes 300 eu felett ezt a limitet folyamatosan tolják felfele,Úgy látszik.Érdekes.

Idézetet írta: iamstar Dátum február 13, 2012, 20:27:26
Nekem a Bwin is levon mindig 400-500 Ft tokat ha kiutalok:S nektek nincs így? és mióta van ez egyáltalán a sportingbetnél mert kb egy hónapja még nem tapasztaltam ilyet :S
Ha a banki kifizetéseknél érted az az euro/forint jelenlegi Bwines árfolyama miatt van kártyás kifizetésnél nincs ilyen,legalábbis eddig így volt.

viszont tegnap is küldtek 2000forintot mert háromszor fogadtam  :beerchug:
:ok: :ok: :ok: :ok:
Egyszer kell jól feltölteni ,aztán szedegetni ki a pénzt ;D

Idézetet írta: Wonder68 Dátum február 14, 2012, 11:58:41
viszont tegnap is küldtek 2000forintot mert háromszor fogadtam  :beerchug:
:ok: :ok: :ok: :ok:
Egyszer kell jól feltölteni ,aztán szedegetni ki a pénzt ;D

Így van.
Ráadásul szerdán és csütörtökön is pénzosztást tartanak (2-2000 forint) valamint szombatra 3000 ft-os ingyen fogadásuk van.
Nagy pech (vagy rossz stratégia) kell hozzá, hogy egyszeri 10 000 ft befizetését ne váltsuk "életjáradékra".

Nálam egyébként elég lassú az oldaluk, ráadásul ha több iroda felületét nyitom meg, akkor meg már idegesítően lassú.
Kevés pénzem is van náluk, a kínálatuk sem győzött meg (mondjuk a "gólok száma pontosan 0" piacon a legjobbak), így csak a bónuszaikkal foglalkozom jelenleg.


Direkt lassitják a géped ,hogy ne tudj gyosan fogadni  :)
Nállam is ez van ,pláne ha egyszerre megy pár ,fogadóiroda.

Processzor és memóriahasználat mennyi nálatok? 4mag +8gb mem már elég mindenre.Régen még a 4gigát is teleírta egy idő után,több oldal esetén