Póker Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: ab_aevo Dátum február 10, 2010, 20:47:15
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik teremben melyik a legkedvezőbb verseny? nem tudom milyen szempontok szerint, pl. könnyű nyerni :D nagyobb a garantált nyeremény mint amennyi összegyűlne a játékosoktól, sok fish (bár ebben nem nagyon hiszek) stb. Thx

Ez érdekes kérdés kíváncsi vagyok a válaszokra  :cya:

Az első és legfontosabb, mindenkinek meg kell találnia a BR-jához, időbeosztásához és még jó pár tényezőhöz viszonyítva a legjobb termet. Leegyszerüsítve a dolgot, vegyünk kétféle játékost.

1. "kezdő" játékos, akinek a BR-ja kicsi, ezt pedig építgetni szeretné: a kezdőt azért tettem idézőjelbe, mert lehet, hogy valaki évek óta játszik, de most kezdi újra kis BR-al, stb... Ebben az esetben az én szabályaim a következők:
- Kerülni a nagyobb siteokat, ahol a nevezők száma eléri a több ezres létszámot 1-1 versenyen. Ha mégis ilyen sitera fizetsz be, akkor 18-27-36-45-90-180 playeres siteket kell játszani.
- Kis field-ű versenyeket keresni: Kis terem-kis field, ez nagyon egyszerű, de a nagyobb termekben is lehet ilyeneket találni, hajnalban, vagy esetleg a stars cap-es versenyeit próbálgatni, de ezekből elég kevés van.
-BR management: Legalább 100BI a legmagasabb nevezési díjú versenyre amin elindulsz. Kisebb fieldnél ez lehet kevesebb is, ha pedig úgy érzed, hogy elég jó vagy ahhoz a limithez, akkor akár elég 50BI is. Pl: 2.2$ versenyeket tolsz, ahol általában 40-50 induló van, oda nem feltétlenül szükséges a 100BI...

Leírom a kedvenc versenyeimet, 11 rebuyig:
Ongame:
- délelőtt van 2-3db 5-11$-os verseny 2-300 indulóval
- késő délután egy 11 rebuy, majd 18:30 és 19:30 kor két 11$ freezeout, ahol 250-nél nincsenek többen
- éjszaka 1:15 és 2:15-kor 1-1 11$-os shothanded freezeout, ahol szintén nincsenek többen 250-nél

Pokerstars:
- 4.4$ és 8.8$ 1000 és 500 capes verseny, ebből napi 3 van.
- hajnali órákban lehet még pár jó versenyt találni 5$ 2reb1ao stb..
- a már fent említett sitek

Merge:
-összes

iPoker:
- délelőtt és kora délután nagyon sok verseny indul garantált nyereményalappal, kis létszámmal, bár itt sokat nem játszottam, nem is voltak komolyabb eredményeim, valahogy nem tetszik a struktúra

FullTilt:
-nagyon sok 24+2$-os verseny indul naponta, mind garantált nyereményalappal, és elég jó selejtezők vannak, általában sitek.

Nagyjából ennyit gondoltam erre a szintre.

2. egy haladó játékos, viszonylag nagy BR-al:
Erről sokat nem tudok, mert még nem voltam hasonló cipőben, de remélhetőleg eljutok ide is... Itt érdemes már csak a nagyobb termekben játszani 25$-os freezektől és 11$ rebuytól felfelé.

Ezt persze nem kell komolyan venni, ez csak az én véleményem, tényleg nagyon játékosfüggő az egész.

Köszönjük a véleményt  :ok:


Indul valaki az Unibetes versenyen?

1,000,000 Ft-os Pókermilliomos verseny

Minden hónap utolsó vasárnapján 20:00-ás kezdettel Ön is harcba szállhat a hatalmas nyereményért! Mutassa meg az Önben rejlő póker-profit, és zsebelje be a nagy pénzt a fantasztikus 1,000,000 Ft-os garantált díjalapból! Az első versenyt február 28.-án tartjuk, és Pokermilliomos Online Final néven lesz található a póker-kliensben. A Buy-In mindössze 3 EUR
Szálljon harcba a milliókért!

Mai kedvenc lapjárásom.

nálam 78 színben mindenki limpel flop 6910. Előttem egyik emel kb 6bb-t 1 megadja én visszaemelek ő rám az allint mindketten megadjuk. turn 5 river K.
annál a csávónál aki először emelt és allint is húzta JQ volt, másiknál 78 akárcsak nekem...

78 callalt a sorára, JQ-nak alul-fölül nyitott sora volt, így elég erősnek képzelhette magát. Durvább lett volna, ha egy A6 megy allin, és jön két hatos utána:)

Lenne egy olyan kérdésem h. az expekt daily freerollján nyert tokeneket mire lehet használni?! Ugye miután top 33 ban végzel kapsz egy tokent amit (0.5 + 0.01) versenyre lehet felhasználni... na már most a legkisebb buy in is 0.5 + 0.05 . Kiprobáltam h. még egyszer nyerek egy tokent, hátha összeadódnak az értékek. Sajnos nem. tud valaki erről valamit?

Senki sem találkozott ezzel a problémával? :-\

Amilyen tokent adnak, olyan verseny biztos van. Nézz körül az SnG-knél és a versenyeknél. Én pls anno 1,10$-est kaptam, és csak 1 verseny volt ilyen, tehát nagyon körbe kell nézni. Vagy más tokennel volt, nem tudom, de a lényeg, hogy biztos van:)

Kösz a tippet Dris, SnG nál megtaláltam ... plussz expekt  chaten megkérdeztem biztosra... :angel:

Sziasztok!

Hamarosan regisztrálok az I4pokerhez. Gondoltam megosztom veletek ezt a hírt, biztosan sok mindenkit érdekel... ;D
Szóval, az van, hogy regisztrálásnál meg lehet adnom egy felhasználónevet / egy regisztrál tag neve, aki engem "meghívott" /, akit gondolom megjutalmaz az I4poker. Na, szívesen beírok valakit, aki regisztrált tag és aktív játékos az I4pokernél. Jelentkezni itt lehet / a licit 100 forintról indul  :D /!
Még valami. Ugyanitt meg lehet adni valami "Feliratkozási Bónusz Kódot", gondolom itt egy kis ingyen léről lehet szó, ha valaki tud róla valamit, az legyen kedves írja meg!

Köszönöm a figyelmet!




A póló és a kártya miatt regisztrálsz?  :D   ;)

Idézetet írta: gigazo Dátum március 24, 2010, 16:48:36
A póló és a kártya miatt regisztrálsz?  :D   ;)

Még vagy 2-3 éve bezsebeltem :D, de most is lenne még? A pakli király, a póló nem nagy szám; expektes sokkal jobb.

Idézetet írta: gigazo Dátum március 24, 2010, 16:48:36
A póló és a kártya miatt regisztrálsz?  :D   ;)

Nem tudom miről van szó, de a kérdésed azt sejteti, hogy nem tartod jó ötletnek az I4poki regisztrálást?

Nem ismerem a termet, mivel írtad, hogy most akarsz ide regisztrálni ezért megnéztem.
Így találtam rá az ingyen pólóra és kártyára :)

Ha regisztrálsz kíváncsian várom véleményed a teremről   :ok:

Sok sikert  :great: