Kagawa tippjei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#480 február 24, 2013, 20:51:46, Kagawa
Élő fogadás

32:17es Krka vezetésnél

Krka  -  Crvena Zvezda (+6,5)   :ok:  Nem kellett rajta sokat idegeskedni  :ok:

Bet365 : 1,83 x 200 egység

Ettől rosszabb már nem lehet, amit az első 17percben csinált a Zvezda..... 1/10 hármasról  2/7 büntetőből  6/13 2pontosról

Összesitett : +1517 egység  :beerchug:  :great:

Reméljük kitart a lendület :D

Idézetet írta: Latzka Dátum február 24, 2013, 20:12:58
Reméljük kitart a lendület :D

Kitartott, szép kis sorozat volt az a második félidő elején  ;)

Úgyfest csak egy jó kis vita kellett hozzá hogy ujra beinduljon a szekér  :ok:

Ezentúl mindig beirok valami provokatívat ha szarban leszek....  ;D  ( Tudom - Tudom nagy az arcom megint pár nyerő tipp után  ;) )  -  de azért ne haragudjatok meg  ;)

#483 február 25, 2013, 09:37:44, Kagawa
Tenisz  -  ATP - EGYÉNI: Memphis (USA), kemény (fedettpályás)

Kei Nishikori  -  Feliciano Lopez   over 21,5game   :noway:

Bet365 : 1,72 x 100egység

A memphisi torna is elérkezett a döntőjéhez ahol az ötödik kiemelt japán Nishikori és némi meglepetésre a döntőbe jutó a spanyol Feliciano Lopez csapnak össze. Az irodák toronymagas esélyesnek tartják a japán, viszont a döntőkben már soha sem lehet annyira biztosra menni, ugyanis az ellenfél sem véletlenül őrizte meg veretlenségét egész héten és jutott be a döntőbe. Nishikorinak két könnyü ellenfele volt a nyitófordulókban az ukrán Marchenko és a hazai Donald Young személyében. Ezt követően az esélyesebbnek tartott Cilicet verte majd Matosevic adta fel neki a meccset az első szett után. Jó játékot produkált a kis japán, tenyerese kiválóan müködött ami után többször is tőle kicsit szokatlanul hálójátékra szánta magát. Meccsről meccsre számos nyerőt ütött ezen a tornán és még szettet sem vesztett eddigi ellenfelei ellen. Egyetlen egy dolog amivel nem lehet megelégedve az az adogatása, de ez már egy régóta húzódó probléma a japánnál amit nem igazán tud kiküszöbölni. Marchenko és Young is többször le tudták breakelni a japánt pedig egyikőjük sem számit egy világbajnok fogadó játékosnak. Ennel ellenére ezek a gyenge szerva játékok nem lettek kellőképpen megbüntetve ugyanis se Marchenko, se Young, de még Cilic sem tudott egy átlagos szervával sem előrukkolni a japán ellen, mind a hárman legalább négyszer elvesztették saját adogatásukat szóval nem is csoda hogy még szettet sem tudtak nyerni. Feliciano Lopez személyében először lesz egy komoly adogató játékos Nishikori ellenfele ezen a tornán. Lopeznek mint tudjuk legnagyobb fegyvere az adogatása, eddigi három meccsének mindeggyikén mindössze egyszer-egyszer vesztette el az adogatását és ebben a kiválóan müködő kezdőütésben bizhat a japán ellen is. Lopez első szerva után szintén be-be vállalja a hálójátékot ami után sok könnyü pontot tud szerezni, de az alapvonalról is igen keményen üt. A spanyol srác adogatása és ütőereje Nishikorié előtt jár, viszont a japán tehetségével és játékinteligenciájával alaposan kompenzálni tudja ezeket a hiányosságokat, nem hiába tartják az irodák a meccs esélyesének. Mindent összegezve Lopez szervájában bizok és úgy gondolom hogy akár szettre is, de egy tie breakre mindenképpen jó lehet ami már fél siker lenne az én 21,5 overemnek.

Összesitett : +1417 egység

#484 február 25, 2013, 16:57:25, Kagawa
!!!! Erős Tipp !!!!

CHALLENGER - EGYÉNI: Cherbourg (Franciaország), kemény (fedettpályás)

Marc Gisquel  -  David Guez   1   :ok:

bwin : 1,48 x 200egység (22.alkalommal 200egység a tét, eddigi mérleg 16nyertes / 4vesztes / 1érvénytelen)

Nem mai gyerek már Gisquel, de kijelenthetjük hogy másodvirágzását éli a francia öregfiú. 35.életévén is túl megőrizte kemény adogatását és kellőképpen agrassziv játékát ahhoz hogy a challenger tornákon bárki ellen fel tudja venni a kesztyüt. Quimperben döntőzött, olyan játékosokat ütött ki mint Darcis, Bautista vagy éppen a feltörekvő német Gojowczik. Hosszú, nehéz, de eredményes hét volt az számára, ami után teljesen jogosan adott magának egy hét pihenőt mert ugye a 36éves szervezete már nem úgy regenerálódik mint régen. Ma azonban úgy gondoldolom újra fitten és üdén várja a soron következő meccsét, ami honfitársa Guez ellen kell megvivnija. Guez szintén nem mai gyerek már, túl van a 30on, de Gisquellel ellentétben neki soha nem voltak kiugrói évei. TOP100ba nem sikerült bejutnija egyszer sem, most pedig a 200nak sem tagja. Nem egy nagy adogató és nincs is a lábában annyi komoly meccs mostanság mint Gisquelnek. Főleg ITF tornákon képes sikereket elérni, a Challengerek már rendre kifognak rajta. Múlt héten marseillben próbálkozott főtáblára kerülni, de az olasz Fabbiano túl nagy ellenfélnek bizonyult számára. Öregfiúk találkozója ahol nem kérdés hogy a jobb formában levő és jobb képességekkel megáldott Gisquel fogja nyertesen elhagyni a pályát!

Összesitett : +1513 egység  :beerchug:  :great:

#485 február 25, 2013, 21:16:37, Kagawa
!!!! Erős Tipp !!!!

CHALLENGER - EGYÉNI: Cherbourg (Franciaország), kemény (fedettpályás)

Peter Gojowczik  -  Nicolas Devilder    1   :ok:

bwin : 1,50 x 200egység (23.alkalommal 200egység a tét, eddigi mérleg 16nyertes / 4vesztes / 1érvénytelen / 1függőben)

Nem szokásom a meccs kezdete előtt 10órával beirni egy tippet, viszont ezen a meccsen a Gojowczik győzelem erősen gyanús hogy le fog esni. Nem is értem hogy kínálhatnak 1,50es oddsot a bukik a feltörekvő német játékosra amikor tuti hogy megveri a veterán franciát. Gojowczik egy jó képességü fiatal játékos aki mindenképpen többre hivatott mint a mostani ATP helyezése. Bergamoban volt egy igen jó tornája az idén ahol a nemrég tornát nyerő Copilt, Huta Galungot és Andreas Becket is verte, de Quimperben is a mindig kellemetlen Serrat legyőzte és csak Gisquel tudta útját állni, aki utánna egészen a döntőig menetelt. Látszik rajta hogy mennyire éhes a sikerre, agresszív és pontos fizikailag kiválóan felkészült és nagy jövő áll előtte abban biztosak lehetünk. Devilder mellett egyetlen dolog szól a hazai pálya. Idén mindössze egy győzelmet aratott, honfitársát Dasnieres de Veigy ellen. Valamikor tudott ő teniszezni, volt a TOP100ban is, ma viszont már nem tagja a 200nak sem, hiába elszállt felette is az idő. Nem egy nagy adogató, de hát ezen nem is kell meglepődni figyelembe véve a 175centis magasságát. Honnan álmondták meg ezt az 1,50es oddsot Gojowczik győzelmére nem tudom, de én már meg is raktam mielőtt leesne.

Összesitett : +1613 egység  :beerchug:  :great:

#486 február 25, 2013, 21:18:42, Kagawa
Tenisz  -  ATP - EGYÉNI: Delray Beach (USA) - Selejtező, kemény

Munoz-De La Nava  -  Elias   1

Unibet : 1,65 x 100egység   :ok:

Munoz de La Nava annak ellenére hogy spanyol földről való nem kizárólag salakon tud teniszezni, megmutatta ezt már olysokszor többek között az előző két selejtező körben Bemelmans és a hazaiak szinesbőrü játékosa Young ellen. Egy komplett kis játékos a tenisz minden egyes eleméből jutott neki egy átlagosnak mondható tudás ami mellé most egy igen jó forma is párosul. A Bemelmans elleni 6:0ás első szett igen komoly fegyvertény, ami után belga kitalált egy sérülést és gyorsan el is menekült a pályáról a szárnyaló spanyol elől. Gastao Elias két amerikain jutott túl, McClune és Sweeting hajtott fejet előtte viszont játéka közel sem annyira meggyőző és kiegyensúlyozott mint a spanyolé. Az odds esik lefelé, de még 1,65ért is bőven megéri megjátszani.

Összesitett : +1678 egység  :beerchug:  :great:

#487 február 26, 2013, 09:43:55, Kagawa
Tenisz  -  ATP - EGYÉNI: Acapulco (Mexikó), salak

Pablo Andujar  -  Dusan Lajovic   1   :ok:

Sportingbet : 1,67 x 100egység

Pablo Andujar egy irtózatos nagy gödör mélyén van, de még ettől is mélyebben volt. Egy 11meccses nyeretlenségi sorozatot sikerült megszakitania két hete Giraldo ellen, viszont azóta két újabb vereség következett. Azonban nyugodt szivvel kijelenthetem hogy közel sem ennyire rossz Andujar játéka mint amennyire nem jönnek neki az eredmények. A salak a kedvenc borítása ha valahol akkor a szemcsés borításon tud kijönni a gödörből. Lajovic a szerb tenisz egyik reménysége, viszont közel sincs benne annyi potenciál mint mondjuk Filip Krajinovicban aki pár napja hozott egy kis pénzt a kasszába. Petzschneren keresztül jutott a főtáblára, a német ugyanis feladta neki az első szett elvesztése után. Számos alkalommal láttam már játszani Lajovicot és azt mondom akármennyire is szolidan teniszezik az utóbbi időben ő az az ember aki ellen Andujar kilábalhat a gödörből. Játéktudásban mindenképpen a szerb előtt jár, a boritás is neki kedvez és ideje hogy végre neki is kijöjjön a lépés

Összesitett : +1745 egység  :beerchug:  :great:

#488 február 26, 2013, 09:44:18, Kagawa
Tenisz  -  WTA - EGYÉNI: Acapulco (Mexikó) - Selejtező, salak

Eugenie Bouchard  -  Mariana Duque Marino   2   :noway:

bwin : 1,75 x 100egység

Az Acapulcoi WTA torna selejtezőjének harmadik körében két fiatal tehetség csap össze a kolumbiai Duque Marino és a kanadai Bouchard. A kolumbiai lány 23éves pillanatnyilag 143.helyen van a WTA listán, de volt ő már tagja a TOP100nak is, viszont kisebb nagyobb sérülések miatt kikerült az elit 100 társaságából. Tehetségét nem lehet megérdőjelezni, higgadt játékának köszönhetően még nagyon sokra viheti ebben a női mezőnyben. Kedvenc borítása a salak amin a mai meccset is játszák, ezen a szemcsés borításon érte el legnagobb sikereit a kolumbia lány és ezen is játsza a legjobb teniszt. Kedvenc borításán belül a kedvenc tornája a hazai tornák mellett mindenképpen ez, az acapulcoi ahol tavaly egészen a döntőig menetelt ahol az akkor kiváló formában ütögető Penetta állta útját. Idén is villámrajtot vett kedvenc versenyén, a román Bogdan ellen négy, a mexikóiak fiatal tehetsége Zacarias ellen pedig mindössze két játékot vesztett. Múlt héten sem okozott csalódást hazai szurkolóinak, a szintén salakos Cabezat megverte, de a későbbi tornagyőztes Jankovic ellen nem tudott mit kezdeni, annak ellenére hogy közönségszórakoztató jó teniszt játszott. Adogatása átlagosnak mondható, viszont játéktudása és formája is bizakodásra ad okot a mai meccsen. Mai ellenfele a kanadai Bouchard éppen ma ünnepli 19.születésnapját, de nem lesz egy emlékezetes nap a számára a mai. Az első fordulóban a hazaiak teniszezőjét Sanchezt verte nagy nehézségek árán döntő szett 7:5re, viszont ez a majd három órás csata akár balul is visszaüthet a mai meccsen. Az idei év nem indult neki a legjobban, Sidneyben az ausztrál Sanders, az ausztrál openen Gavrilova, kolumbiában pedig Parra Santonja és Panova is megverte az idén feltünően sokat hibázó kanadait és hasonló sors vár rá ma is Duque Marino ellen. A kolumbiai lány kedvenc tornáján és kedvenc borításán megoldhatatlan feladat volt már Bouchardnál komolyabb játékosok számára is ezért úgy gondolom hogy a salakspecialista Marianat mindenképpen meg kell játszani ezért az oddsért

Összesitett : +1645 egység

#489 február 26, 2013, 09:44:52, Kagawa
Tenisz  -  ATP - EGYÉNI: Delray Beach (USA), kemény

Michael Russel  -  Sam Querrey   over 21,5game  -  Érvénytelen, Russel a másodi szettben feladta

Bet365 : 1,90 x 100egység

A Delray Beachi ATP torna nyitó fordulójában mindjárt egy hazai házirangadót rendeznek ahol két kiváló adogató Querrey és Russel csapnak össze egymással. Nem kell nagy tenisz szakinak lenni hogy megállapitsuk hogy a meccs esélyese Querrey ezt sugallja az irodák álltal kínált 1,25körüli odds a győzelmére viszont úgy gondolom hogy a rutinos amerikai Russel törhet némi borsot Querrey orra alá. Nem mai gyerek már Russel, 35éves lesz az idén, de még mindig érvényes rá az az állitás amit fénykorában is mondtak rá, hogy egy nagy hazafi. Mit is jelent ez pontosan? Azt hogy sikereinek nagyrészét amerikai földön érte el és mostanában is szinte csak az egyesült államok területén kemény borításon teniszezik. Adogatása mostanság elég ingadozó, de nem is várhatjuk el egy alig 170centis teniszezőtől hogy egy nagy adogató legyen. Viszont ha elkapja a fonalat akkor tud ő nagyon kellemetlen adogató is lenni, bevallom őszintén nem sok meccsét láttam az előző hónapokban, de a Kubot ellenit éppen igen, amikor is a lengyelnek köze sem volt a meccshez, de Russel adogatásaihoz semmiképpen. Elég szépen lejátszotta Kubotot a pályáról és a hálónál is rendre átütötte a lengyelt. 35éves korához képest még mindig gyorslábú, ellenfeleinek alaposan meg kell szenvedni hogy pontot szerezzenek ellene ha megy neki a játék. Ki nem kényszeritett hibákból nem sok labdát ajándékoz az ellenfeleinek, belátta ő is hogy öregszik és csak akkor vállal a kellőnél nagyobb kockázatot ha tényleg nincs más választása. Mai ellenfele Querrey nagy adogató hírében áll viszont az előző három meccsen nem jeleskedett a kezdőütésével. Falla kétszer, Raonic háromszor, Matosevic pedig négyszer is lebreakelte Querreyt pedig egyikőjük sem egy világbajnok fogadó játékos. Querrey kemény alapvonalütésekkel rendelkezik, bárki ellen kellemetlen ellenfél tud lenni ha megy neki a játék, viszont az előző három meccs aggodalomra adhat okot a Querrey táborban, ugyanis ezek a kemény ütések egyre sürübben a vonal mögött kötnek ki. Igazság szerint lehet szaporítani a szót reggelig a lényeg hogy Querrey a meccs esélyese, jobb adogató és keményebb ütőerővel rendelkező játékos viszont az a tény hogy Querrey formája finomat szólva is ingadozó és a pálya másik oldalán egy rutinos Michael Russel fog állni aki minden meccsen a szívét otthagyja a pályán arra enged következtetni hogy ezen a meccsen nagy csata lesz a két amcsi fiú között és erre a relatív alacsony 21,5es linera mindenképpen be kell húzni az overt.

Összesitett maradt : +1645 egység

#490 február 26, 2013, 13:47:44, Kagawa
!!!! Erős Tipp !!!!

ATP - EGYÉNI: Dubai (Egyesült Arab Emirátusok), kemény

Marcel Granollers (-1,5szett)  -  Albert Montanes   1   :ok:

Unibet : 1,70 x 200egység ( 24. alkalommal 200egység a tét, eddigi mérleg 18nyertes / 4vesztes / 1érvénytelen )

Szegény Montanest alaposan átbaszták, ugyanis ezt a tornát nem salakon játszák ahol neki talán lenne némi esélye az ATP lista középmezőnye ellen. Viccet félretéve, Montanes a nagyöreg spanyol egyedül salakos borításon tud némi ellenállást nyujtani, kemény pályán több mint egy éve nem volt képes meccset nyerni, utoljára 2011 októberében hagyott el nyertesen egy kemény borítású pályát. Gyengén adogat, ütőereje is alaposan megkopott az évek multával és hát ez a fránya borítás... Ma sem fog megszakadni ez a negatív sorozat ugyanis a jó képességü Granollerset kapta ellenfelül aki ugyan nincs TOP formában viszont a Marseillben nyujtott teljesitménye nagy pozitiv meglepetés volt. A hazai pályán ütögető Monfils ellen nagyon simán jutott tovább, és a második körben Müller ellen is jól játszott viszont a luxemburgi adogatásával nem tudott mit kezdeni és a végén két tie breakben búcsúzott. Érdekesség hogy vesztett adogató játék nélkül esett ki a franciaországi tornáról. Ma ilyen veszély nem fenyeget ugyanis ha valakinek az adogatását meg lehet oldani akkor az Montanes, akinek néha még a légy is rászáll a szervájára olyan lassú. Mindent összegezve Montanes szinte undorodik a kemény pályától, Gasquet ellen játszott utoljára az ausztrál openen keményen, akkor sima 3:0ba szaladt bele, azóta salakon ütögetett, mig Granollers idén kizárólag kemény pályán teniszezett. A továbbjutó kiléte nem kérdéses, viszont aki többet akar mint 1,25 annak nyugodt szívvel ajánlom a szettveszteség nélküli Granollers győzelmet

Összesitett : +1785 egység  :beerchug:  :great:


#491 február 26, 2013, 20:46:11, Kagawa
Kosárlabda - EuroChallenge

Szolnoki Olaj  -  Paris Levallois   1   :noway:

BetClic : 2,20 x 100egység

Kicsit megkésve, de formába lendült az Olaj. A Nenad Asceric mester dirigálta szolnokiak három győzelmet arattak zsinórban sőt nem is akármilyet, ugyanis a tiszaligetben olyan csapatok hajtottak fejet az Olaj előtt az elmult pár napban mint az euroligát megjárt Union Olimpia és Cedevita illetve az izraeli Hapoel Holon. Asceric mester szavaival élve mit sem érnek ezek a győzelmet ha ma nem sikerül megkoronázni ezt a teljesitmény egy Paris elleni győzelemmel és egy negyeddöntőbe jutással a nemzetközi porondon. Viszont miért ne sikerülne? Komoly szerb-horvát-szlovén csapatok hagyták már ott a fogukat idén a tiszaligeti csarnokban akik sokkal komolyabb játékerőt képviselnek mint a francia csapat. Az Olajjal komolyan számolni kell, Florence személyében egy kiváló dobójátékossal erősítettek aki az előző Eurochallenge meccsen három egymást követő triplával pecsételte meg az izraeliek sorsát mindjárt az első negyed végén amikor is kicsit több mint egy perc leforgása alatt 13:9ről 22:9re lépett el az Olaj az amerikai tripláival. A külső vonalból ki kell még emelni Sehovicot aki szintén kiválóan játszott a Holon ellen 13pontot dobott 70%feletti mezőnybeli mutatóval, de Simon Balázs és Horvát Ákos is bármikor képes kiugtót nyujtani és ne feletsük el a nagyöreg Német Istit se aki szintén hajlamos elsüllyeszteni egy-két triplát illetve középtávolit az ellenfél kosarába. A kosok alatt főleg nincs ok az aggodalomra Báder Márton személyében egy európa szinten elismert centerünk van és Szabó Miki is egyre jobban felnő mellé a Holon ellen 9pontja mellé nem kevesebb mint 12lepattanót szedett. Ma nagyon sok fog múlni a belső embereken, ugyanis a francia csapatok ha nem is annyira szervezettek mint a szerbek vagy a horvátok, de sokkal atlétikusabbak, erősebbek szóval lesz mit birkozni Báderéknak a kosok alatt. A Parisnak meccslabdája volt az előző fordulóban a szintén francia Gravalines ellen, én 100%osan biztos voltam benne hogy a két francia csapat lebratyizza azt a meccset és továbbjuttatják egymást viszont láss csodát Bokolo a hosszabbitás utolsó másodpercében összeszedett egy támadó lepattanót és visszatette oda ahova kell hatalmas örömet okozva ezzel minden szolnoki drukkernek. Ez annyit jelent hogy a Szolnoknak nem kell ledolgozni a Párizsban összeszedett -22pontot, elég egy sima győzelem a franciák ellen a továbbjutáshoz. A Parizs hullámvölgyben van, előző három meccsüket elvesztették, legutóbb a hétvégén a Dijon oktatta őket Párizs kellős közepén, ugyanis sima 8pontos győzelmet arattak a vendégek. Legismertebb játékosuk az agyonfizetett amerikai "sztár" Sean May aki megjárta az NBA ligát is, a Charlotteban és a Kingsben játszott egyaránt 4pontos meccsátlaggal. Az Eurochallangben ő viszi hátán a franciákat átlagban 20pontot szór, de a hétvégi Dijon elleni meccsen inkább hátráltatta mintsem segitette csapatát. Pocsékul dobált mezőnyből és csak azzal tünt ki hogy a csapattársaival veszekedett. Andrew Albicy és Antoine Diot az a két játékos akinek a nevét mindenképpen meg kell még emliteni. A két fiatal francia képezi a csapat motorját, Albicy 14pontja mellé 12 gólpasszt is kiosztott a Gravalines ellen viszont az is kevés volt a sikerhez. Mindent összegezve egy kiváló formában levő Olajhoz akit minden bizonnyal teltház fog támogatni a tiszaligetben a mai meccsen érkezik egy rossz formában levő francia csapat akiknél valami nagyon nics rendben az utóbbi időkben. A játékuk akadozik, a játékosok egymást okolják, egymásra mutogatnak, az agyonfizetett sztárok pedig képtelenek kiugrót nyujtani. 2,20ért ajándék a Szolnoki győzelem, nem szabad kihagyni!

Összesitett : +1685 egység   -  ez nagyon fájt... 4:20al a vége előtt egyenlit az Olaj utánna 4teljes percig nincs Olaj pont  :(  :bash:

Afrikailajos kolegához hasonlóan én is a zenéhez fordulok, legyen az öröm vagy bánat!

Ebben az esetben öröm, köszönöm Granollers a zsebpénzt!

Edda - Szálljunk fel! Kisstadion 2000.

Az előző összecsapás legjobbja Jawad Williams nem fog játszani a franciáknál sérülés miatt, ráadásul May is sérülés után még keresi a formáját, így nagyon remélem nem lesz kérdéses a Szolnok sikere.  :beerchug:

Idézetet írta: F_Kazarian Dátum február 26, 2013, 13:59:15
Az előző összecsapás legjobbja Jawad Williams nem fog játszani a franciáknál sérülés miatt, ráadásul May is sérülés után még keresi a formáját, így nagyon remélem nem lesz kérdéses a Szolnok sikere.  :beerchug:

:ok: Így van, Williams nem játszik, May pedig ha úgy dobál mezőnyből+úgy viselkedik mint a Dijon elleni meccsen hétvégén akkor csak hasznára fog lenni a Szolnoknak ha pályán lesz!