Titti7 vedonlyönti

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


KÉPESNEK TARTOD MAGAD, HOGY 40 NAPON ÁT, MINDEN NAP EGY 1,20 KÖRÜLI SZORZÓS TIPPET ELTALÁLJÁL?

Igen
62 (22.1%)
Nem
37 (13.2%)
Óriási szerencse kell hozzá
147 (52.3%)
Lehetetlen
35 (12.5%)

Összes szavazó: 280


Köszönöm fiúk!
Jó hír, hogy nem tört el, csak egy rögzítőkötést kaptam! Tehát pár nap, s újra teljes intenzitással ugrok neki az elemezgetésnek.

(a tegnapi fogadások csatolva - később lesz részletezve)






Mielőbbi gyógyulást kívánok Barátom:ok:
A kocsmai bunyó nem a Te műfajod, de azt beszélik a rossz nyelvek az intenzívre küldted a fickót.  ;D ;D

JOBBULÁST!

a box új profil lesz? ;)

Köszönöm még egyszer fiúk a jó kívánságokat! Amúgy nem tervezem a box pályafutásom beindítását, de ha a továbbiakban sorozatban terítem le az ellenfeleimet a pályán akkor kénytelen leszek elgondolkodni rajta  ;D

#2605 augusztus 14, 2010, 12:27:26, Titti7
Tobet

A Tobet Bank építése hétvégén is stagnált, egyet előre léptem, de utána a Debrecen nem tudta hozni a kötelezőt s előnyét, ugyan két harmadnyi meccset emberhátrányban futballozott nem tudta megtartani. Itt az új hét új lehetőségek a Tobet palettáján, ráadásul most nem csak a rangos ATP és WTA tornák párosításaiból, de mellékesen Challenger tornákra is fogadhatunk, ezen a héten tényleg bőkezűnek látszik a Tobet, megadták az esélyt nekünk csak élni kell vele.

•  Juan Ignacio Chela - Roger Federer     0-2 (6:7,3:6)

Wimbledon utáni hosszú nyári szünetéről visszatér sokak kedvence, most csak volt világelsőként emlegetett svájci világsztár Roger Federer. Más nem is lehet a célja, mint visszaszerezni a trónt, s ehhez egy jó felkészülésként tekinthet a torontoi tornára is. Federernek bármilyen állapotban érkezik egy tornára, nem jelenthet gondot egy első fordulós ellenfél, Chela ugyan tegnap alaposan meglepte a kolumbiai Fallat, de Federer teljesen más dimenziót képvisel. Eddig háromszor találkoztak, makulátlan a mérlege a helvétnek, s nyert szettjei kivétel nélkül 6:2 vagy 6:1 -re végződtek az argentinnel szemben, most is könnyed siker várható a kipihent, ereje teljében levő Federertől.
2 (1,08)

•  Nikola Ciric - Paolo Lorenzi     2-1 (6:3,3:6,6:0)
A legtöbben már az év utolsó kemény pályás nagy dobásra készülnek a tengeren túlon, de vannak megrögzött salak szeretők, akik szeretnek a végletekig a szemcsés borításon maradni. Így tett a bamba képű olasz Lorenzi is, aki a Traniban indul odahaza Challenger tornán. Az olaszra jellemző, hogy nagy harcos, s nagyon feldobja, ha hazai környezeteben szerepelhet. Első körben a szerbek éppen hogy a 300 -ban levő játékosával Ciric -el találkozik. A magas növésű fiú kiegyensúlyozottan teljesít, tornát is nyert nyáron Telfsben, igaz ott 300 és 500. hely között mozgó ellenfeleket kellett legyűrnie. A magasabban kvalifikált versenyzőket már kevés százalékban tudja megingatni, múlt héten a másik olasz Starace is két szettben lépett át rajta a San Marino Openen, én most hasonló eredményt várok Paolo -tól is.
2 (1,25)

•  Adrian Mannarino - Tuna Altuna     2-0 (7:6,6:1)

A franciák fiatal, de még mindig csak második vonalba tartozó, a Challenger státusztól szabadulni nem tudó játékosa, igazi kemény pályás játékos, aki szereti a gyorsításokat, s ezen a borításon él a legjobban. Múlt héten Segoviaban döntőzött is, most egyből utazott a török fővárosba. Ugyan sokszor gondot okoz annak versenyzőnek az új héten való neki indulás, aki előző napokban nagyobbat menetelt, de nem okozhat gondot számára a Wild Carddal induló török ellenfél legyőzése.
1 (1,08)

•  Maria Kirilenko - Kateryna Bondarenko     2-0 (6:1,6:3)
A női mezőny egyik legszebbike az orosz Kirilenko képes kimagaslóan, de irtózatosan gyengén is szerepelni, most a szebbik arcát mutatja, egy, két fordulókat rendre tud menni a tornákon, akkor is, ha súlyozottabb ellenféllel találkozik. Ellenfele a fiatalabbik Bondarenko testvér Kateryna viszont mióta sérülése visszavetette, s visszatért, nem tudja a tavalyi US Openen mutatott formáját felidézni, s rendre első körös búcsúk szerepelek a neve mellett. Úgy vélem Kirilenkonak egy önbizalom terén igazán megcsappant ukrán lánnyal szemben kötelező hoznia a mérkőzést, ha döntő szettben is de nyerni fog az orosz lány.
2 (1,35)

Tobet szelvény: Kombi, 4 000 HUF * 1,91 = 7 640 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: 6 616 HUF

#2606 augusztus 14, 2010, 12:28:02, Titti7
Tobet

ÉLŐ fogadás:

•  Bosznia-Hercegovina - Katar   a 64. percben megfogadva  1-1

A bosnyákok megszerezték a vezetést, ám elaludtak, amit a Metsu kapitány vezette katariak kihasználtak, a második félidő közepén úgy tűnik nekem, hogy az ázsiaiak védelmével nem nagyon tudnak megbirkózni a bosnyákok, a csatárok nem találják a góllövőcipőt, remélem igazam lesz ...
X (2,25)

Tobet szelvény: Kombi, 4 000 HUF * 2,25 = 9 000 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: 11 616 HUF

#2607 augusztus 14, 2010, 12:30:33, Titti7
Tobet

Egy tenisz meccs ismét beleköpött a a Tobet kínálatból kiválasztott levesbe, ám kedd este a bosnyákok Katar elleni szenvedésén, a Tobet által biztosított ÉLŐ fogadáson keresztül, kissé nagyobbat kockáztatva, sikerült az alap Bank közelébe visszaérkeznem. A kockázat tényleg nagy volt, a végén nagyon nyomtak Misimovicék, de néha a sportfogadás terén is meg kell lépni a merészebb lépéseket.
A Tobet mai kínálata számomra szegényesnek bizonyult, szívesen kerestem volna délelőtt az úszásra adott szorzóikat, de nem tették ki, így az egyetlen nagyobb választási lehetőségükből, ismételten teniszből csíptem ki két női tippet

•  Jelena Jankovic - Akgul Amanmuradova     0-2 (6:7,4:6)
Jelena Jankovic ruháiban az élénk, változatos színeket kedveli, úgy néz ki erre az évre teljesítményét is ehhez igazította, nem lehet tudni, hogy mikor milyen lábbal kelt föl. Miamiban tavasszal kemény pályán tornát tudott nyerni, s a salakos szezon is hozott számára szép pillanatokat, ám az áttörés nem sikerült, nem tudta állandósítani a formáját. Most ismét megkísérelheti megkeresni a legjobbját, a márciusban már bejött, jó ómenként ható tengerentúli turné sorozat során. Az első fordulóban Dushevina ellen is rapszodikusan teljesített, de érvényre juttatta fejbéli erősségeit, s kiharcolta a következő kört, ahol a női mezőny legmagasabbika, a fiús kinézetű Ammanmuradova lesz az ellenfél. Az üzbég Kimiko Date Krumm és a szerb Jovanovski ellen hengerelt, ám jellemző rá, hogy a nagyobb nevek ellen nem tud hasonló erőbedobással játszani, megbénul, ha TOP10 -el találja szemben magát. A Tobet hasonlóan a többi irodához 1,10 körül adja Jelena sikerét, nem nagy szorzó, de a szelvény odds növelésére mindenképpen alkalmas.
1 (1,10)

•  Agnieszka Radwanska - Maria Sharapova     0-2 (2:6,3:6)
A lengyelek legnagyobb reménysége Radwanska nem tudta két éves döntőbeli nyeretlenségét megszakítani, múlt héten Kuznyecova ellen pedig közel állt a sikerhez. Az előző körben Sharapova a San Diegoban győztes Kuznyecovat verte, nem véletlen, hiszen múlt héten rápihent a cincinnatii rendezvényre a szépséges Maria, míg Radwanska most is csak darálja a rendezvényekre járást, s ez fizikálisan a mai meccsükre is kihatással lehet. Sharapova nagyon nagy versenyző alkat, döntő szettes meccsek többségéből ő tud győztesen kijönni, két hete Standforban is találkozott a két lány, akkor vesztett helyzetből is könnyedén fordított Sharapova 2-1 (1:6,6:2,6:2) -re. Úgy vélem ma is nagy csata várható, s a nagyobb győzni akarásával ismét maga javára fordítja a a találkozót Maria. A Tobetnél sima győzelmét játszom, de érdemesnek tartom még a Tobet által ajánlott game határ overét is szebb nyeremény elérésének reményében megcélozni.
2 (1,50)


Tobet szelvény: Kombi, 2 000 HUF * 1,65 = 3 300 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: 9 616 HUF

#2608 augusztus 14, 2010, 12:31:15, Titti7
Tobet

•  MFK Ruzomberok - MSK Zilina     1-1
A Tobet  erre a hétvégére sem hagyja figyelmen kívül a közép-európai bajnokságok pontvadászatait, s ha figyel az ember, akkor szép kis oddsokat találhat Északi szomszédunknál mondhatni rangadóval nyitják az 5. fordulót, hiszen a lendületbe jövő Rózsahegy fogadja az aktuális bajnokot, a BL -ben még álló Zsolna csapatát. A Ladislav Jurkemik irányította narancsmezesek elsősorban védelmüknek köszönhetik a kezdeti sikereket, négy bajnokin mindösszesen egy gólt kapott Hrdlicka cseh kapus, elől a csatárok pedig rendre megrúgták az egy találatukat, ami eddig kilenc pontot eredményezett nekik. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy eddig komolyabb erőpróbára nem i szorították az ellenfelei a Rózsahegyet, ám most egy minden téren topon levő bajnok csapat látogat a MFK Ružomberok Stadionba. A Pavel Hapa felkészítése alatt is remekül muzsikáló Zilina a BL selejtezőiben a máltai, majd nagyobb szóként ható, bolgár bajnok, Litex Lovec -t is kiütötte, s a sikerek hatására a bajnokságban is egyre nagyobb önbizalomról mutatnak tanúbizonyságot, legutóbb nem véletlen, hogy a Nitra együttesét is 5-1 -es zakóval "örvendeztették". Szlovákiában, most kimagaslik a Zsolna a mezőnyből, úgy vélem, ha rakkolós mérkőzésen is, de a klasszis különbség ma is ki jön a két fél között, s hasonlóan utóbbi négy ilyen leosztású találkozásukhoz, a sárga-zöld mezesek gyűjthetik be a három pontot.

Az óvatosabbaknak a dupla esélyt ajánlom, hiszen a Tobet által erre az opcióra kínált 1,31 is jól hangzik, a csúcsforma közelébe kerülő szlovák bajnokcsapat ma délutáni veretlensége majdhogynem biztosra vehető.
2 (2,30)


Tobet szelvény: Kombi, 2 000 HUF * 2,30 = 4 600 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: 7 616 HUF

Idézetet írta: Titti7 Dátum augusztus 13, 2010, 13:54:30
Tobet

•  MFK Ruzomberok - MSK Zilina    
A Tobet  erre a hétvégére sem hagyja figyelmen kívül a közép-európai bajnokságok pontvadászatait, s ha figyel az ember, akkor szép kis oddsokat találhat Északi szomszédunknál mondhatni rangadóval nyitják az 5. fordulót, hiszen a lendületbe jövő Rózsahegy fogadja az aktuális bajnokot, a BL -ben még álló Zsolna csapatát. A Ladislav Jurkemik irányította narancsmezesek elsősorban védelmüknek köszönhetik a kezdeti sikereket, négy bajnokin mindösszesen egy gólt kapott Hrdlicka cseh kapus, elől a csatárok pedig rendre megrúgták az egy találatukat, ami eddig kilenc pontot eredményezett nekik. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy eddig komolyabb erőpróbára nem i szorították az ellenfelei a Rózsahegyet, ám most egy minden téren topon levő bajnok csapat látogat a MFK Ružomberok Stadionba. A Pavel Hapa felkészítése alatt is remekül muzsikáló Zilina a BL selejtezőiben a máltai, majd nagyobb szóként ható, bolgár bajnok, Litex Lovec -t is kiütötte, s a sikerek hatására a bajnokságban is egyre nagyobb önbizalomról mutatnak tanúbizonyságot, legutóbb nem véletlen, hogy a Nitra együttesét is 5-1 -es zakóval "örvendeztették". Szlovákiában, most kimagaslik a Zsolna a mezőnyből, úgy vélem, ha rakkolós mérkőzésen is, de a klasszis különbség ma is ki jön a két fél között, s hasonlóan utóbbi négy ilyen leosztású találkozásukhoz, a sárga-zöld mezesek gyűjthetik be a három pontot.

Az óvatosabbaknak a dupla esélyt ajánlom, hiszen a Tobet által erre az opcióra kínált 1,31 is jól hangzik, a csúcsforma közelébe kerülő szlovák bajnokcsapat ma délutáni veretlensége majdhogynem biztosra vehető.
2 (2,30)


Tobet szelvény: Kombi, 2 000 HUF * 2,30 = 4 600 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: HUF


betfair en ha lay eled Ruzomberok-ot, vagyis X2 re raksz, akkor az odds ott 1.43, ami kicsit szebb :) ezért nincs párja a betfair nek :D