Titti7 vedonlyönti

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


KÉPESNEK TARTOD MAGAD, HOGY 40 NAPON ÁT, MINDEN NAP EGY 1,20 KÖRÜLI SZORZÓS TIPPET ELTALÁLJÁL?

Igen
62 (22.1%)
Nem
37 (13.2%)
Óriási szerencse kell hozzá
147 (52.3%)
Lehetetlen
35 (12.5%)

Összes szavazó: 280

#2610 augusztus 16, 2010, 11:41:48, Titti7
Tobet

Sajnos csak csappant az elmúlt napokban a Tobet bankom, ezáltal, most drasztikusabb tétet választok, persze a lehetőségekhez lépest. Megpróbálom a majdhogy nem, a mindent vagy semmit effektust. Lehet túlzottan bízok a szombati napra kinézett két meccsben, de ennyi rossz döntés után eljött a szépítés ideje is, s remélem sikerül a Tobet induló egyenlegemet elérnem.

•  MTK - Videoton     0-3

A mai napot nyitó Tv -s meccs, több szempontból is érdekesnek tűnik, hiszen ismét egy alapos vérfrissítésen áteső, de az eredmények tekintetében az irányvonalat követő fiatal, sikerre éhes MTk fogadja az elmúlt bajnokság ezüstérmesét, a Vidit, amely utolsó pillanatokig versenyben volt az aranyéremért. Mezey György mostanra, erre a szezonra várja fiaitól, hogy igazi sikereket  érjenek, mondhatni az áttörés éve lehet ez a fehérvári futballnak, a keret alkalmas rá, ám az eddigi eredmények eléggé vegyesek, s úgy néz ki időre lesz szüksége a piros-kék mezeseknek, amíg egyenletesen jó teljesítményre lesznek képesek, s idegenben is meggyőzően futballozzanak, mert sem Maribor, sem a Siófok ellen nem tették meg ezt, sőt inkább alárendelt szerepet töltöttek be a kilencven percek során. Az MTK -nál Kanta és Pál visszatérése sokat jelentett, igazi vezéregyéniségei a fővárosi kék-fehéreknek, úgy érzem a hasonlóan jó nevekből álló középpályás soruk felveheti a versenyt a válogatottakból álló Vidi középső sorral, s ha ez tényleg megtörténik, akkor az egy pontra méltán szolgálhatnak rá. A Tobet a dupla esélyt tekintve 1,60 -as szorzót kínál, ami jelen pillanatban a legjobb a piacon, aki hasonlóan gondolkodik, érdemes megtenni, mert idővel zuhanhatnak a szorzók.
1X (1,60)

•  Macedónia - Bosznia-Hercegovina     70-56
Kosárlabda EB-selejtező csoportunkból a macedónok és a brittk kimagaslanak, s ezt az eddigi eredmények is igazolják. Mi magyarok is tapasztalhattuk, a skopjei katlanban, milyen nehéz játszani, Hangáék irtózatos nagy pofonba szaladtak bele, 34 pontos különbséget mutatott az eredményjelző. A bosnyákok az ukránokkal a csoport utolsó helyén tanyáznak, nekik sem lesz esélyük megszorítani a makedónokat, otthon még csak-csak lenne esélyük rá, de otthonukat elhagyván jóval gyengébb teljesítményre képesek. Nagyon sima hazai siker várható.
1 (1,20)

Tobet szelvény: Kombi, 5 000 HUF * 1,84 = 9 200 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: 2 616 HUF

#2611 augusztus 22, 2010, 10:53:52, Titti7
Tobet

Augusztus hónap felét egy nappal elhagyván kisebb összegzést tartok én is Szigo kollégához hasonlóan. Ugye a Tobetes bank menedzselést már július utolsó napjaiban elkezdtem, gondolván jobb, ha belerázódik az ember. Az elején nagyon is jöttek a kombik, próbáltam azokat a lehetőségeket választani, amire a Tobet adta a legjobb oddsot, erre többször is volt példa vagy olyanokat is választani, amit csak a Tobet kínálatában voltak elérhetőek, lásd Szigo által elemzett macedón futball bajnokik. Ezek során sikerült a Tobet bankot duplázni, ám elszaladt velem a ló, s nem maradtam meg a párezres téteknél, hanem rossz döntésként emeltem a tétet, de egy meccs mindig beleköpött a Tobet levesembe. Ezt a hónapot amolyan tanulópénzként fogom fel, jövő hónapban jóval átgondoltabban próbálom a tippeket, téteket kezelni. Addig is a hónap hátralevő részében, minimális tétekkel próbálok kozmetikázni az egyenlegen. Kisebb negatívumként kell megemlítenem a Tobettel kapcsolatban, hogy többször is elég késve rakták ki a tenisz kínálatot, ami nem könnyítette meg a helyzetemet, mert igyekeznék minél előbb kihelyezni a tippeket, de így többször is késői bejegyzésre kényszerültem. Pozítivum mindezek mellett, hogy egyre több Challenger tenisz lehetőség is feltűnt az irodánál, ami csak bővíti az amúgy is tág tippelési tárházat.
Ezen a héten újabb rangos tenisz tornák indulnak a tengerentúlon, nézzük mit lehet szemezgetni a Tobet kínálatából.

•   Radek Stepanek - Viktor Troicki     0-2 (5:7,1:6)
A Tobet is alaposan levitte a szerbre adott szorzót. Nálam ez az egyik legbiztosabbnak tűnő találkozó. A csehe alaposan kizökkentette a ritmusból a Vaidisovaval való esküvője, még nem tért vissza 100% -osan a pályára, ebben az idényben ezt nem is várom tőle, ellenben Troicki múlt héten is megvillantotta tehetségét, Cilic elleni két szettben abszolvált bravúrgyőzelmével. Számomra nagy meglepetéssel érne fel, ha Troicki nem verné a kábult Stepaneket.
2 (1,45)

•  Juan Monaco - Thiemo de Bakker     1-2 (4:6,7:6,3:6)

A fiatal többszörös Junior bajnok, holland De Bakker már a felnőttek között is egyre szebb, bővülő eredménysort tudhat magáénak, igaz a tornagyőzelmek még elkerülik, de a skalplistájára egyáltalán nem szégyenkezhet. Szerváira biztosan alapozhat, nagyon jó arányban üti be adogatásait, így a könnyen elboruló, higgadtság terén "vékony" ellenfeleknek esélyük sincs ellene. A mérkőzései rendre tartalmaznak tie-breakeket, ha persze az ellenfelei is magas színvonalon tudnak teljesíteni. A mai napon pedig nagy kérdőjel Monaco szereplése, hiszen az argentin, tavasz óta nem fogott ütőt tétmérkőzésen. A Tobet még elég szép 1,40 -es szorzót, kínál több irodánál már 1,30 felé közelít a bukmékerek ajánlata, érdemes minél előbb levadászni, mert félő már itt sem lesz elérhető.
2 (1,40)

Tobet szelvény: Kombi, 616 HUF * 2,03 = 1 250 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: 3 250 HUF

#2612 augusztus 22, 2010, 10:54:48, Titti7
Tobet

A hétfői teniszes Tobet kombi hiba nélkül jött, a vártaknak megfelelően, mind a szerb Troicki, mind a holland De Bakker érvényre juttatta jelenlévő formabéli előnyét, a sokat kihagyó riválisokkal szemben. Mivel a Tobet meglepett azzal, hogy a tenisz listát korábban, s szép kínálattal tette terítékre, így gyorsan szemezgettem a mai kínálatból is, mielőtt levinnék a Tobet szorzóit az általam kecsegtetőnek tűnő összecsapásoknál.

•   Flavia Pennetta - Alisa Kleybanova     2-0 (6:3,6:3)
Az olasz lány tényleg nagy formában van, csak tornagyőztesek tudták megállítani az elmúlt két héten a tengeren túli nyitóversenyeken, ahogyan vártam itt a nyitómeccsén Hantuchovat is sikerült két szettben vernie, igaz a második szettben 3:5 -nél kellemetlen szituációba került, de kimagasló versenyzői képességeit ismét megcsillantotta, s két breakeléssel meg is nyerte a mérkőzését a szlovák lánnyal szemben. mai ellenfele sem okozhat komoly gondot, minden csak azon múlik, hogy tudja e hozni az előzőekben mutatott produktumát, de nem látok gátló tényezőt. Kleybanova egy könnyed első fordulóval a háta mögött érkezik, a hazai arab származású El Tabakh -t verte. Ugyan az orosz is tud nevesebb ellenfeleket kipenderíteni a tornákról, ám rendre olyanokat, akik kételkednek magukban, s hullámvölgybe kerültek, ha lendületben levő TOP20 -as a rivális akkor rendre elbukja a meccseit. Eddig egyszer, éppen ebben az évben futottak össze a Roland Garroson, ahol Pennetta 7:6,6:1 -re diadalmaskodott. ma is hasonló forgatókönyv várható, egy nehézkesebb nyitó szett után, a megpuhított oroszt könnyed szettben kenheti kenyérre a talján.
1 (1,45)

•  Kimiko Date Krumm - Marion Bartoli     Date Krumm visszalépett
A női mezőny doyenje, a japán Date Krumm becsületre méltóan küzd a negyven környékén is, s ami tőle kitelik, azt megteszi a középmezőnyből származó ellenfeleit megveri, a TOP20 versenyzőkkel már nem bírja tartani a lépést, csak megnehezíteni tudja a dolgukat, vagy,ha gödörben levő Safinához hasonló ellenfelekkel kerül szemben még talán akkor tehet csodát. Bartoli a gyors pályák kedvelője, korábban Wimbledonban is nagyot alkotott, s a tengeren túli versenyeken hagyományosan jól szerepel, a kulcskérdés nála, hogy sérülés ne jöjjön közbe, ha ezt a rizikó faktort elfelejthetjük, akkor tuti a francia lány sikere, sima sikere is. Tavaly az év végi balii bajnokok tornáján találkoztak, akkor 6:1,6:3 -ra intézte el a felkelő nap országának képviselőjét a gall, most is hasonló eredmény várható.
2 (1,13)

Ez a Tobet dupla kombó szinte biztosra vehető, bátran ajánlom megjátszásra, az esetleges nagyobb nyeremény reményében tovább kombinálva a Gulbis - Melzer 1 (1,73)  :ok: vagy a Fish - Verdasco 1 (1,65)  :ok: eshetőséggel.
Tobet szelvény: Kombi, 1 250 HUF * 1,68 = 2 048 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: 3 813 HUF

Hát, azért Gulbist én annyira nem ajánlanám, tudjuk mekkora ideg beteg, és Melzer most összeszedte magát, Giraldo ellen alig bukott pontot adogatóként...

Mellesleg ez a tobet odds, 1.73 ért elég trágya, betfair en 1.90 ért van Gulbis, Fish is kicsivel nagyobb mint 1,65, ott 1.70 ért adják. ha jórészt teniszt játszol nem tudom miért nem betfair en játszol, betfair oddsok alapból verhetetlenek, valamint az összes meccset tudnád live ban tenni...

Idézetet írta: sparco Dátum augusztus 18, 2010, 13:45:02
Hát, azért Gulbist én annyira nem ajánlanám, tudjuk mekkora ideg beteg, és Melzer most összeszedte magát, Giraldo ellen alig bukott pontot adogatóként...

Mellesleg ez a tobet odds, 1.73 ért elég trágya, betfair en 1.90 ért van Gulbis, Fish is kicsivel nagyobb mint 1,65, ott 1.70 ért adják. ha jórészt teniszt játszol nem tudom miért nem betfair en játszol, betfair oddsok alapból verhetetlenek, valamint az összes meccset tudnád live ban tenni...
Igen, a két ajánlott férfi tenisznél nem is a tobet adja a legjobb szorzót, csak odds növelésül ajánlottam a nagyobb nyeremény érdekében. S ami Gulbisra érvényes, az Melzere is elmondható, belül nála is sokszor elpattan a cérna, s akkor sorozatban gyártja a hibákat. Meglátjuk mi lesz este, én sok sikert kívánok neked sparco:cya:

Nekem ez nem olyan biztos Gulbis - Melzer 1 (1,73)
Nekem is inkább a Melzer, meg a masteroftheodds-osok is a Melzert nyomják.

A kombid jöjjön, nekem meg jó lesz a Melzer :)

Idézetet írta: Titti7 Dátum augusztus 18, 2010, 13:18:51
Tobet

A hétfői teniszes Tobet kombi hiba nélkül jött, a vártaknak megfelelően, mind a szerb Troicki, mind a holland De Bakker érvényre juttatta jelenlévő formabéli előnyét, a sokat kihagyó riválisokkal szemben. Mivel a Tobet meglepett azzal, hogy a tenisz listát korábban, s szép kínálattal tette terítékre, így gyorsan szemezgettem a mai kínálatból is, mielőtt levinnék a Tobet szorzóit az általam kecsegtetőnek tűnő összecsapásoknál.

•   Flavia Pennetta - Alisa Kleybanova     
Az olasz lány tényleg nagy formában van, csak tornagyőztesek tudták megállítani az elmúlt két héten a tengeren túli nyitóversenyeken, ahogyan vártam itt a nyitómeccsén Hantuchovat is sikerült két szettben vernie, igaz a második szettben 3:5 -nél kellemetlen szituációba került, de kimagasló versenyzői képességeit ismét megcsillantotta, s két breakeléssel meg is nyerte a mérkőzését a szlovák lánnyal szemben. mai ellenfele sem okozhat komoly gondot, minden csak azon múlik, hogy tudja e hozni az előzőekben mutatott produktumát, de nem látok gátló tényezőt. Kleybanova egy könnyed első fordulóval a háta mögött érkezik, a hazai arab származású El Tabakh -t verte. Ugyan az orosz is tud nevesebb ellenfeleket kipenderíteni a tornákról, ám rendre olyanokat, akik kételkednek magukban, s hullámvölgybe kerültek, ha lendületben levő TOP20 -as a rivális akkor rendre elbukja a meccseit. Eddig egyszer, éppen ebben az évben futottak össze a Roland Garroson, ahol Pennetta 7:6,6:1 -re diadalmaskodott. ma is hasonló forgatókönyv várható, egy nehézkesebb nyitó szett után, a megpuhított oroszt könnyed szettben kenheti kenyérre a talján.
1 (1,45)

•  Kimiko Date Krumm - Marion Bartoli     
A női mezőny doyenje, a japán Date Krumm becsületre méltóan küzd a negyven környékén is, s ami tőle kitelik, azt megteszi a középmezőnyből származó ellenfeleit megveri, a TOP20 versenyzőkkel már nem bírja tartani a lépést, csak megnehezíteni tudja a dolgukat, vagy,ha gödörben levő Safinához hasonló ellenfelekkel kerül szemben még talán akkor tehet csodát. Bartoli a gyors pályák kedvelője, korábban Wimbledonban is nagyot alkotott, s a tengeren túli versenyeken hagyományosan jól szerepel, a kulcskérdés nála, hogy sérülés ne jöjjön közbe, ha ezt a rizikó faktort elfelejthetjük, akkor tuti a francia lány sikere, sima sikere is. Tavaly az év végi balii bajnokok tornáján találkoztak, akkor 6:1,6:3 -ra intézte el a felkelő nap országának képviselőjét a gall, most is hasonló eredmény várható.
2 (1,13)

Ez a Tobet dupla kombó szinte biztosra vehető, bátran ajánlom megjátszásra, az esetleges nagyobb nyeremény reményében tovább kombinálva a Gulbis - Melzer 1 (1,73) vagy a Fish - Verdasco 1 (1,65) eshetőséggel.
Tobet szelvény: Kombi, 1 250 HUF * 1,68 = 2 048 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: HUF



Nagyon szép tippek!  Bíztam benned, és szemezgettem belőle. Köszönöm szépen  ;)   :great:    :beerchug:

#2617 augusztus 22, 2010, 10:55:39, Titti7
Tobet

Továbbra is a teniszben látom a lehetőséget, ha a nyereséges sportfogadásról beszélünk. A Tobet szerencsére nem csak a nagy tornák mérkőzéseit, hanem a második vonal, a Challenger turnék meccseire is ad lehetőséget fogadni, így jóval nagyobb a merítési lehetőség. Most hétvégén is az úri sporttal próbálom visszatornászni magam a Tobetnél, a legutóbbi két próbálkozás sikerült, remélem harmadjára is engem igazolnak az ütőt fogó sportolók.

•   Marcos Baghdatis - Roger Federer     0-2 (4:6,3:6)

A múlt heti Torontoban rendezett verseny borításához képest a Cincinnati -i tornán gyorsabb felületen készülhetnek fel a US Open megmérettetésre a versenyzők, az e heti verseny taraflex borítása közelebb áll az év utolsó Grand Slam tornájának felületéhez, s egyúttal a svájci volt világelső, de trónját minél hamarabb visszaszerezni kívánó Federernek is jobban kedvez, s ez az eredményeken is látszik. A következő ellenfél Baghdatis lesz, a bohókás ciprusi megint babonázva kedvében van, Cilic, Bellucci, Berdych után Nadalt is elkapta, néhol álmosságba átcsapó teniszével. Most azonban egy irányítani kívánó, az előzőekből tanuló helvét bajnok vár rá, akinek a mérlege is kedvező, hiszen 6-1 -es egymás elleni történelmet mutathat fel. Úgy vélem Federer megfelelően hangol a US Openre, s tornagyőzelemmel ugrik neki az év utolsó nagy dobásának, ehhez pedig Baghdatis kipipálása is kell, ha nem is könnyedén, de hasonlóan Davydenkoval szembeni két szoros szettben kerülhet a fináléba.
2 (1,30)

•  Ricardo Mello - Thiago Alves     2-1 (5:7,6:4,6:4)

Stílszerűen két brazil került a brazil salvadori torna döntőjébe, ahol a dél-amerikaiak tömkelege mellett Japánból és Ausztráliából érkeztek leginkább a versenyzők, európait csak elvétve találhattunk a mezőnyben. A két versenyző salakon is megállja a helyét, kemény borítást tekintve azonban Mello összeszedettebben teljesített eddig, nagyobb sikereket ért el, s rutin terén is többet szedett fel magára. Alves is remek játékos, ám fejben könnyedén eldurran, s számos esetben történt meg mérkőzésein, hogy veszítette el adogatásait értelmetlenül, 0-40 -kel, jellemző az is, hogy minden, mindegy alapon csapogatván a labdákat break özönnel szórakoztatja aktuális riválisával a közönséget. Mello biztosabban szokta hozni adogatásait, s ha megtartja határozottságát, akkor egy-egy breakkel el döntheti a torna győzelemért járó serleg saját kezébe vándorlását.
1 (1,57)

Tobet szelvény: Kombi, 2 000 HUF * 2,04 = 4 080 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: 5 893 HUF

#2618 augusztus 22, 2010, 10:49:44, Titti7
Bethanie MATTEK-SANDS - Simona HALEP
(WTA, New Haven, selejtező) »»» Augusztus 21. 18:00

tipp: Mattek-Sands
odds: 1,55
office: interwetten

Nem csak a férfi, de a női tenisz is felgyorsult minden téren, így a szervezés, rendezés is már-már szuperszónikus sebességre kapcsolt. Még véget sem ért az e heti Montreali viadal, de New Havenben már a főtábláért zajló selejtezőket vívják, ahol találhatunk érdekesebb párosításokat is. A két éve már férje nevével kiegészítve versenyző Mattek kimagaslóan teljesített ezen a héten. Montrealban majdnem elkapta Clijsterst, akit egészen 6:4,4:1 és a belga adogatásánál 15:40 -nél, két break labdáig fergetegesen játszott, ám ott nem tudni miért, talán a nagy lehetőség megijesztette, visszavett a tempóből, s Clijsters megérezvén a lehetőséget visszakapaszkodott, s megnyerte döntő szettben a találkozót. Az amerikai azonban más szinten teniszezett, mint korábban, látni lehetett rajta, hogy élvezi a teniszt, s jóval összerakottabban, tudatosabban játssza a pontokat. Most New Havenben a főtáblát garantálni lehet a részéről, Parra Santonjat annak rendje módja szerint 6:3,6:1 -el intézte el, s a salakos, szinte csak szemcsés borításon teljesítő román Halep ellen is sima győzelmet lehet várni. A mell kisebbítése óta felszabadultabban szereplő Halep McHale -t verte két szoros szettben, de ha kemény pályára szakosodott, s ráadásul jó formát mutató riválissal találkozik, akkor nincs esélye, úgy mint múlt héten King ellenében, ahol két szettben hajtott fejet, most is hasonló eredmény várható. Itt nem tudja kamatoztatni csúszkálgatásait, a kemény pályás tenisz gyorsabb, nem ízlik a román lánynak. Két szettben várom az amerikai sikerét, egy szorosabb, s egy könnyedebb felvonásban.
Eredmény: 2-0 (6:4,6:3)

#2619 augusztus 23, 2010, 17:08:01, Titti7
Bet365  

•  Boje-Ordonez, A - Trujillo-Soler, G        0-2 (1:6,6:7)   :ok:
    2 (1,40)


Tét:    7 910 HUF
Teljes nyereményszorzó táblázat:    1,40
Lehetséges kifizetés:    11 074 HUF

#2620 augusztus 24, 2010, 12:55:54, Titti7
Bet365  

•  Dulgheru, A - Mattek-Sands, B        0-2 (2:6,1:6)   :ok:
    2 (1,36)
•  Szlovákia - Nagy-Britannia    női kosárlabda    63-70   :noway:
    1 (1,15)

•  Lengyelország - Bulgária   férfi kosárlabda     75-71   :ok:
    1 (1,20)


Tét:    11 074 HUF
Teljes nyereményszorzó táblázat:    1,88
Lehetséges kifizetés:    20 839 HUF

#2621 augusztus 24, 2010, 12:56:21, Titti7
Bet365  

ÉLŐ fogadás:

•  Aldi, F - Aguilar, J  2. set   megfogadva 2:3   15-30 -nál      2:6   :ok:
    2 (1,11)

•  Schoorel, T - Poch-Gradin, C        2-0 (6:1,6:2)   :ok:
    1 (1,40)


Tét:    9 500 HUF
Teljes nyereményszorzó táblázat:    1,55
Lehetséges kifizetés:    14 777 HUF

#2622 augusztus 26, 2010, 12:19:50, Titti7
Tobet

Tényleg a teniszben reménykedhetek csak, a Tobet bankom életben maradásást, s újbóli visszakapaszkodását is a szélesebb tenisz kínálatnak köszönhetem, köszönhetően annak is, hogy az iroda egyre több Challenger teniszt tesz a kínálatába. Egyben itt egy újabb feddési lehetőséget is megragadok, mivel a Tobet délig nem rakta ki a mai new haveni férfi tenisz párosításokat, így pedig kénytelen voltam délutánra halasztani a tippeim közlését.

•   Philip Bester - Ilia Marchenko     0-2 (2:6,2:6)
Két tehetséges fiatal találkozik ezen párosítás során. A kanadai Bester általában Challenger tornákon indul, nagyobb rendezvényeken rendre elvérez a selejtezőkben, a mostani torna üdítő kivétel lehet, ám egy igen rossz formában levő Phau tie-breakes legyőzése, valamint a szintén Challengeres képességekkel megáldott Bubka és Andrew Anderson legyőzése sem ovációra okot adó tett. Az ukrán Marchenko egyre megbízhatóbban szerepel, játéka energikus, lüktető, mind fizikálisan, mind technikai téren is sokat fejlődött az elmúlt egy évben. Az ukrán összerakottabb teniszező képét mutatja jelenleg, aki a kritikusabb helyzeteket is jobban kezeli. Szoros szettek várhatóak, de az ugyancsak fiatal, egy évvel idősebb Marchenko nagyobb ATP  tapasztalatát (a tavalyi évben már számos komoly meccsen edződhetett, míg kanadai kollégájának hiányoznak a rutin megszerzését segítő összecsapások) érvényre juttatván kerülhet a következő körbe.
2 (1,35)

•  Alisa Kleybanova - Flavia Pennetta     0-2 (4:6,4:6)
Az utóbbi három hétben fergetegesen teljesít az olasz Pennetta, ám pechjére mindig a végső tornagyőztesek állították meg a menetelésben, addig azonban gond nélkül, szett elvesztése nélkül került ki győztesen az első, második, harmadik körökből. Múlt héten érdekesség, hogy összefutott a molett kinézetű orosz Kleybanovaval, s most már az első fordulóban újbóli randevút adhatnak egymásnak. Montrealban, megerőltetés nélkül 2-0 (6:3,6:3) -ra diadalmaskodott Pennetta, sok minden nem változott az elmúlt öt napban, a jelenlegi formákat nézve ismételten könnyed talján siker várható, két szettben, de inkább a biztosabb, Tobet által így is hízelgően ható 1,35 -ös szorzót ajánlom pénzbéli megjátszásra.
2 (1,35)

Tobet szelvény: Kombi, 3 893 HUF * 1,82 = 7095 HUF

Nyitóegyenleg: 14 190 HUF
Záró egyenleg: 9 095 HUF

#2623 augusztus 24, 2010, 23:18:33, Titti7
Bet365  

•  Nieminen, T - Ramos-Vinolas, A        1-2 (4:6,7:6,2:6)   :ok:
    2 (1,25)
•  Bester, P - Marchenko, I        0-2 (3:6,3:6)   :ok:
    2 (1,28)

•  Kleybanova, A - Pennetta, F        0-2 (4:6,4:6)   :ok:
    2 (1,33)


Tét:    14 777 HUF
Teljes nyereményszorzó táblázat:    2,13
Lehetséges kifizetés:    31 664 HUF

Bet365  

ÉLŐ fogadás:

•  Sampdoria - Werder Bremen  3. gól   megfogadva 2:0 -nál a 85. percben      3. gól Sampdoria   :ok:
    Sampdoria szerzi a 3. gólt (6,00)


Tét:    6 000 HUF
Teljes nyereményszorzó táblázat:    6,00
Lehetséges kifizetés:    36 000 HUF