Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Idézetet írta: csak1tomi Dátum január 02, 2017, 12:28:56
A MAGYAR FÉRFIVÁLOGATOTT VILÁGBAJNOKI KERETE

Kapusok: FAZEKAS Nándor (Balatonfüredi KSE), MIKLER Roland (Telekom Veszprém)
Jobbszélsők: GULYÁS Péter (Telekom Veszprém), HARSÁNYI Gergely (Grundfos Tatabánya KC)
Jobbátlövők: ANCSIN Gábor (Telekom Veszprém), BALOGH Zsolt (Mol-Pick Szeged), NAGY László (Telekom Veszprém)
Irányítók: CSÁSZÁR Gábor (Kadetten Schaffhausen, svájci), JUHÁSZ Ádám (Grundfos Tatabánya KC), LÉKAI Máté (Telekom Veszprém)
Beállók: BÁNHIDI Bence (Mol-Pick Szeged), SCHUCH Timuzsin (Telekom Veszprém), SZÖLLŐSI Szabolcs (Grundfos Tatabánya KC), ZUBAI Szabolcs (Mol-Pick Szeged)
Balátlövők: BODÓ Richárd (Mol-Pick Szeged), DZSAMALI Iman (Meskov Breszt, fehérorosz), LIGETVÁRI Patrik (Telekom Veszprém)
Balszélső: IVÁNCSIK Gergő (Telekom Veszprém)
meddig juthatunk?

Valószínűleg a csoportból tovább megyünk, elvileg a horvát és a német válogatott mögött. Elvileg... Ha nem leszünk ott az első két hely valamelyikén, (amire jó esély van), akkor szerintem a dán vagy a svéd csapattal találkozunk az első ki-ki meccsen, és én azt mondom, egyiket sem vernénk el...


Szerintem sem rossz ez a keret, 1-2 tornára még jó lehet, viszont aggasztó a jövő. Fazekas, Harsányi, Gulyás, Nagy Laci, Zubai, Iváncsik. Mind koros játékos. Az olimpián idején már sehol nem lesznek.... :(

én bízok egy jó szereplésben öregek utolsó vbje kb


Dragana Cvijić announced she won't be playing for Serbia again.

úgy tűnik akkor Sasa Boskovic marad a csapat élén fuck :(

rip Andrea Lekic, Katarina Tomasevic, Sanja Damnjanovic and Dragan Cvijic a 4 nagy és a többiek :(


Vasárnapi ebédhez egy kis fapp alapanyag :great: ;D :D




Idézetet írta: csak1tomi Dátum január 05, 2017, 22:11:58
http://24.hu/sport/2017/01/05/harom-honap-utan-ujra-palyan-a-fradi-egyik-legjobbja/

dánok elleni meccset nem láttam de ahogy olvastam bírók alkottak :D nah meg Toft Hansen is az nem gyönge amit letolt :D

https://www.facebook.com/zoltan.karolyi/videos/1270127206380043/

http://www.gyorietokc.hu/hu/hirek/view/kozelet/5327/vilagsztarok-hosszabbitottak-gyorben

Olyat, hogy még a dánok is felháborodtak.  :D :D Lerántották a Toftot hátulról a mezénél fogva, ő meg a fejét fogva esett el. :DDD De a lerántás is olyan volt, hogy.... még két percet se adtam volna érte nem hogy piros lapot. :D Amúgy számomra eddig nagy meglepetés a válogatott szereplése, sőt sokkal inkább az összeszedett játék.

Kijutott a vb-re a férfi u21es juniorválogatott!44444 :great:
július 17-30. algériai vb

A Harmadik félidőben ma Yvette Broch
Ma este 20 órától a Sport1 csatorna Harmadik félidőben című műsorának lesz vendége a Győri Audi ETO KC EB AllStar beállója, Yvette Broch, valamint Szabó Tamás, kommunikációs vezető.

Szabó Edina jótanácsa tegnap az Érd-Bietigheim meccsen időkérés közben: "No hülyeség!"  ;D

Egyébként nem tudom, láttátok-e a meccset, de az Érd kivégezte a német listavezetőt  :) Kurva gyengén játszott a Bietigheim, Wester tán az első 11 lövésből egyet fogott, le is hozták aztán vissza se került. Malestein, Nadzinavicius, Völler, S. Müller, Wisser ...-nem is tudom milyen nagy nevekből áll még a csapat, aztán valami kegyetlen szarok voltak. Komolyan bundagyanús volt, azért ennyi elszórt labdát, mint ez a csapat bemutatott, nem gyakran látni. Ráadásul ami az erősségük, a gyors indítás, abból tán egy sem volt... Az Érd sem játszott hibátlanul, de nagy szívvel, nagy akarással küzdöttek a csajok, és úgy összességében az első fi végén volt egy 7-8 perces rövidzárlat, de nekem meglepetés volt a Bietigheim nagyon gyenge játéka.

http://www.m4sport.hu/2017/01/18/rasmussennek-olyan-volt-a-tatabanyai-osszetartas-mint-a-karacsony/#

A teljes interjúból az is kiderül, hogy a dán kapitány szerint miben kell javulni ahhoz, hogy a magyar kézilabda utolérje a világ élmezőnyét.

http://www.m4sport.hu/2017/01/23/pillantson-be-a-gyor-vilagklasszis-kapusanak-otthonaba/

Gondolták volna, hogy a Győri AUDI ETO KC kapusa, a kétszeres olimpiai- és világbajnok, valamint négyszeres Európa-bajnok Kari Aalvik Grimsbö tizenegy évesen abbahagyta a kézilabdát? Hogy mégis miként lett az örökmozgó kislányból 156-szoros válogatott, kétszeres olimpiai- és világbajnok, valamint ötszörös Európa-bajnok kapus, az alábbi videóból kiderül. Ahogyan az is, hogy melyek Grimsbö karrierjének legszebb pillanatai, miben rejlik a norvég kézilabda ereje, és miért kellett még gyerekkorában amputálni férje végtagjait.

Magyarország a 2021-es és a 2023-as női kézilabda-vb-t sem kapta meg

    Budapest/Párizs, 2017. január 28., szombat (MTI) - Magyarország a 2021-es és a 2023-as női kézilabda-világbajnokság rendezési jogát sem kapta meg a nemzetközi szövetségtől (IHF), amelynek szombati párizsi tanácsülésén jelölték ki a helyszíneket.


    A 2021-es tornának Spanyolország öt városa - Granollers, Badalona, Lleida, Tarragona és Castellón - ad otthont, a 2023-as vb-t pedig Dánia, Norvégia és Svédország rendezi közösen, de a pontos helyszíneket még nem határozták meg.
    A spanyolok egyetlen ellenfele a magyar pályázat volt, a skandináv trió pedig a magyarok és az oroszok beadványával szemben nyerte el a lehetőséget.
    A magyar szövetséget (MKSZ) az IHF tavaly ősszel értesítette a jelentkezési lehetőségről, miután Magyarország a 2021-es és a 2023-as férfi világbajnokság rendezési jogát sem kapta meg. A pályázatban Győr, Veszprém, Budapest, Tatabánya, Szeged és Debrecen szerepelt lehetséges helyszínként.
    Minden jelentkezőnek szombaton kora délután kellett bemutatnia anyagát az IHF vezetőtestülete előtt.
    "A prezentációnk jól sikerült, jónak tartottuk a koncepciónkat, és a felkérés miatt is nagyon bizakodóak voltunk" - nyilatkozta az MTI-nek Horváth Gabriella, az MKSZ nemzetközi igazgatója, az európai szövetség végrehajtó bizottságának tagja.
    Hozzátette, egyelőre nem tudják, mi áll a magyarok számára kedvezőtlen döntés hátterében.
    "Nagyon csalódott vagyok, mert sok munkát fektettünk bele, és úgy érzem, nem rajtunk múlt a siker. Akikkel beszéltem, szimpatizáltak velünk, végül mégis más lett a szavazás kimenetele" - nyilatkozta Horváth.
    Magyarország 1982-ben és 1995-ben rendezett női világbajnokságot (utóbbit Ausztriával közösen), 2004-ben és 2014-ben pedig Európa-bajnokságot (utóbbit Horvátországgal együtt).
    Idén decemberben Németország, 2019-ben pedig Japán ad otthont a világbajnokságnak.