Ruzsinho - Kezdő szárnypróbálgatások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

Mai napon regisztráltam a Betfair oldalra, mivel ki akartam próbálni a bettrade-et. Ezen az oldalon olvastam az alap fogalmakat, és úgy éreztem, hogy játszva tanul az ember, ezért ma estére máris belevágtam egy Eibar - Elche spanyol bajnoki lay Döntetlenbe, ahol 4 dodót feltéve ha nem lesz döntetlen 4 dodót profitálhatok.

Elkövettem azt a hibát, hogy a lehető legkisebb téttel játszottam, így a második félidő után bekövetkezett gólnál nem tudtam kisebb téttel fogadni a back döntetlenre, tehát abszolút kezdő mivoltom igazoltam ezzel az amatőr baklövéssel.

Néztem a meccs alakulását, és láttam, hogy a hetven egyenehányadik percben, kiállították a hátrányban lévő csapat csatárát. Azt hozzá kell tenni, hogy a hátrányban lévő csapat támadott többet, jobban (kapura tartó lövés 9-1 a hátrányban lévő csapat javára).

Gondolkoztam, hogy kifizettetem a pénzt, mert biztos pénznél nincs jobb....

De aztán egy hirtelen ötlettől indíttatva azon kaptam magam, hogy 0-1-es állásnál 4 dodót (amit nyerhettem volna ha nem döntetlen), feltettem 1-1-es végeredményre, ami 8,6-ot fizetett volna. Így lett a mérkőzés utolsó 10 percére egy olyan esélyem, hogy ha nem marad a döntetle, akkor a lay fogaásommal nyerek 4 dollárt... viszont ha egyenlít a hazai csapat, akkor 1-1 lesz, amivel több, mint 30 dollárt nyerek.

Azt kizártnak tarottam, hogy 10 perccel a vége előtt emberhátrányban lévő csapat kettőt rúg, bár akkor sem döntetlen, és akkor is nullán vagyok.

Tehát kialakult egy vagy nagyot kaszálok, vagy nem bukok helyzet, aminek nagyon örültem.  A meccsv égén egyébkén mind a két csapatnak volt helyzete, theát volt lehetőségem 30 dollárt nyerni tét nélkül!

Amúgy nyertem két snooker meccsen  némi aprópénzt, tehát pozitívban zártam az első napom! !

Szép estét
Ruzsinho :beerchug:

Mai napon megpróbálok snookert nézni, és elcsítni olyan meccseket, ahol az első frame-et, vagy az első kettőt a kisebb név viszi el... és akkor befogadni az esélyesebbet.

Este pedig megpróbálom a lay döntetlen taktikát már végre normálisan megjátszani... :) PSG - Chelsea meccs szerintem nagyszerű lesz erre... illetve a 2,5 gól lay-en is gondolozok ugyan ezen a meccsen,mert a PSG-nek nyílt sisakkal kell kimennie hazai pályán, ha tovább akar jutni..

Később jelentkezem!
Ruzsinho :beerchug:

Az elős meccs meg is van.. Snooker Day - Seangham - 1,15 volt Day-re a emccse előtt... az első framet elvitte az esélytelenebb Seangham...

A második frame ben 68-0-as állásnál Day javára az odds felment 1,36-ra. Pedig szint döntetlen az állás, hiszen innen veszíteni már szinte lehetetlen... Be is fogadtam a Day győzelmet! Most nézem, hogy mi lesz, de ezt szinte biztosnak érzem.

Tehát Day - Seangham - 0-1 es frame állásról - Day győzelem 1,36 ért! :)

Egyelőre az előzőekben megfogadott snooker mérkőzés 3-1-re áll Day javára, a 4 győztes meccsig folyó párharcban, így kicsit nyugodtabban kezdhetem nézni a 14 órakor kezdődő snooker meccseket.

Betfair-en egy mérkőzés kivételével az esélyesebb győzelmére 1,01-et fizet, amiért nem is érdemes fogadni, csak százezre nagyságnál, annyit meg nem érdemes kockáztatni.

Itt is megpróbálok ráfogadni majd arra a párharcra, ahol az első frame-et elviszi a gyengébb játékos. Hátha fel tud menni az odds 1,2 körülre.

1,2 alatt nem akarok fogadni, mert bár nem technikai sport, attól még a labda itt is gömbölyű... :)

Ruzsinho :beerchug:

Ryan Day nagyon rossz játékkal is tuott fordítani 0-1-ről 4-1-re... ami nekem 1,36-os szorzót hozott egy nagyobb összeggel! :)  :angel: :D :beerchug: :redchug: :ok:

Jöjjenek a 14 órás snooker párharcok! :)

MArk Selby meccset nézem, és az első néhány lökés utáni bizonytalanság után megindult Selby, ahogyan azt egy világelsőnek tennie kell.

Itt nem lesz 0-1 a gyengébbik javára, így a 4 győztes frame-ért folyó harcban megfogadtam azt, hogy 5,5 frame alatt lesz a lejátszott frame-ek száma.

1,25-ös szorzó - Világelső a ranglista 77. helyezettje ellen úgy, hogy megindult az első frame-ben a világelső, szerintem nem nagy kockázat, hogy nem fog kettő frame-et veszíteni! :)

Lássuk mi lesz a vége!
Ruzsinho

Közben az esti PSG - Chelsea meccset is sikerült átnéznem, és én arra jutottam, hogy a PSG nyílt támagó focija mellett szerez is gólt, viszont kapni is fog.

Mindkét csapat szerez gólt Betfair fogadóoldalon 2,00 szorzóval ment is!

Jó szurkolást mindenkinek!
Ruzsinho  :beerchug: :redchug:

Mára az utolsó snooker fogadásom, hogy Ebdon legyőzi Dragot. 1,26-os odds van rá.

Ezt is befogadtam egy közepes téttel, ami az én értékrendemnek megfelel (Teljes pénzem 25%-a).

Egyelőre Selby 2-0-ra vezet, tehát a második mai fogadásom is fekszik nekem egyelőre! :)  :great:

Selby az általam várt fölénnyel 4-0-ra megverte Davist, így újabb nyertes fogadás 1,25....

:angel: :great:

Ebdon nyert így az is behúzva

Köben láttam, hogy Ding mennyire nem tud koncentrálni, és 0-2-nél Walkerre 2-es szoerzó volt megfogadtam azt is, hogy behúzza Walker a sokkal esélyesebb ellen ezt  meccset!

Ruzsinho

Mai napi snookernek vége van! 4 fogadásból 4 győztes!

Mai nap volt az első teljes napom, a deposit befizetése után. A teljes befizetett összeg 25%-át hozzátettem az alaphoz és ez már biztos. Ezen felül még van a PSG - Chelsea meccs - ahol mind a két csapat lő gólt fogadtam, de ez a fogadás nélkül is nagyon szép eredményt értem el az első napon.

Összes eddigi fogadásom statisztikái: 1 exhange pot, amit végül kihoztam nullára - valamint normál fogadásból 4/4 sikeres! :)

Ha az esti foci is jön, akkor a befizetett pénzem39%-át nyertem vissza, ha nem, akkor 25%-át! :)

Abszolút sikeres napot zártam!

Szerintetek?! MEnnyi az a napi nyeremény a befizetett összeg százalékában, vagy a feltett pénz százalékában, amit stabilan jónaklehet mondani?

Ruzsinho  :beerchug: :redchug: :great: :D ;D

Jött a PSG - Chelsea tippem is, így 100%-os napot zártam 5/5-el.

Így a tegnap befitett összeghez hozzá nyertem az összeg 39%-át. Mai napon nincs nagy igényem a tegnapi nap sikeressége miatt, így kb 50%-ra akarok felmenni a mai nap végére... Snooker lesz és BL.

Snookernél figyelem a meccsek alakulását ha van időm, és tegnapihoz hasonló fogadásokat kötök.

Bl-ben Real meccs lesz érdekes számomra! :)

Gratula!! a Roi .ugy  5% tol 20% terjed egy atlagosan profitalo jatekostol. Belso infot igenyel aki hosszutavon tartja a 20% feleti Roit

Idézetet írta: Ruzsinho Dátum február 17, 2015, 18:02:52
Szerintetek?! MEnnyi az a napi nyeremény a befizetett összeg százalékában, vagy a feltett pénz százalékában, amit stabilan jónaklehet mondani?


Ha valaki pluszban van, én azt már jónak mondom!  :)  Ilyen jó kezdés után szerintem készülj előre, hogy lehet visszaesés is és ne légy nagyon csalódott, becsülni "kell" a kicsit is.

Köszönöm a hozzászólásokat! :)

Nem veszi a kedvem, mivel tudom, hogy ez a sportfogadás mivel jár... :) Ennek ellenére megpróbálom megbecsülni a kicsit, és csak a tutira menni... eladni a fogadásom, ha jónak látom és nem megvárni a végét... stb stb! :)

Lassan a snooker sem lesz már annyira tuti... a fociben meg iszonyatosan sok a bunda... szomorú is vagyok emiatt...

Ennek ellenére fel a fejjel csak előre nézni, mégha bukó is lesz a vége! :)

Ruzsinho  :beerchug: