Gorriaran naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#90 november 18, 2018, 22:25:55, Pulter
Idézetet írta: Bentley0917 Dátum november 18, 2018, 21:17:48
Ès milyen tètig sikerült felmenned Pulter ha nem titok? Gondolom egysègtètet teszel.


Volt amikor nagyon nagy téten játszottam most már kb. hasonlóval mint Gorriaran, ezért is szúrt szemet a napló.

Viszont hozzáfüzném még azt,hogy  tippkiválasztásom sem annyi,hogy hoppá itt lehet meglepetés mert mert ez nagyobb szorzó vagy bármi hanem szigoruan megyek végig lépésenként amiket magamnak felállitottam nap mint nap amellett, hogy nézem az eseményt pl. első lépésnek megnézem a két legnagyobb nemzetközi tenisz forumot a menstennist illetve a tennisforumot ahol egyébként játékosok illetve tenisz szerető emberek vannak fent nem sportfogadok bár vannak azok is na egyébként itt minden tornáról meccsről külön van téma és megbeszélik az emberek, hogy épp mit láttak vannak edzők is stb. több szem többet lát alapon elszoktam olvasgatni miket irnak. Vannak külön témák játékosoknak amit nyitottak azok akik szeretik és tudnak róla információkat megosztani naprakészen frisstiik pl. minta én nyitnék témát Fucsovicsról vagy Babosról és a hireket rendre irnám róla csak többet tudok róluk én mint pl. egy Izraeli de egy ottani fogadónak jól jöhetnek a hirek.

Ezután tennisexploreren átnézem a napi kinálatot kit jászanak egymással mekkora a szorzó stb. amikor már ránézek a párositásra akkor egyébként hálistennek a jó memoriámnak köszönhetöen meg annak , hogy sokat nézek tenisz meccset beugranak pontok, hogy hogy reagáltak rá pl. első szett elvesztése után, ha kiütötte a labdát, ellentétek stb. stilusok egymás ellen stb. stb szóval ilyen random pontok is bejönnek kiütések ami után esetleg volt valami incidens és esetleg befolyásolható tényező lehet a további meccseken ezek igy beugranak fejből.

Utána használom a statisztikákat pl. Sportspunter ahol az összes mérkőzés összes szorzója fent van és szoktam összehasonlitani a szorzókat mert azok nagyon sok mindent elárulnak a lineok hogy hosszabb meccset várnak-e a bukik , illetve kitől mennyi gamet stb. stb. ez nagyon sok mindent elárul és úgy osztják ki a szorzokat és ők aztán jobban tudják.

Ezután nézem meg az általam ajánlott tennisabstract oldalt a két játékosról ahol minden statisztika fen van 12 hónapra visszamenőleg pl. hogy adott játékos az ellen aki ellen most játszott mennyit nyert mert bal kezesek ellen, jobb kezesek ellen, szetthátrányból legutobbi 6 meccsén pl. tudott-e forditani stb. stb. ezek mind nagyon sokat árulnak el ppl. hogy milyen formában van stb. első szett nyeresége után kapott-e ki stb. boritásokra hogyan reagáltak lassabb, gyorsabb. utána összeirom a meccseket, hogy miket néztem ki aztán megnézem újra a két játékos aki egymással játszik, hogy adott stilus hogy reagál egymes ellen nagyobb ütö védekező játékos ellen stb. stb.

Utána mégegyszer ránézek az OnCourt programra mert régebben még megvettem és ahogy irtam itt is minden információ megvan a játékosokról rögtön frissitve, adott boritáson milyen eredmény, ezen részén a tornának hányszor nyert / bukott, underdog nyerségek stb. stb. h2h, ászok, kettös hiba, első szerva , odds mozgások, pontról pontra mi történt ezeket összeirom egy excelbe egymás mellé pro kontra elolvasom az egészet ujra és ekkora döntöm el a tétegységet ennyi.

Ezen felül még nem beszéltem az ELO ranklistától ami egy ranklista mint pl. a hivatalos atp / wta csak attól 100x komplexebb mert nem csak pontokat foglal magában hanem, mindent...

- https://prnt.sc/ljyv4o

ez a képlete egyébként, hogy hogyan kell kiszámitani, erre is van külön oldal ami frissiti naponta ez pl. szintén nagyon hasznos mert ez tényleg mindent figyelembe véve csinál ranklistát nem csak pontok alapján.

+ Előző meccsen mennyi brék volt, mennyi ász, mennyi kinemkényszeritett hiba, meccs időtartalma....

https://tennisinsight.com/ -> ezen az oldalon vannak blacklistes játékosok akik sokszor motivációt vesztenek furcsa apró dolgokért ergo, fogadni felesleges rájuk mert nincs bennük győzelmi akarás, akkor játékosok erőssége - gyengesége lehet hasonligatni egymáshoz őket.

pl.: https://tennisinsight.com/match/213734501/2018-houston-wta-ch/f/shuai-peng-vs-lauren-davis/

Viszont a fő tényleg nem bírom elégszer írni, kb ez a receptem....


  • Információ szerzés.
  • Önkontroll
    Napi 1 max 2 fogadás
    1.4 - 1,5 körüli szoró max 2 vagy 3 kötésben
    Előnybe helyezni a +1,5 szett fogadásokat azért mert .: HA Bukmékter által is favorit és általam is akkor is adnak rá kb egy 1.7 szorzót ami simán ad +1,5 el egy 1.25-t mellé még simán lehet napi 60+ tenisz meccsből ami kiadja a másfelest, kisebb szinten +ban több a megingás szóval egy szett simán lejőhet, női részen szintén megingás egy szet lejőhet, döntőben is, két hasonló stilusal rendelkezőnél is szóval tényleg hasznos nagyon hasznos.

Ezek mellet pedig van még egy listám +ba, hogy kik-re és miért nem fogadok, pl. torna első meccsére ha még nem játszott a játékos rajta vagy / torna első napjára nagyon ritkán, ha másik tornáról utazik a játékos tilto, torna győzelem után tiltó, vannak blacklistes játékosok akik sokszor csináltak olyan eredményt ami miatt rákerültek,

Egyébként régen a fórumon GazembR néven voltam köztudottan utált személy.  :ok: azóta is folyamatosan megy sikeresen a sportfogadás és ezzel a szisztémával és tényleg nagyon nagy fegyelembe vezetve nagyon sokszor megtripláztam már a bankom....szóval tényleg írna bárki bármit nem tudna lebeszélni arról,hogy ez miért lehet rossz mert ezek mögött sok évnyi tapasztalt van.  :ok:

Idézetet írta: Bentley0917 Dátum november 18, 2018, 21:17:48
Ès milyen tètig sikerült felmenned Pulter ha nem titok? Gondolom egysègtètet teszel.
Erre én is kíváncsi vagyok

Hát ezt elèg összetettben megválaszoltam, köszönöm szèpen . Règen èn is próbáltam elmenni abba az irányban hogy kis tornán ès női teniszben jobban remegnek a kezek, kevèsbè stabilak stb stb. Ès próbáltam tenni +1,5szettet èn is, csak az első elèg csúnya hónap kedvem szegte. De több balszerencsès meccsbe is belenèztem és azt hittem bennem van a hiba, vagy hát biztos bennem is volt, de az alap elgondolás jó volt. Mondjuk èn single tippeket tettem egysègtèttel.

#93 november 18, 2018, 22:20:45, Pulter
Idézetet írta: Bentley0917 Dátum november 18, 2018, 22:14:20
Hát ezt elèg összetettben megválaszoltam, köszönöm szèpen . Règen èn is próbáltam elmenni abba az irányban hogy kis tornán ès női teniszben jobban remegnek a kezek, kevèsbè stabilak stb stb. Ès próbáltam tenni +1,5szettet èn is, csak az első elèg csúnya hónap kedvem szegte. De több balszerencsès meccsbe is belenèztem és azt hittem bennem van a hiba, vagy hát biztos bennem is volt, de az alap elgondolás jó volt. Mondjuk èn single tippeket tettem egysègtèttel.

Nem nagyon szeretem az egységtétet, van már olyan rutinom,hogy eltudom dönteni magamnak a szisztémám alapján,hogy mennyivel tegyem, attól hogy kicsi az odds van,hogy ahhoz képest is kevéssel játszom és kevés jön de jobb mint a semmi.. szóval tényleg nem a szorzó határozza meg nálam a tétet de sokszor volt már pl. nemrég - kikerestem 10.18.-án Moszkvai torna, két hazai fiatal játékos teljesen motiváltan - otthon játszva, előtte jó meccseket játszva  + formában érkezve szóval klappolt minden előtte, Medvedev és Khachanov 1.38 volt a szorzó rájuk, úgy megküldtem, hogy a kitüzött célt már ez egymaga teljesítette ( nyertek is simán ez volt a legútóbbi ezért ez, nem gyakoris de egy évbe be esik párszor egy iylen banker ) , le is áltam a fogadásal pár hétig és csak figyeltem a meccseket ,hogy ne legyen kimaradás.

Idézetet írta: Pulter Dátum november 18, 2018, 21:57:14


Egyébként régen a fórumon GazembR néven voltam köztudottan utált személy.

Najó ez itt vált végleg hiteltelenné  ;D ;D ;D

Nem vagyok olyan règi tag, de ez mit is jelent ? :D


Ès ez mièrt lenne kamu ha kèp van csatolva? Meg mi èrtelme lenne. Amúgy nyert haverom unibeten ruletten 6000ft ból 5milliót, amit persze elbukott pikk pakk egy pár óra leforgása alatt. Aki elhiszi elhiszi aki még nem az nem. Ez már mindenkinek a maga dolga. De eleve hogy ruletten nyerj kb lehetetlensèg, de hogy internetes ruletten :D . Tudom majd az jön hogy fizetett unibeten ember vagyok.


Gorriaran pihenteted a dolgot, vagy folytatod ? :(

Ha jól számolom már csak 50.000 maradt, de gondolom már az sincs meg. Sajnálom azért...

#101 november 19, 2018, 14:58:45, Gorriaran
Folytatom természetesen, míg nincs elérve a cél vagy lenullázva a bank, addig nem adom fel! ;D

A Monza elvitte tegnap a 6-os kötést, ami kicsit elvette a kedvem. Nem csak a rossz tipp miatt, hanem mert eredetileg a Ravenna olasz röpi volt a 6.meccs 1,38 oddsért, de folyamatosan vitték felfelé délután az oddsát és ezért cseréltem a Monzára... Mindegy ez már így alakult. Utána inkább pihentettem a dolgot, késő este azért raktam még kisebb téttel párat, egy nagyon kis részt sikerült visszanyerni, csak már nem volt kedvem naplózni.
Mindjárt berakom még az esti fogadásokat, meg, hogy hogyan áll a bank jelenleg.

Még egy tegnap délutáni szelvény mindig "be van ragadva" Bassols Ribera meccse miatt, továbbra is eső miatt nem tudták elkezdeni. (33. fogadás)


Idézetet írta: Gorriaran Dátum november 19, 2018, 14:55:05
eredetileg a Ravenna olasz röpi volt a 6.meccs 1,38 oddsért, de folyamatosan vitték felfelé délután az oddsát és ezért cseréltem a Monzára...

De hát ha folyamatosan vitték felfelé az oddsot, akkor miért cserélted le..? Nem az a lényeg, hogy minél jobban fizessen??

3 meccs volt még este amire raktam, ezek kicsit hoztak vissza, igaz itt kellett a szerencse, mert tényleg elég "random" tippek voltak. 4 fogadás volt, mert az egyik röpinél biztosítottam egy keveset meccslabdánál.


Aktuális bank: 82 633 + 72 000 függőben



#104 november 19, 2018, 15:21:31, Gorriaran
Idézetet írta: flamman Dátum november 19, 2018, 15:13:34
De hát ha folyamatosan vitték felfelé az oddsot, akkor miért cserélted le..? Nem az a lényeg, hogy minél jobban fizessen??

De , csak féltem, hogy van valami olyan infó amiről nem tudok.