Sportingbet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nekem azt mondták a chaten,hogy azért nem jelenik meg,mert saját pénzből kell kiforgatni...

Rákérdeztem az élő chat-en, sokat segítettek.....

Dávid M: Üdvözlöm! Ez a promóció csak meghívott ügyfelek részére vehető igénybe You: ez pontosan mit jelent?You: Véletlenszerűen kisorsolták az ügyfelek közt?Dávid M: nem sorsolás útján, hanem meghatározott játékosokat választottak ki de erről sajnos nincs bővebb információnk You: értem, köszönöm.

Idézetet írta: szumos Dátum március 15, 2013, 14:50:25
Wow! Milyen bőkezű volt a sportingbet!

Az ingyenes alatt adott 10.47 jurót! Ekkor már keresztet is vetettem rá, de olyan 3 euró körül (ki és belépés után) a lucky anger adott valami olyasmit ahol lefogott állandóra két aranyhalat. Onnantól kasza. Vagy 10 körön át 2-4 juró körül adott minden körben, majd később még kaptam 2X 10 "freespin"-t is. Bár azokra "csak" 10 eurót dobott.  ;D
Forgatás után végül 42.02-őn álltam meg, mert kicsit ráhúztam a végén, ha már ilyen jól adja...  :D
Érti a módját ez az iroda, hogyan kell feledtetni a fogadóval a baromságaikat...  :ok:

Nekem is pontosan ez volt,15öt kaptam a 20pörgetésből, aztán szépen lassan fogytam amikor 5nél jártam a középre befagyott 2 aranyhal és onnantól kezdve dőlt a lé,felmentem 30ig és 20nál fejeztem be a forgatást  :great:

Chaten sok mindent mondanak. Nekem legutóbb például azt, hogy azért nem számít élőnek a fogadásom, mert épp szünet volt a meccsen... Mármint játékrészek közötti szünet... Azt hittem megüt a guta. Oakland-nek meg azt, hogy amit látott az nem a meccskezdet volt, hanem még a kezdés előtti bemelegítés...  :noway:

Szóval én is az evolution nevű játékon nyertem, ott nem engedett forgatni és átléptem a lucky anger-e. Ott meg engedett forgatni. Lehet, hogy ők sem így képzelték, de ez van. Toljátok!

Hát kapja be az összes iroda, nekem még egyszer nem volt ilyenben részem.. Sőt általában még 1€ se szokott kipörögni, kivéve Betclicen. Ott viszont 60x kell megforgatni, ami szinte lehetetlen..szép. :bash:

Nagyon adja ez a halas kaszinójáték 20euróból felmentem 86ig,volt hogy 3 befagyott aranyhalam is volt,ekkor dobálta a 5-15-20eurós nyereményeket!  :beerchug: :beerchug: 20euró belegondolva hogy ez 0,3as tét helyett mondjuk 1 eurós téten lett volna...

Nagyon adja ja..kinek hogy...nekem pl 2.38 euróból 0 kivehető..:D Adta

Ha 4-5 kör után nem ad semmit se akkor érdemes kilépni a sportingbetből,majd újra belépni,ezután nekem mindig sokkal jobban adja... már 120on vagyok :)

Idézetet írta: Pepi1990 Dátum március 15, 2013, 17:33:17
Ha 4-5 kör után nem ad semmit se akkor érdemes kilépni a sportingbetből,majd újra belépni,ezután nekem mindig sokkal jobban adja... már 120on vagyok :)

Az szép,még kell forgass?  :great:

Idézetet írta: Pikaa Dátum március 15, 2013, 17:50:54
Az szép,még kell forgass?  :great:

Nem azon már régen túlvagyok,már csak azért játszom mert igen megtetszett a játék,az előbb 0,6os téten beadta a 10free spint 70euróval szálltam ki az ingyen pörgetésekből...

Nagyon utáltam az új netent játékokat, mert ahogy észrevettem egyre kevesebbet adnak mint a régebbiek. De ez a játék óriási. Nekem kedvenc lett, innentől ezzel meg Jack Hammer2 vel fogok forgatni.. Ha beadja a 2. és negyedik tárcsára a wild-ot akkor kurva sokat lehet nyerni.

Nekem csak 1,4€-t adtak az ingyenes pörgetések, amit nem sikerült megforgatni.
Viszont a Lucky Angler felkeltette az érdeklődésemet, és a gyakorló játékban nyomtam rá 100 pörgetést.
5000 játékpénzből, 1,5-es tétekkel a végén 5265 lett. Kétszer kaptam 10 free spint, és egyszer 15 free spint, amikor 4 aranyhalat is befogott, ez dobta meg nagyon. Nem tudom, mennyire beetetés a gyakorló játék, de jónak tűnik. Persze az is lehet, hogy új játékként az elején engedik a népet nyerni, aztán amikor már sokan rászoktak, váltanak.

Idézetet írta: ncis88 Dátum március 15, 2013, 18:11:56
Nagyon utáltam az új netent játékokat, mert ahogy észrevettem egyre kevesebbet adnak mint a régebbiek. De ez a játék óriási. Nekem kedvenc lett, innentől ezzel meg Jack Hammer2 vel fogok forgatni.. Ha beadja a 2. és negyedik tárcsára a wild-ot akkor kurva sokat lehet nyerni.

Neked is sikerült valami nagyobb összeget összeszedni? :)

Ez nem ilyen kocsmai nyerőgép amin a tulaj állítgatja a %ot. Mivel tucatnyi kaszinó van ahol netent slotok vannak nem is tudná ezt pl önkényesen a sportingbet megcsinálni. Mert csak a szftvert vételezik. Ez olyan mint hogy pl az expektnek sincs semmi beleszólása az ipoker szoftverbe..

Nyilván összességében a kaszinó nyer. Nem is keveset, mert ha van pénzük milliós jackpotokra..

Pika: 35Eurót

Sziasztok!
Ingyen pöriből 5.17€ amit felvittem 23€-ra az ingyen játékok után és le is álltam vele:)