OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Malaysia-Thaiföld
női kosár Ázsia kupa b divizó
tipp: első negyed mindkét csapat eljut 18 pontig @ 6.00
bet365

Ez olyan tipp, ami igazából elmehet, itt nem leszek mérges, de szerintem a reális odds olyan 4.25 környéke. A malájok egész jók, kintről is, a thai csajok azért tudnak gyengében dobni, de ha esik náluk egy-két extra tripla, szerintem jó lehet. Bár kezdem azt hinni, ez az ún, szopatós napom, amikor bármit húzok, az eleve bukó.

Mtibwa-Simba
tanzániai élő foci, kb félidő közepén 0-2-nél behúzom fi 3 overre. Kb 2 perc, elolvasok egy rövidke cikket, visszanézek, erre 2-2. Járt már nekem mára, mert a két kosármeccs is jó tipp volt, függetlenül attól, hogy nem jött. Ez meg csak random ökörködés, mégis ez jön.

Az annyira tipikus, amikor sok kis tétet teszel, hétfő, kedd, szerda, minden jön kb. csütörtökre felbátorodsz, odateszed a nagyot rögtön bukó :D Grrrrrrrrr

#4532 augusztus 17, 2023, 15:54:29, oakland23
14:30
kosár, olimpiai selejtező
Kazahsztán-Szaúd Arábia

Szaúd Arábia győzelme elvileg 2.50-en nyitott, most 1.05 az odds :D Komoly oddsesés, kíváncsi leszek, hogyan alakul. Tétje a meccsnek nincs.

*még annyi, hogy előző két meccsén a kazah csapat 17.00-es oddson nyert India ellen, majd tegnap 4,75-ről felment a szorzójuk 5.50-ig Szíria ellen, aztán az utolsó negyed előtt 20-szal vezettek (amikor cash outoltam), de 15 pontot megőriztek. Ezek után kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, most 8.50 rájuk az odds.

07:00  08.18.

Japán-India
női kézi, olimpiai kvali

Tipp: Japán -28,5 gól @ 1,85 bet365

Ma Dél-Korea 39-cel nyert India ellen (53-14). Indiának 22-szer sikerült lövésig eljutni, abból dobtak 14-et, szóval még a hatékonyság az jó is. De Dél Korea akkor dobott gólt, amikor akart. Ha Dél-Korea nyert kb 40-nel, akkor Japán is fog minimum 30-cal, ráadásul a tornát Japán (Hiroshima) rendezi, így a közönségnek is játszanak majd a pici japók. Soknak tűnik a közte 30, de szerintem a 40 is sanszos.

Hétvégére akarok húzni egy nagyobb kombit nagy szorzókkal. A nagy ilyen 10.00 körüli, lehet kicsit kisebb, lehet nagyobb is. Az iroda a bet365 lenne.

Kérek mindenkit, akinek van valamilyen megérzése, mindegy a sport, csak hétvégi legyen. Akár gólzserző, akár over, akár hendi, minden jöhet.
sokan sok ligát követünk, hátha kapok itt inspirációt.

Légyszi ha van 1-2 szabad perceket, írjátok be, mit éreztek. Én meg ha látok benne fantáziát, behúzom. Ilyen 2/10-re, 3/10-re 2/8-ra vagy hasonlóra gondoltam, majd meglátom.

Köszi előre is, aki ajánl valamit. Nyílván magamtól is össze tudnám rántani, de tényleg bízom benne, hátha jön egy-két jó tipp, jó ötlet. Szóval hajrá, bátran, akim még indoklást is egy-két mondat, külön előre köszönet, de akár indoklás nélkül is jöhet, akár megérzés szinten is.

(Még annyit, hogy mondjuk olyan szombat 12:00, 13:00 legyen a határidő.)

Szia!

Holnap 16:30, Bundes3: Mannheim - Lübeck.
Mannheim lefocizta idegenben az 1860-at, de csak a saját kapujukba tudtak gólt lőni.Azóta, (két hete) most játszanak először, otthon be lesznek vadulva, ráadásul tavaly hazai pályán ligaelsők voltak.
A Lübeck most jutott fel a Nordból, erre első meccsükön,otthon, egy Sandhausen ellen 1 kapuralövéssel kiszenvedtek egy színtelen-szagtalan 0-0-t.Viszont ami erősíti a tippet, hogy utána a kupában a Hoffi ellen már többet mutattak, volt adok-kapok.
Ebből kifolyólag: Bet-en Mannh. megnyeri mindkét félidőt(5.00) vagy Pro-n hazai és over 4,5 gól (6.5).
Ámen. (bankerba azért ne tedd  ;D   Mannheim 2-0 után hajlamos bele**arni..)
Viel Glück!
Szőlő rendben van?


Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 18, 2023, 09:19:24Hétvégére akarok húzni egy nagyobb kombit nagy szorzókkal. A nagy ilyen 10.00 körüli, lehet kicsit kisebb, lehet nagyobb is. Az iroda a bet365 lenne.

Kérek mindenkit, akinek van valamilyen megérzése, mindegy a sport, csak hétvégi legyen. Akár gólzserző, akár over, akár hendi, minden jöhet.
sokan sok ligát követünk, hátha kapok itt inspirációt.

Légyszi ha van 1-2 szabad perceket, írjátok be, mit éreztek. Én meg ha látok benne fantáziát, behúzom. Ilyen 2/10-re, 3/10-re 2/8-ra vagy hasonlóra gondoltam, majd meglátom.

Köszi előre is, aki ajánl valamit. Nyílván magamtól is össze tudnám rántani, de tényleg bízom benne, hátha jön egy-két jó tipp, jó ötlet. Szóval hajrá, bátran, akim még indoklást is egy-két mondat, külön előre köszönet, de akár indoklás nélkül is jöhet, akár megérzés szinten is.

(Még annyit, hogy mondjuk olyan szombat 12:00, 13:00 legyen a határidő.)
Szia
Holnap a Wolves-Brighton meccsre over 4,5 gól 5.00
Szolidabban over 3,5 gól 2.75

Láttam a Wolvest az MU ellen, nagyon jó focit játszottak, kb 1-4 lett volna a reális, igaz az MU középpálya teljesen komolytalan volt
Egymás ellen szokott lenni náluk vadulás, 2-2 környéki eredményt gondolok.

League One
Derby County v Fleetwood
14 szoglet felett
8.00

League Two
Sutton Utd v AFC Wimbledon
Race to 9 corners - AFC Wimbledon
10.00

Spurs MU meccsen :Yves Bissouma to score anytime kb 11 szorzó , szenzációs a pali , sokat próbálkozik lövéssel is ... ezen kívül a MU sok sárgát fog kapni szerintem , gondolom többet mint 3

Köszi az ajánlásokat!

Végül ez a 2/8-as lett játékba küldve:

Sutton-Wimbledon első 9 szögi Wimbledon
Derby-FLW min15 szöglet
Mannheim-Lübeck 4,5 gól felett
Bissouma kaput eltaláló lövései 0,5 felett @ 7.00 (ehhez nem gól, csak egy kaput találó lövés)
Wol-Brighton 4,5 gól felett
Lyon Montlepellier 5,5 over
Paks UTE 5,5 gól felett
Lipcse-Leverkusen min 7 lap

Mindenki tippjét húztam valamilyen formában, aki megtisztelt, hogy beírta az ötletét. A Lipcse lapok egy másik társaság másik tagjának tippje, a Lyon a napi tippekből talán horzol kollogáé. A maradék Paks meccs meg az én 'ötletem', hátha ma jön a nagyobb over végre PSE meccsen.

Meglátjuk, mi sül ki belőle  :D

'pool - B'mouth
16:00

Az előző idényben a legrosszabb pontrúgás elleni védekezése a B'mouthnak volt, ezért:
van Dijk fejesgól 9,50
Konate fejesgól 12.00
bet365 mindkettő, illetve
Lesz gól 10 másodperccel szöglet után 3.70 (22bet)

Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 19, 2023, 08:01:47League One
Derby County v Fleetwood
14 szoglet felett
8.00

A 30. percben meg nem volt egy szoglet sem, akkor nem gondoltam volna, h 50 perccel kesobb mar zoldul a tipp.  :D

Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 19, 2023, 17:56:00A 30. percben meg nem volt egy szoglet sem, akkor nem gondoltam volna, h 50 perccel kesobb mar zoldul a tipp.  :D

Hála az égnek én akkor néztem rá, amikor már volt remény. Tán 5-6 volt akkor a szögletarány, most láttam csak, hogy pipa.

Most a Mannheim meccsen kell még két gól, bő fél óra, szurkoljuk ki!

Afrancessenbele, tudtam h. inkább az Augsbug-Ggladbach half time corecct score 3-3-at kellett volna javasolnom..  :wall:

#4544 augusztus 20, 2023, 09:08:10, oakland23
Köszi srácok, őszintén bevallom, úgy voltam vele, hogy aki megtisztelt, hogy beírja az ötletét, azt megjátszom valamilyen formában. Red szögletes tippje bejött, hála érte. Wolves-Brighton szintén jól alakult. Bissouma tipp volt a legjobb, még akkor is, ha nem jött. Mobilon néztem, net sem volt erős, így elmosódott volt picit, és csak azt láttam, hogy rendre egy néger lő, de mindig Sarr volt :D Bissoumára behúztam singleben hogy lesz lövése, az is 1.80 volt, brutál erős így utólag, meg azt is, hogy két vagy több lövése lesz, 4,50-ért. Ráadásul ezt figyelmetlenségből kétszer húztam be, így kétszer jött be! Hála érte, reméljük legközelebb is 7.00-án adják a kaput találó lövését. Néztem meccs előtt, hogy Sarrral lesz párban , de rá sehol nem adtak szorzót, hogy kaput talál, erre gólt lő... Murphy...
A Lipcse lapok nem jöttek, pedig maga az ötlet jó volt. A Lyon meccsen is hajszál kellett volna, Bissouma is lehetett volna pontosabb, ha ezek beakadnak akkor brutális kaszálás. Így is plusszos volt a projekt, úgyhogy ha nem felejtem el:
JÖVŐ HÉTEN ÚJRA PRÓBÁLKOZUNK.

(tényleg egy picike gól a Lyon meccs végén, vagy egy pontosabb (Bissouma, és akkor 8 tippből jön 4, ami nagyon kemény ilyen szorzók mellett) Köszi mindenkinek, jövő hétvégén 'találkozunk', itt.