Manchester Utd. Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Rooney lehet hogy elmegy, de nem hiszem, hogy országon belül adnák el az egyik riválisnak.
Kifejezetten fasza volt a mai nap. Miután Mou elkezdett Rooneyről beszélni az egyik sajtótájékoztatón, most az MU szivárogtatta ki a sajtónak, hogy az ajánlatukban benne volt Mata. Ettől kicsit bepipulhattak, egyértelmű menjetek a picsába üzenet volt ez. Tökös lépés, nekem tetszik :great:

Ki az a 8 játékos, aki átadólistán van? Erről biztos lemaradtam  ;D



953 mérkőzés egy csapatban :coolsmiley:
Happy 40th birthday, Ryan!  :beerchug:


Isten éltesse még sokáig a doktort!  :beerchug:

Azért az figyelemre méltó teljesítmény, hogy míg a korabeli focisták már tolószékből nézik a BL-t, ő lazán lenyom 90 percet a Leverkusen ellen.  :ok:

Idézetet írta: Kagawa Dátum november 29, 2013, 09:30:13
Isten éltesse még sokáig a doktort!  :beerchug:

Azért az figyelemre méltó teljesítmény, hogy míg a korabeli focisták már tolószékből nézik a BL-t, ő lazán lenyom 90 percet a Leverkusen ellen.  :ok:

Nem csak hogy lenyom, de gyönyörű gólpasszt ad.  :great:

Ha Moyesban lenne egy kis tartás lemondana. Ez szánalmas. Megnéztem egy két MU meccset mostanság (főleg a chelsea ellenit szenvedtem végig), inkább aludtam volna helyettük. Alig van küzdeni akarás, koncepciótlan játék, és szánalmas egyéni teljesítmények. Igaz ebben nem csak Moyes hibás, hanem a játékosok is. Arra meg felesleges fogni, hogy Rooney meg Van Persie nincsen. Nálunk is hiányzott Messi anno vagy Neymar, mégis hajtottak a fiúk. Annyi haszna van Moyesnak a többi nagy csapatra nézve, hogy csinált egy közép (lassan már alsóbb) kategóriás teamet az egykori nagy csapatból, és így rangadókon nem kell velük számolni. Ez jót tesz a bajnokság éllovasainak, meg a BL-ben szereplő nagy csapatoknak, mert így a MU-val nem számolnak, mert őket bárki megveri....Ezt elérte Moyes. Fél év alatt.

Találtam egy videót youtubeon még a tavalyi szégyenteljes kiállításról a Real elleni meccsről. A lényeg az hogy talán többet megtudtunk Nani és Sir Alex kapcsolatáról. 1-2 éve már többször kihagyta az öreg de utána Nani mindig megmutatta hogy hatalmas erőssége a csapatnak. És itt a Real elleni meccsen ahol kéri a szurkolók tapsát Naninak az valami hihetetlen jó érzés ez azt mutatja hogy igen, bízott benne.  :great:
Nani Red Card - DIFFERENT ANGLE   

A Sir Alex által felépített csapat kezd szétesni. Vidic távozik, esélyes hogy a szezon végén Evra és Ferdinand is megy, pletykálnak még Hernandez, Nani és Valencia távozásáról. Moyes valóban sikeresen leépítette a csapatot. A középpályán nincs kreatív játékosunk mert Carrick, Fletcher, Fellaini, Jones nem kreatív és Cleverley semmit se mutat. Kagawa nem játszik főleg nem saját posztján. A védelem szerintem megvan de amíg nincs folyamatosság tehát 4-5 meccset nem játszik ugyanaz a hátsó sor addig mit várunk. Mata jött vagy 40 millióért szerintem ennyit kiadni itt januárban semmiképp se jó döntés. Nagyon jó játékos, kreatív, gólokat ló de egyedül nem fogja megoldani a problémákat.

Most már kijelenthetjük hogy nagy hiba volt Sir Alextól hogy Moyest választotta. Ott volt Meulensteen aki ismerte a klubot, ismerte a játékosokat, ő hozta ide Van Persiet, a fiatalokkal jól bánt és megérdemelte volna. Most Klopp érkezéséről hallani. Az biztos hogy hogy ha jön akkor benne vagy hogy eldortmundosítja a csapatot és egyébként szerintem nem illik ő a Unitedhez. A Bl hely idén már elúszott ami hatalmas tragédia de én minden baj ellenére nem tudom elképzelni hogy jövőre ne lenne meg, csak nem tudom hogyan mert ez a Liverpool bivaly erős lesz jövőre is. Kíváncsi vagyok mire megyünk idén a BL-ben mert ez a csapat áll olyan játékosokból egy-egy meccsen remek játékot produkáljanak. Az biztos hogy Moyesnak produkálnia kell mostmár valamit mert ez így nem mehet tovább.



Én nagyon örülök Giggsnek. Az Everton elleni vereség után úgy éreztem itt a szezon vége és nem leszek kíváncsi a további United meccsekre de így hogy talán a csapat legnagyobb legendája kapta meg a posztot még ha csak pár fordulóra is, de nagyon kíváncsivá tett főleg azért hogy mit és milyen összeállításban fog játszani a csapat. Ha szigorúan szakmailag nézzük én visszahívnám Meulensteent vagy Queirozt de Solskjær is megérdemelne egy lehetőséget. Szerintem nem kell itt új csapatot építeni és azt nevetségesnek tartom hogy ez az utóbbi idők egyik leggyengébb kerete.  Nálam ez a legerősebb kezdő :
                                De Gea
                  Rafael - Jones - Evans - Evra
                         Carrick - Fletcher
                       Nani - Kagawa - Mata
                                Rooney

Szerintem jó húzás, hogy Giggs lett leültetve a padra. Én több havernak mondtam már akkor amikor Fergi menni készült, hogy le kellene ültetni a helyére egy régi harcost (Scholes-Giggs-Gary Neville) akik mindhárman 400+ meccset játszottak le nálunk. Megérdemelnek egy esélyt és figyeljétek meg, hogy meg is fogja állni a helyét Ryan közlegény. Igaz lehet hogy az elkövetkezendő egy hónapban minden nap megy majd Fergihez tanácsért, de hát senki sem úgy született, hogy értett ehhez a szakmához ( kivétel Fergi  ;D ) Alig várom azt a pillanatot amikor majd becseréli magát a 88. percben  ;D


Rooney a tegnapi góljával beérte Cole-t a Premier League góllövőinek ranglistáján, és már csak Shearer van előtte.  :great:

Idézetet írta: benson Dátum október 18, 2015, 20:27:37
Rooney a tegnapi góljával beérte Cole-t a Premier League góllövőinek ranglistáján, és már csak Shearer van előtte.  :great:

Imádtam a Cole-Yorke párost.  :great: