csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


#2925 november 10, 2012, 13:50:44, csabax
Cambuur - AGOVV Apeldoorn Szerez gólt az 1-es csapat? Tipp: igen 1.02  :noway:
CS Gaz Metan Medias - CS Municipal Studentesc Iasi Szerez gólt az 1-es csapat? Tipp: igen 1.14  :noway:
De Graafschap - FC Dordrecht Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.14  :great:

Szorzó: 1.33

:)

#2926 november 11, 2012, 15:41:22, csabax
FC Bayern München - TBB Trier Tipp: FC Bayern München 1.18  :great:
Ratiopharm Ulm - Telekom Baskets Bonn Tipp: Ratiopharm Ulm 1.20  :noway:

Szorzó: 1.42

#2927 november 10, 2012, 17:58:27, csabax
Peterborough United - Crystal Palace (Az 1-es csapat nyer 0-ra?)   nem  :great:
Cardiff City - Hull City (A 2-es csapat nyer 0-ra?)   nem  :great:
Arsenal - Fulham (A 2-es csapat nyer 0-ra?)   nem  :great:
Ipswich Town - Burnley (A 2-es csapat nyer 0-ra?)   nem  :great:
Barnsley - Huddersfield Town (Az 1-es csapat nyer 0-ra?)   nem  :great:
Everton - Sunderland (A 2-es csapat nyer 0-ra?)   nem    :great:

Szorzó: 1.73

Arsenal - Fulham (Hendikep 1:0 )   Arsenal    :great:
FC Augsburg - Borussia Dortmund (Hendikep 0:1 )   Borussia Dortmund    :great:
FC Bayern München - Eintracht Frankfurt (Hány gólt szerez az 1. csapat?)   Több mint 1,5  :great:
Schalke 04 - Werder Bremen (Hány gólt szerez az 1. csapat?)   Több mint 1,5  :great:

Szorzó: 2.05


Jól jött a hendikepes Arsenal-fogadás. Ugyan kevesebbért mérték, mint a sima hazai sikert, de az a lényeg, hogy nyertes a szelvény. Arteta anyukája nem az én káromkodásom miatt fog csuklani.  :)

#2929 november 10, 2012, 20:14:11, csabax
Granollers/Lopez v Qureshi/Rojer / Match Odds   Granollers/Lopez   Back   1.2  :great:

#2930 november 11, 2012, 15:54:44, csabax
Manchester City - Tottenham

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.65
Fogadóiroda: bwin
Tét: 10


Béna kacsa - ilyennek tűnik a ManCity. Legalábbis nekem. A Bajnokok Ligájában vergődik a csapat, s a nem kevés mázlival megnyert angol bajnoki cím után sem nyújt kiegyensúlyozottan jó teljesítményt. Ha nem a béna kacsa, akkor egy másik - magyar nyelvterületen jól ismert - mondás jut eszembe az angol csapatról: sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. Nem baj, a vergődés legyen az ő problémájuk. Nem fogok meglepődni, ha a nem túl távoli jövőben a vezetők elköszönnek Mancinitől. A londoni gárda például egy győzelemmel felgyorsíthatja az olasz tréner búcsúját, viszont egy vereséggel hosszabbá teheti a talján regnálását. Nézzük a sérültek vagy annak tűnő vagy annak mondottak és a kérdőjelesek listáját: Milner, Rodwell, Richards, David Silva, Lescott, illetve Assou-Ekotto, Dembele, Parker, Kaboul, Sandro, Livermore. Az angol bajnokság 3. és 6. helyezettje játszik egymással. A dobogós hazai gárda tíz forduló után is veretlen (a ManCity a PL egyetlen vereség nélküli csapata), hazai pályán pedig a 11-4-es gólkülönbség mellett 4-1-0 a mutatója. A Spurs kiválóan játszik idegenben: eddig négy mérkőzésből hármat megnyert és gólaránya is pozitív (9-6). Hétközben a hazai csapat szenvedett a BL-ben, a Tottenham pedig jól játszott az EL-ben. A vendégeknél Adebayor már játékra kész állapotban van, de úgy tűnik, hogy hiányában Defoe stabil kezdővé vált. Adott tehát egy hazai környezetben jól teljesítő és egy idegenben nagyszerűen játszó csapat. Utóbbi 29 hazai angol bajnokijából 27-et nyert a ManCity. A Spurs újabban legalább két gólt szerez idegenben, a ManUnitednek például három gólt lőtt és elverte Manchesterben. Egymás ellen az utóbbi három összecsapást a City nyerte. A Tottenham legutóbbi három idegenbeli bajnokiját megnyerte. Ezen a meccsen mindkét csapat nagyot fog hajtani a győzelemért. A ManCity felzárkózhat a városi vetélytárs mögé, a Spurs pedig a ManCity mögé. Eredményből el tudok képzelni szorosat, de olyat is, hogy kiütéssel nyer a hazai együttes.

#2931 november 11, 2012, 17:58:17, csabax
Newcastle United - West Ham United

Tipp: Newcastle
Odds: 2.06
Fogadóiroda: Pinnacle
Tét: 10


Coloccini és Tiote piros lapok, Vuckic, Taylor, Gosling és Elliot pedig sérülés miatt hiányzik a hazaiaktól. A hírek szerint nem tűnik biztosnak Simpson, Demba Ba és Perch játéka. A vendégeknél Alou Diarra, Vaz Te és Collison sérült, míg Taylor, Tomkins, Collins és Demel játéka jelen pillanatban kétségesnek tűnik. A vendéglátóknál Santon és Ferguson lehetnek védők a két szélen, Gutierrez pedig valószínűleg középpályásként fog játszani. Demba Ba kisebb sérüléssel bajlódik, de úgy vélem, hogy azért a pályán is láthatjuk majd őt. A vendégeknél Tomkins lágyéksérülés miatt hagyta ki a ManCity elleni játékot, de ugyan még most sem a játéka, azért elképzelhető, hogy valamilyen szerepet kap majd a Newcastle ellen. Ja, igen, reszkethet a hazai csapat, hiszen a valószínűleg Carroll lesz a vendégek csatára. Amíg nem találja el a kaput, minden rendben lesz. A két edző jól ismeri a csapatokat, hiszen Alan Pardew és Sam Allardyce is volt már mindkét csapat trénere. A hazai gárda utolsó kilenc WHU elleni meccsét megnyerte és gyakran két gólnál több esett a Newcastle-West Ham összecsapásokon. Szerintem a hazai csapat ezt a csatát is megnyeri.

#2932 november 12, 2012, 20:27:06, csabax
Chelsea - FC Liverpool

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.90
Fogadóiroda: Sportingbet
Tét: 5


Veszteségek a vendégoldalon: Lucas Leiva, Borini és Kelly hagyja ki sérülés miatt a mérkőzést. Emellett azt híresztelik, hogy a hazaiaknál Lampard és Ashley Cole, a Liverpoolnál pedig Glen Johnson bajlódik kisebb sérüléssel, ám nekem igencsak meglepő lenne, hogy ha nem is a kezdőben, de a keretben sem kapnának helyet mindhárman. Glen Johnson esetében például kezdőcsapatot tippelek. Azt simán el tudom képzelni, hogy a hazaiaknál Cahill helyett Terry foglalja el helyét a védelem tengelyében és lassan azt kell mondanom, hogy tetszik a Lampard nélküli Chelsea. Szurkolni nem fogok nekik, főleg a Liverpool ellen nem (nagyon nem bánnám, ha a Pool legyőzné a londoniakat), de tény, hogy fantáziát látok a Mikel, Ramires duó alkotta védekező és a Mata, Hazard, Oscar trióból álló támadó középpályás sorban. Torres remélem, hogy megkíméli egykori csapatát. Kihagytam valakit. Ja igen, elvileg Cech lesz a kékek kapusa. A vendégeknél én már kipróbáltam volna Gulácsit bajnoki mérkőzésen, de a magyar srác valószínűleg – már megint - még kispados sem lesz, hanem a két potyázó, Reina és Jones közül egyik a kapuban, másik a kispadon foglal majd helyet. Hétközben a Liverpool olyan tartalékcsapattal állt ki az Anzsi elleni Európa Liga mérkőzésen, hogy öröm volt nézni. Én például Coates kivételével mindegyiküktől elköszönnék. Megnyugtató, hogy a Chelsea ellen nem ők fognak játszani. Maradjunk annyiban, hogy minőségben van némi különbség az Anzsi elleni kezdő (Jones, Carragher, Coates, Wisdom, Flanagan, Coady, Cole, Downing, Henderson, Shelvey, Morgan) és a Chelsea ellen valószínűleg kezdő (Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Sahin, Allen, Gerrard, Sterling, Suarez, Suso) csapat között. A Liverpool egyébként a Chelsea mumusa. Nem csak azért mumus, mert az egymás elleni utolsó hat mérkőzés közül ötöt a vörösök nyertek, hanem amúgy is. Lehet bármilyen gyenge formában és állhat bárhol a tabellán a vendégcsapat, a Chelsea ellen mindig felszívja magát és jól játszik. A hazai gárda ponterős, de hátsó alakzata mostanában könnyen zavarba hozható és hibákra kényszeríthető. A Liverpool - a tavalyi idénnyel együtt - története egyik mélypontját éli meg, de nem kell félteni, egy idő múlva ismét régi fényében fog ragyogni. Erre a mérkőzésre nem tudok győztest tippelni, hiszen bármelyik csapat nyerhet és a döntetlen sem elképzelhetetlen. Úgy vélem, hogy háromnál több gól lesz a mérkőzésen.

#2933 november 12, 2012, 23:24:02, csabax
Real Madrid Castilla - Recreativo Huelva Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.14  :noway:

#2934 november 14, 2012, 16:00:07, csabax
Milton Keynes Dons - Cambridge City Tipp: Milton Keynes Dons 1.14  :great:

Élő fogadáskor bejött az over 2,5, majd az over 3,5 és végül az over 4,5 gól is.

#2935 november 13, 2012, 22:42:45, csabax
Vacsora előtti szelvény.

Rochdale nem szerzett gólt.  :noway:

#2936 november 14, 2012, 20:40:50, csabax
Montenegró – San Marino

Tipp: 5,5 gól fölött
Odds: 2.55
Fogadóiroda: bwin
Tét: 10


Úgy vélem, hogy a mérkőzés végén győzelmet fognak ünnepelni a hazaiak. Uff, ez ám a merész tipp. A meglepetés az lenne, ha gólt szerezne a vendégcsapat, esetleg döntetlennel zárulna a mérkőzés. Nyilván az számítana igazán meglepetésnek, ha nyernének a vendégek. Nem kizárt ez a lehetőség, de San Marino idegenbeli győzelme meglehetősen valószínűtlennek tűnik. Célszerűbb is annál maradni, hogy simán nyernek majd a hazaiak. Nem csak a két csapat közt meglévő hatalmas különbség miatt, hanem amiatt is, hogy az újabb három pontnak köszönhetően a Fekete Hegyek országának labdarúgó válogatottja a világbajnoki selejtezők H-csoportjának élén zárhatja a 2012-es esztendőt. Méghozzá Anglia előtt. Ez pedig nem elhanyagolható fegyvertett. Jelen pillanatban Anglia áll 8 ponttal a H-csoport élén és közvetlenül mögötte van a 7 pontos Montenegró. A délszlávok három vb-selejtező után még veretlenek: hazai pályán 2-2-es döntetlent játszottak a lengyelekkel, utána pedig kétszer győztek idegenben, előbb 6-0-ra a mostani ellenfél San Marino otthonában, majd 1-0-ra Ukrajnában. Tehát közvetlen riválisaik közül ikszeltek a lengyelekkel és legyőzték a sorozatot rosszul kezdő Ukrajnát. Menekülniük kell előre, hiszen a lengyelek már kapaszkodnak és eléggé valószínű, hogy az ukránok is fognak. A gólkülönbség növelésére is valószínűleg már csak a San Marino elleni hazai mérkőzésen lesz lehetőségük. Hazai oldalon  bőven van motiváció, és mivel sérültekről vagy eltiltottakról nincs hírem, valószínűsítem, hogy Jovetics és Vucsinics is szerepel majd a montenegrói csatársorban. Bozsovics vagy Polekszics személyében minden bizonnyal magyarországi légiós lesz a hazaiak kapusa. Ha valami miatt Vucsinics nem fog játszani, akkor Damjanovics vagy Delibasics fogja őt helyettesíteni. Néhány szó a vendégekről: három vb-selejtezős mérkőzésük közül mindhármat elbukták, gólt még nem szereztek, jelenleg 0-13 a gólarányuk és tőlük már az is bravúr lesz, ha legalább egy szerzett góllal zárják majd a sorozatot. San Marino válogatottja vereséget szenvedett a legutóbbi 26 világbajnoki selejtezős mérkőzésén. Montenegró válogatottja veretlen a legutóbbi hat vb-selejtezőjén. Remélem, a hazaiak nagyon jól tudják, hogy ezen a meccsen kell sok gólt szerezniük.

#2937 november 14, 2012, 22:29:24, csabax
Hollandia – Németország

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.55
Fogadóiroda: Expekt
Tét: 10


Olyan, hogy holland-német barátságos focimérkőzés, nem létezik. E két ország labdarúgó válogatottjainak találkozója eddig sem volt és ezután sem lesz barátságos mérkőzés. Ez is presztízsmérkőzés lesz. Az okok miatt említhető Hollandia megszállása a hitleri Németország által a második világháborúban (a hollandok soha nem fogják elfelejteni és soha nem fogják megbocsájtani a németek kegyetlenkedéseit), de nagy jelentőséggel bír az 1974-es foci világbajnokság döntője is, ahol a gyors holland vezetés után a németek fordítottak és aranyérmet nyertek. Ezt a vereséget a hollandok többször is elverték a németeken, ám ezen győzelmek közül minden bizonnyal a legemlékezetesebb nem más, mint az ,,aranygeneráció" diadala az 1988-as Európa-bajnokságon, amikor Hollandia elbúcsúztatta Németországot, majd Marco van Basten káprázatos és a focitörténelem egyik legszebb góljával a döntőt is megnyerte. Holland-német focimeccs kapcsán nem is érdemes piros lapokról vagy szurkolói összetűzésekről (olykor tömegverekedésekről) beszélni. A hírek szerint mindkét csapatból több meghatározó játékos fog hiányozni a mai mérkőzésen. A hollandoknál Sneijder, van Persie, Strootman és Stekelenburg, a németeknél pedig Schmelzer, Badstuber, Boateng, Kroos, Özil, Klose, Schweinsteiger és Khedira szerepel a hiányzók listáján. Mindannyian sérültnek vannak feltüntetve, de gyanítom, hogy ha kihagyják a találkozót, akkor ezt nem mindannyian és nem feltétlenül sérülés miatt fogják tenni. Azon sem lepődök majd meg, ha a híresztelések ellenére közülük néhányan mégis játszani fognak. Ha mégsem lépnek pályára, akkor az egyik oldalon szerephez juthat például Krul, Afellay, Kuyt és Huntelaar, a másik oldalon pedig a két Bender, Sven és Lars, valamint Höwedes, Götze és Reus. Nem érdemes kétségbe esni, vannak olyan játékosok, akik pótolni tudják a hiányzókat. Mindkét európai nagycsapat jól kezdte a vb-selejtezőket. A hollandok minden meccsüket megnyerték, míg a németek csak egyszer - a svédek elleni 4-4-es döntetlennel - botlottak, igaz, akkor emlékezeteset. Egymás elleni utolsó két mérkőzésük német győzelemmel zárult: a hollandoknak lesz miért küzdeniük, van miért visszavágniuk. A hazaiaknál mostanában épül újjá a válogatott, a vendégeknél pedig a fiatal és energikus alapcsapathoz új játékosoknak lesz lehetősége csatlakozni. Ha mindkét válogatott a legjobb játékosait szerepeltetné, akkor gondolkodás nélkül arra tippelnék, hogy legalább három gól lesz a mérkőzésen. Ám mivel mindkét együttes eddig nagyon ritkán vagy egyáltalán nem látott összeállításban fog játszani, az összeszokatlanság miatt több hibára és háromnál is több gólra számítok. Viszonylag biztosnak tűnik, hogy mindkét csapat gólt szerez. Csak azért nem fogadok erre, mert úgy vélem, hogy legalább négy gólt láthatok a mérkőzésen. És mivel Cruyff, Neeskens, Rensenbrink, Krol, Rep, van Hanegem és társaik óta a holland fociválogatott nagy-nagy szurkolója vagyok, a németek elleni meccsen holland győzelmet remélek (3-1, 3-2, 4-1).

UPDATE: Ez a 0-0 nekem nagy meglepetés.  >:(

#2938 november 14, 2012, 22:06:32, csabax
Svédország - Anglia

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 3.70
Fogadóiroda: Unibet
Tét: 6


Sok gólt várok ettől a mérkőzéstől, amolyan gálameccsben reménykedem. Egy dolog miatt biztos emlékezetes marad a találkozó, hiszen ez lesz Gerrard 100. válogatott mérkőzése. Olyat is el tudok képzelni, hogy a Liverpool csapatkapitánya góllal ünnepli a jubileumot. A hazaiaknál nincsenek hiányzók míg az angoloknál valószínűleg Walker, Lennon, Rooney, Defoe, Shelvey és Cole fogja kihagyni a mérkőzést. Igaz, válogatott csapat esetében nem nagyon érdemes hiányzókról értekezni, hiszen sok múlik a szövetségi kapitányon, hogy kiket hív meg a keretbe. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a svédeknél szerepet kap majd Kacaniklic, de talán még az Udinese csapatában játszó Ranegie is lehetőséget kap a bizonyításra. Az angoloknál eleve fiatalok a játékosok, Gerrardot leszámítva persze (bár szerintem ez esetben nevezzük őt örökifjúnak). Welbeck, Sturridge, Sterling, satöbbi és sorolhatnám a többieket is, de az sem lepne meg, ha Shawcross, Huddlestone, Wilshere vagy éppenséggel Zaha kapna lehetőséget a bizonyításra. Egymás ellen 2-5 gólos mérkőzéseket játszottak az elmúlt évtizedben és már régen volt döntetlen. Ezúttal talán ez lesz, 2-2 vagy 3-3. Mindegy, hogy nyer valamelyik, avagy döntetlen lesz a mérkőzés vége, az a lényeg, hogy potyogjanak a gólok.

#2939 november 14, 2012, 22:14:00, csabax
Olaszország - Franciaország

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 2.40
Fogadóiroda: Unibet
Tét: 10


De Rossi a római városi rangadón megoldotta válogatottból való hiányzását. Mondhatni azt is, hogy javított Prandelli helyzetén, mert Giaccherini beválogatását és pályára küldését nem kell majd különösebben megmagyaráznia. Nem baj, hiszen így több lehetőség marad annak firtatására, hogy Abate és Criscito hiányában miért nem Balzaretti és miért éppen Peluso játszik a balhátvéd posztján. Az olaszok nagyokat tudnak vitatkozni ilyesmiken. Legyen ez az ő bajuk. Nekünk az a lényeg, hogy Abate és Criscito mellett Ranocchia és Osvaldo sem áll az olasz szövkap rendelkezésére. Utóbbi hiányzása azt jelentheti, hogy Balotelli mellett valószínűleg El Shaarawy szerepel majd a támadósorban. Chiellini, Barzagli, Pirlo és Montolivo nagy valószínűség szerint ott lesz a pályán. Benzema, Clichy és Jallet neve szerepel a francia válogatott hiányzói között, s egyáltalán nem kizárt, hogy Tremoulinas, Koscielny vagy Rami próbálja majd megakadályozni az olasz gólszerzést. Előrébb Capoue, Gonalons vagy Gourcuff játéka sem annyira elképzeletlen. Ribery valószínűleg játszani fog, akárcsak Giroud és Menez. Az utóbbi években jobbára 2-4 gólos összecsapások jellemzik a két csapat egymás elleni találkozóit, de egy alkalommal 0-0-ás döntetlent is nyomtak a felek. Ez a mai bulimeccs lesz, jó lehetőség arra, hogy néhány kevésbé tapasztalt játékos is szerepeljen a csapatokban. Nem várom el, hogy Balotelli vállal szerezzen gólt, azt viszont igen, hogy hajtsanak a focisták, kapura lövéssel pedig gyakran próbálkozzanak. Talán Buffon vagy Lloris bemutat egy emlékezetes potyát. Tippem: 2-1-es hazai győzelem.