Sárga lapok, lila lábak.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ami viszont fájóbb számomra, hogy a Lecester-Westbrom meccs úgy alakul ahogy képzeltem. a vendégek mennek mint a tyukok, de a bíró nem adott hazai lapot az eddigi 75 perc alatt.

Idézetet írta: akran Dátum március 01, 2016, 22:21:00
Ami viszont fájóbb számomra, hogy a Lecester-Westbrom meccs úgy alakul ahogy képzeltem. a vendégek mennek mint a tyukok, de a bíró nem adott hazai lapot az eddigi 75 perc alatt.

Nem is kaptak. Megerősített abban, hogy ha listavezető játszik nem kell lapra tenni. Persze ugyanúgy fogok ettől még.

Idézetet írta: rabona Dátum március 01, 2016, 22:41:44
Én nem fikázásból írtam, szerintem félreérted. Ha így volt, elnézést, csak ha egy bíró 10 meccséből 2-szer ad csak 4-nél több sárgát vagy az utolsó 7-ből egyszer se, akkor óvatosnak kell lenni.Félrevisz a net, mindenki egyből, mindent támadásnak vesz, igyál meg egy sört, nyugodtság, vagy zárd le a naplót, hogy ne lehessen bele írni, vagy írd ki, hogy ne írjon senki. Relax.
Teljesen nyugodt vagyok. Nyugodtan írhatsz a naplómba, bár kicsit furcsa, hogy neked nincsen sajátod. Gondolom nem szedted még össze a bátorságot, hogy saját naplót vezess. Persze ilyenkor mindíg az szokott lenni, hogy azért nincs naplóm, mert a kemény munkával kikukázott tippjeimet miért osztanám meg másokkal blablabla. Egyébként én mindíg örülök amikor néha feltűnik egy ilyen koma a naplómban mint te. Mosolyra fakaszt és feodobja a napomat. Amúgy a sör jó ötlet volt, ittam is egyet. Ténleg, amúgy te már sörözhetsz?

#963 március 02, 2016, 22:39:31, akran
Foci » Németország » Bundesliga 2015/2016

Darmstadt - Borussia Dortmund
2016-03-02 - 20:00

Büntetőlapok száma
3,5 over :noway:
odds: 1,975

Manuel Grafe (4,53)

#964 március 02, 2016, 22:38:58, akran
Foci » Anglia » Premier League 2015/2016

Stoke - Newcastle
2016-03-02 - 20:45

Stoke lapok száma
1,5 over :noway:
odds 2,10

#965 március 04, 2016, 05:10:55, akran
Mivel a múltkor jól ment a sárgázás, most meg egymás után 4 rossz lett, ismét teszek másra is, mert tökmindegy.
A csapatok valamiért hímestojásként bánnak egymással, ezért megnézem, hogy ez igaz-e a legendássan soklapos spanyol bajnokságban is. A téteket valamikor délelött tettem. Most nem nézem vissza az oddsokat, de valahol 2.00 körül vannak

Spanyolország: Primera Division           
20:30   Espanyol - Betis

Lapok száma  AH 7.00 under :ok:
Első félidő szöglet AH 5.00 over :noway:
Betis szögleteinek a száma 4,5 ovet. :noway:


Live szögletekkel felmentem +3 egységre. Most mind a 23 egységet feltettem szögletekre. Hétfőtöl csak élő szögleteket játszok. Az első félidő 15-20. percben, vagy a meccs végén a 75-80. perc körül rakva.

A hetet végül +2 egysággel zártam. Maradok az élő fogadásoknál. A napló nem fog tartalmazni tippeket, mivel akár 10 élő fogadásom is megy egyszerre. Utólag meg  nem másolgatok be semmit. A szögiken kívül rakok még gólokra is élőben, mert elég sűrün rugdosnak gólokat is azokon a meccseken amikre eddig raktam a szögiket. Annyit változtattam még, hogy a tesztbankot a 20 helyett felosztottam 60-ra, mivel egy szombat vagy vasárnap esti meccsdömping alatt amikor akár 100 meccs is megy élőben, előfordulhat, hogy 30-40 tét is kifog menni.

Ettől függetlenül megszórtam az összes olyan mérkőzést amire a bet365 1.félidő szöglet 3,5 over vagy AH 4.00 overt kínál. Ez ma 14 mérkőzés elötti tippet jelent.

Megtaláltam a helyes utat. Mindig azt csinálok amihez éppen kedvem van. És ez így van jól. De még mindig nem találom a naplódat. Esetleg megoszthatnád a bölcsességek mellett a tippjeidet is, hogy a fórumlakók lássák, hogy milyen irányba kellene haladnia a sportfogadás.org népének. Vezess minket ó uram, hogy ne vesszünk el a tippelés sötét ködjében, és huljon le szemünkről az ellenző, ami eltakarja az erős tippeket előlünk.

Na de most ténleg. Csinálhatnál már egy naplót, és mondjuk nevezd el úgy, hogy "nagyon erős tippes napló" Azt már láttam több naplóban, hogy az észt azt nagyon tudod osztani, de tippet eddig, se jót, se rosszat nem láttam, hogy írtál volna. De tudod mit, megkérdezzük a népet, hogy mit szól hozzád :ok:

#970 március 09, 2016, 03:33:31, akran
Kicsi szívem, azt hogy nem érted a "naplómániát" , nem tudom mire vélni, hiszen te is aktív olvasója és bejegyző vagy a naplóknak. Az meg szerintem megbocsátható nekem és másoknak is, hogy mi vezetjük a naplókat és nem csak olvassuk. Ha mi pupákok nem irogatnánk naponta különböző dolgokat a naplóinkba, akkor te nem tudnál olvasgatni ezen a fórumon semmit. Mindenki naplója más és más. A többség megpróbál komoly tippeket írni, és ezeket alátámasztani különböző érvekkel. Az enyém nem ilyen. Nem kell visszaolvasnom több tíz oldalt, hogy tudjam mi van a naplómban. És biztosíthatlak róla, hogy minden okés.  Nálam hetente, vagy akár naponta változik, hogy éppen mire tippelek. A mostani éppen az élő meccsekre tippelés. Ez nem fog sokáig tartani, mert megint kitaláltam magamnak valamit amit szeretnék kipróbálni, és meg is fogom osztani. Szóval a naplózás igenis jó dolog, és ha már nem írsz sajátot, de másokét olvasod, akkor legalább ne szóld le a naplózást.

Most ismét leírom, hogy azok is megértsék akik egy kicsit lassúbbak az átlagnál. Az én naplóm a saját szórakoztatásomért van, de ettöl függettlenül csak örülök ha mások is örömüket lelik abban, ha néha beleolvasnak. A tippjeimet nem ajánlatos megjátszani, mert lehet, hogy teljesen random módon teszek valamire ha éppen úgy tartja kedvem. Ennek ellenére ha valaki mégis lát fantáziát néhány tippembe, és megteszi, akkor egészségére, és remélhetőleg nyer vele. Teljesen biztos vagyok abban, hogy rövid és hosszútávon is veszteséges voltam, vagyok, és leszek a sportfogadással. De mivel ezt én teljes mértékben csak szórakozásból csinálom, ez a része igen csekély mértékben érdekel. Viszont ha a különböző ötletelés és mindenféle szabályoktól mentes tippelgetésből kijön véletlen egy olyan valami, ami nyereséges lehet, akkor azt se bánom.

ui: Ha csak a profittal foglalkoznák szegényebb lenne az életem. Ha olyan naplót akasz olvasni ahol az esetek nagy részében jó tippeket kapsz, akkor ajánlom figyelmedbe a haladók naplója között csabax naplóját! Ha profitot akarnák, semmi mást nem csinálnák csak az ő tippjeit tenném.

Az alább leírt váltásom most arra épűl, hogy veszteséges fogadó vagyok. Ezt megpróbálom megfordítani oly módon, hogy magam ellen teszem a tétet. Ez úgy fog kinézni, hogy kinézek magamnak eseményeket. Átgondolom ahogy eddig, hogy mi lehet egy kimenetel vége. Beírom, hogy szerintem mi lesz, de a tétet az ellenkezőjére fogom tenni. Valószínüleg ugyanúgy bukta lesz a vége a dolognak, de mint alább írtam én igen jól szórakozom. Eddig mindig sikerült magamat megverni, de most az egyszer akár nyerhetek is a rossz tippekkel.

ui: látom rabona indított egy saját naplót, ami  eddig tippek nélkül is szórakoztató :ok: Természetesen követni fogom az ottani bejegyzéseket, ugyanúgy mint mások naplóját is. Persze mindegyiket más miatt.

#972 március 09, 2016, 16:02:26, akran
Foci » Magyarország » OTP Bank Liga 2015/2016
Békéscsaba - Ferencvárosi TC
2016-03-09 - 18:00

A tök utolsó játszik a tök elsővel.
A tippem az, hogy egy kevés gólos meccsen, erős hazai védekezés mellett, nyerni fog a fradi. 0-1 vagy 0-2 re.

Tétek 1 egység
1x odds 2,5
over 2,5 odds 2,15
mindkét csapat szerez gólt odds 2,20

Idézetet írta: akran Dátum március 09, 2016, 16:00:14
Foci » Magyarország » OTP Bank Liga 2015/2016
Békéscsaba - Ferencvárosi TC
2016-03-09 - 18:00

A tök utolsó játszik a tök elsővel.
A tippem az, hogy egy kevés gólos meccsen, erős hazai védekezés mellett, nyerni fog a fradi. 0-1 vagy 0-2 re.

Tétek 1 egység
1x odds 2,5
over 2,5 odds 2,15
mindkét csapat szerez gólt odds 2,20
A vége 0-1 lett

A tipp jó volt, ezért a tétek vesztesek. -3 egység.

Chelsea - PSG
Úgy gondolom, hogy mindkét csapat fog gólt lőni a meccsen.

tét 1 egység
mindkét csapat lő gólt?
nem odds 2,10