Szerencsejáték piac Magyarországon

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Imádom, hogy mindig éjszaka meg hajnalban hoznak vagy aktiválnak törvényeket, rendeleteket vagy épp hirdetményeket. A bátorak kormánya, holnap reggel felkelünk, nem lennék meglepve, ha végtelenített Orbán beszédeket adna a Chrome. Ne legyen teljesen OFF ez az egész hozzászólás, hatharom azért korábban jóban volt a NER-rel, aztán megszakadt a kapcsolat, ismerjük azért valamilyen szinten a kormány viselkedését, ha bosszúról van szó...

Sokat szoktam az oroszokkal példálózni (nem véletlenül), de ott is hasonló volt, hogy nem hitték az emberek, hogy be lehet tiltani bizonyos felületeket, oldalakat. Az, amit @TiB ír, szerintem valid, hogy az ellenzék súlytalan és nem árt a kormánynak a Telex vagy a 444 munkája, de azért olykor eléggé megzavarja őket főleg az utóbbi tevékenysége (mint a mai nap, mikor becserkészték az öreget), azt pedig az oroszoktól tudjuk, hogy ott is azt gondolták: Meduza nevű ellenzéki lap érinthetetlen. Aztán annak is szia lett, mint az újságíróinak.

Papíron még EU-s ország vagyunk, de már régóta nem működünk demokráciaként (erről beszélt a Kövér László is, a Fidesz egyik prominens embere). Ahogyan @MessiÁs is írta, sokszor, sokat és unalmasan írtam erről, de hatása lófingot sem ért, sajnos. Ettől függetlenül ez egy szubjektív dolog, de szerintem itt most megint megállnak egy időre, mert a két legnagyobb oldalt kivonták a forgalomból, játékosok jelentős része - ha még nem tette - csatlakozik a Vegas - Tippmixpro pároshoz, az meg, hogy akadnak olyanok, akik elköltöznek, nekik Kövér László is megmondta valami ilyesmi módon, hogy el lehet menni, ha valami nem tetszik.

Ahogyan azt is mondta épp pár napja a házelnök, hogy: "Lehet, hogy Magyarország egy diktatúra, vagy diktatúra felé halad..." Egy olyan kis szeletébe álltak bele ezzel a társadalomnak, akik mellett nincsen egyáltalán kiállás. Sikerült tavaly a társadalmat a KATA-s vállalkozók ellen fordítani, miközben jelentős részük becsületesen végezte a munkáját. Azóta nem beszélnek róla, de finoman érdemes megjegyezni, Orbánék bepromózták, hogy azért a változtatás, hogy ezeknek az embereknek legyen nyugdíja, csak velük tesznek jót. A nyugdíjterhük alig emelkedett, ellenben az állam felé a plusz terhek jelentősen...

Ebben, ami most az irodák ellen zajlik, ugyanúgy lehetne simán a közhangulatot a sportfogadók ellen fordítani, ezért én azt tanácsolom Nektek, ne háborogjatok nagyon társaságban. Már olyan Fideszhez köthető influenszerekkel, mint Unfield, elkezdték pár hete promózni, hogy mennyire rossz a szerencsejáték, de a Tippmixpróval nincsenek gondok. Itt tartunk.

Nem általánosítok, viszont ez is milyen mentalítás? Szopatják itt a nyugatiakat, mert amint tudjuk a nyugat rossz, mindeközben a Tippmixpro meg vagánykodik, hogy hamarosan jön az újítás náluk, erre átlag Jani mit mond?

"Jujj, remélem ha nem is olyan szinten, de részben hasonló lesz, mint a bet365, akkkó meg jó nekem az is."

Emberek! Ti realizáljátok, hogy mi történik? Annyira szabad piac van ilyen téren, hogy a Szerencsejátéknak egyeduralma van a magyar focira vonatkozóan. Hogy MI???  :laugh:
Igen, a "konkurencia" ajánlatában ez nem szerepelhet. Ezt mégis, hogy sikerült összehozni? Pult alatt?

Arra emlékeztek, hogy januárban azt hittük megnyílik a piac? Képesek voltunk azt hinni, hogy a patkany férgek nem csak nagyobbat akarnak lopni.

Idézetet írta: spursBSB Dátum szeptember 27, 2023, 10:10:37Arra emlékeztek, hogy januárban azt hittük megnyílik a piac? Képesek voltunk azt hinni, hogy a patkany férgek nem csak nagyobbat akarnak lopni.

Már amikor megjelent a liberalizáció, már akkor jeleztük, hogy gondok vannak a szöveggel. Csak mondom.  ;)

Engem az egészben a legjobban a "kontrollmánia" zavar és a pénzügyi-ellenőrzési oldala a dolognak.
Ezt a gazdaság kifehérítése bullshitet nem tudom ki veszi be de aki eltűri, hogy a 21. században akár 4-5 (munka)napot is igénybe vehet egy kifizetés és csak magyar bankszámlára, annak nem való nem csak az online gambling de még a facebooktól is örökre eltiltanám.
A szandálos, autóstáskás átlagjózsik meg menjenek be Marikához a helyi lottózóba aztán ott tegyenek a Fradi hazaira 500 izgalmas forintot.
Egyébként meg dehogy változik majd a tippmixpro meg a többi hulladék. Ha igen, abban nem lesz köszönet. Mint a vegasnál, szétkürtölik a "számos alternatív befizetési lehetőséget" juhuhuuu, azt majd elfelejtik promózni, hogy a cashout meg annyira rugalmas mint a katolikus egyház.
Hányinger ez az egész. Hajrá koleszterin!


Idézetet írta: Gery8 Dátum szeptember 27, 2023, 10:31:10Engem az egészben a legjobban a "kontrollmánia" zavar és a pénzügyi-ellenőrzési oldala a dolognak.
Ezt a gazdaság kifehéritése bullshitet nem tudom ki veszi be de aki eltűri, hogy a 21. században akár 4-5 (munka)napot is igénybe vehet egy kifizetés és csak magyar bankszámlára annak nem való nem csak az online gambling de még a facebooktól is örökre eltiltanám.
A szandálos, autóstáskás átlagjózsik meg menjenek be Marikához a helyi lottózóba aztán ott tegyen a Fradi hazaira 500 izgalmas forintot.
Egyébként meg dehogy változik majd a tippmixpro meg a többi hulladék. Ha igen, abban nem lesz köszönet. Mint a vegasnál, szétkürtölik a "számos alternatív befizetési lehetőséget" juhuhuuu, azt majd elfelejtik promózni, hogy a cashout meg annyira rugalmas mint a katolikus egyház.
Hányinger ez az egész. Hajrá koleszterin!



Minden államvezető vágya, hogy az emberei zsebében turkáljon, és megmondja mit tegyél vele, merre menj, mit csinálj stb.

Idézetet írta: Admin Dátum szeptember 27, 2023, 10:32:52Minden államvezető vágya, hogy az emberei zsebében turkáljon, és megmondja mit tegyél vele, merre menj, mit csinálj stb.

Ez így van, a mérték és az arányok határozzák meg mennyire elviselhető ez egy adott országban.

Nyilván Ti is kommunikáltok az irodák különböző szintű account managereivel.
Nekem az volt a megfigyelésem, hogy amikor próbáltam elmagyarázni a helyzetet akkor nyugati (vagy legalábbis nyugaton élő) emberként szinte fel sem fogják mi történik ebben a szerencsétlen országban.
Kivéve talán az Unibetnél, ott értettek a legjobban a problémát és annak gyökereit.



@Gery8 írhatsz magadról valamennyit? Szerintem most többeket érdekel személyed :cya:

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 27, 2023, 11:04:01@Gery8 írhatsz magadról valamennyit? Szerintem most többeket érdekel személyed :cya:
Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 27, 2023, 11:04:01@Gery8 írhatsz magadról valamennyit? Szerintem most többeket érdekel személyed :cya:

A személy szerint qurva mérges vagyok! 🙂
Természetesen fogok, mert voltam annyira suttyó, hogy read only üzemmódban tartottam magam egészen a mai napig és még csak egy "hellót" sem böfögtem ide. Ezért utólagosan is elnézést kérek!


Mit jelent a levetel datuma a hirdetmenyeknel az sztfhn? Csak mert pl a 20bet biztos elerhetetlen volt, most meg siman bejon alternativ cim nelkul.

Szerintem ebben nincs igazán rendszer, én próbáltam valamiféle következetességet felfedezni, de nincs. Levétel dátuma, hirdetés kitétele, minden teljesen random. Komplexen nekem úgy tűnik, hogy az Unibet és bet365 zavarja őket, és emiatt ment a levesbe a hatharom eredetije. Ha megnézitek, közben simán bejön ilyen szutyok, mint a rabona, ami szintén listán van.

Idézetet írta: Milán Dátum szeptember 27, 2023, 09:47:37"Jujj, remélem ha nem is olyan szinten, de részben hasonló lesz, mint a bet365, akkkó meg jó nekem az is."

Ez tökéletesen lefedi a magyar sportfogadók 99,9%-át a tippmixprót illetően ;D


Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 27, 2023, 15:54:22Mit jelent a levetel datuma a hirdetmenyeknel az sztfhn? Csak mert pl a 20bet biztos elerhetetlen volt, most meg siman bejon alternativ cim nelkul.
Azt, hogy akkor veszik le a hirdetményt tartalmazó dokumentumot az oldalukról. A blokkolás addig érvényes, ameddig abban a dokumentumban irja: 365 napig. Az, hogy leveszik gyakorlatilag azt jelenti, hogy ki volt hírdetve, át volt küldve a szolgáltatóknak és él a blokkolás.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 27, 2023, 18:43:56Azt, hogy akkor veszik le a hirdetményt tartalmazó dokumentumot az oldalukról. A blokkolás addig érvényes, ameddig abban a dokumentumban irja: 365 napig. Az, hogy leveszik gyakorlatilag azt jelenti, hogy ki volt hírdetve, át volt küldve a szolgáltatóknak és él a blokkolás.

Aha, szal nincs jelentosege. Sejtettem.

De szamomra erdekes hogy a 20bet az eredeti cimen megy. Most akkor vagy kitalaltak valamit hogy menjen, vagy valamiert pevettek roluk a blokkot.