Sportingbet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


180€ ért... És 70€ na lvoltam mikor beadott egy olyat, hogy akármire mentem nem jött be 7x egymás után, és el is ment... Én sose fogok ezeken a gépeken nyerni szerintem.

Ha sportingbeten lettem volna már rég kipörgettem volna, de hát 180€ ért forgatni 2€-t.. vicc..

Ja és még 1 kérdés. Ti hogy csináljátok ? Csak kisebbre raktok? Vagy mi ? Mert én raktam össze vissza, de aztán jött egy negatív széria és putty, oda lett az egész..

+ Még mit ajánlotok forgatásra (nyerőgépek) ahol általában ki lehet pörgetni a bónuszt ?

én az esetek 90%ban A-nál 2nél nagyobbra K-nál Q-nál kisebbre rakok, majd egyből kérem a pénzt..
csak elvétve fordul elő h kockáztatok, és igazából ezen múlik hogy sikerül-e kiforgatni vagy nem..

Az komoly, hogy NBAre nincs sima money line?

Csak idő kérdése és lesz...

Van az a promóció, hogy ha hétfőn minimum 20 eurót befizetsz kapsz 50 ingyen pörgetést a következő nap. Én a tegnap befizettem, de még nem kaptam ingyen pörit. Valakinek vmi tapasztalata?

Én meg tegnap úgy jártam, hogy kallódott a számlámon vagy 5.300 ft.
Beléptem ebbe az ingyenpöribe, adott 2,9 eurót.
Elkezdtem forgatni, de nem tudtam kiforgatni, mert hamarabb elbuktam, de mikor odaértem a -2,9 hez mondom megállok, nem pörgetek tovább saját pénzből. Erre a számlámon már nem volt csak vagy 4.450 Ft.
Szóval  :noway:

Erre vigyázni kell ,mert először a sajátpénzedből játszol.
Ilyenkor először le kell utalni ,vagy feltenni egy holnapi fogadásra :great:

#938 december 27, 2012, 11:36:02, szumos
Hát én is érdekesen jártam ezzel az ingyen pörivel...
Tegnap kinulláztam a számlám. Ma be akartam fizetni hozzájuk egy minimálisat, de mondom előtte lenyomom a napi ingyenpörit.
Hát adott 2.35 eurót.
Na mondom, nálam ez rekord. Elkezdtem pörgetni (3x kell ugye ugyanazon a játékon, kilépés nélkül!), számoltam is mikor lesz már 7.05 euró és amikor már éppen meglett volna a forgatás (addig 3-4 euró körül tartott) beadott valami free játékot, vagy huszat!

Nézem csillogó szemekkel, na vajon mit kapok!? Csak úgy dobálta a 30-45 centeket!  ;D Aztán egyszer csak 28 euró! Persze motoszkált bennem, hogy tuti megszívat, tuti megszívat. Nem éltem bele magam...
A lényeg, hogy megpörgetés után álltam 30valahány eurónál és mivel megforgatás alatt kaptam, nincs további kötelezettségem! Jeeeeeeee!

Nyomtam még párat, nehogy gond legyen, aztán 13-14 eurós megforgatásnál, mondom kilépek (kerek 30 euró maradt). Hát kiléptem...
Számlámon: 0
Irány a livechat.

Nem másolom be a beszélgetést, mert hosszú. "Dávid" végül megértette a problémámat és pozitívum, hogy a kezdeti "le akarlak rázni" helyett megoldást keresett. A probléma az volt, hogy beállítódott nekem valamilyen 50 eurós üdvözlő kaszinóbónusz! Hogy hogy a picsába azt nem tudom! Pláne úgy, hogy két nappal korábban már megpörgettem háromszor egy ingyenpörit (1 nyert euró, ami egy is maradt forgatás után) és át is vittem a számlámra... Szóval hihetetlen parajelenségek vannak a sportingbetnél...
Na mindegy, azt töröltettem, majd visszaírta az eredetileg nyert 2.35-öt az ingyenpöris játékba, a maradék 27.65-öt pedig a sportfogadós számlámra, de bónuszként 3x megforgatási kötelezettséggel 1.5 felett!!!!

Mindegy volt, örültem, hogy megkaptam! A 2.35-öt pedig újból meg kellett forgatnom háromszor azon a játékon!  :D
Na mondom megy a levesbe. Erre forgatás közben megint beadta a húsz ingyen játékot!  :D ;D :D ;D ;)

Végül nem kaptam csak 10 eurót rá, de így is majd negyvennél szálltam ki.  :redchug:
Meg persze maradt a megforgatási kötelezettségem 27.65-re a sportfogadás részlegen...
Nem lázadok, kaptam ajándékba...  :ok:  De nem értem mit kell ezen trükközni. Ha vannak ezek a promók, akkor legyenek már korrektek! Szerencsém volt Dáviddal is mert nem lerázni akart...

Ha valaki járna hasonlóan, járja végig az utat, mert ezt is csak sikerült megoldani végül.  ;)

Belém szeretett a sportingbet. Ma 15 eurót adott és ami a lényeg: a 7-ből 2-3 eurót adott megint és a megforgatás alatt nyomott be egy "big win-t".  :ok:

Anno még juniusban zároltam magam 1hónapra,már irtam az ügyfélszolgálatnak,akik küldtek egy kérvényt amit kitöltöttem és visszaküldtem,azóta eltelt 3nap és semmi,kb.mennyi ideig tart,mig ujranyitják a számlámat,vagy ne várjak gyors választ?Ilyen ingyen pörgetést szivesen kipróbálnék,gratulálok szumos :ok:

 
Idézetet írta: szumos Dátum december 28, 2012, 07:45:14
Belém szeretett a sportingbet. Ma 15 eurót adott és ami a lényeg: a 7-ből 2-3 eurót adott megint és a megforgatás alatt nyomott be egy "big win-t".  :ok:

Grat Szumos! :great:

Amugy meg rohadjon meg a sb.. Nekem még sose adott 1€-nál többet.tegnap is 0.50€ adott. Aztán pörgettem 2 öt. semmi. És ennyi volt. Úgy látszik nekem sosincs ilyen szerencsém.:D Amugy ti hol szoktátok forgatni, melyik gépen ? Én áltlaában vagy a Fruitcasen vagy a Zombin.

Eddig nekem sem volt szerencsém vele.
Elméletileg ha jól tudom amit nyersz, ugyanazon a gépen kell megforgatni is.

A 7 freespint nem csak a main, hanem mind a hét gépen meg lehet forgatni, ha sikerül a háromszorosát, akkor átkerül a fogadási számlára. (min. bet 0.2EUR ezeken a gépeken.)

Én a Frankin szoktam, tapasztalatom szerint ott adja be leggyakrabban a freespinst.. Ha esik a 3 scatter, akk 10pöri szorzókkal plusz automatikus wild szimbólummal, amiből 3 wild lesz.. 5-15 Euró között hoz big win nélkül is..