OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


En felido overt toltam nem kis penzzel 8.percben 1,50 oddson, szep szopo lesz...

Idézetet írta: soptei.gergo Dátum május 28, 2015, 12:54:02
En felido overt toltam nem kis penzzel 8.percben 1,50 oddson, szep szopo lesz...

Hát ja, trükkösek ezek a meccsek, mert vagy sokgólos, felszabadult foci van, vagy olyan, mint a mostani, ez a csak legyünk túl rajta, szarok ez egészbe találkozó. Egyébként a japók az Algarve kupán sem voltak meggyőzőek, igaz, ott Sawa nem játszott. Az a mákjuk, hogy a VB-n könnyű csoportban vannak...

Most megraktam 2,00 oddson az 1,5 overt....szerintem olyan meccs ez mint a tegnapi svajc-nemet...ugyan ilyen volt a stat a tegnapi nemet meccsen, felido 0-0,  aztan a meccs vege 1-3 lett...:D

#2868 július 13, 2015, 11:20:16, oakland23
07.13. Hétfő

Portugália - Argentína
Tipp: Portugália nyer @ 1.30
Szenegál - Japán
Tipp: Szenegál vagy iksz @ 1.44

strandfoci kombi

Portugália az előző meccsén meglepetésre kikapott Szenegáltól. Jókor jött a pofon, kicsit agresszívebb játékra van szükség van, nem elég a csillogás! Otthon nem kérdés a győzelem és a továbbjutás sem, bár ha minden igaz, a luzitánok iksz esetén is továbblépnek.

Szenegál a házigazda Portugália ellen az első két harmadban nem játszott igazán jól, aztán a harmadikban agresszívebb játékkal meglepték a portugálokat, és négy gólt is lőttek. Ha ezt hozzák ma is, Japán bajban lesz. Szenegált jobb csapatnak tartom, kétesélyben 1.44-ért hozniuk kell a tippet

A Japán-Szenegál meccsen a 7.5 gól fölött tippek is jönnie kell, 1.72-es oddon rakni kell, mese nincs.

Kombiban 1.87

07.14. Kedd

Babos Timi-R. Vinci
tenisz, WTA Bukarest

Tipp: Vinci nyer @ 1.72 (unibet)

Írtam róla hosszabban a guruban, de itt röviden a lényeg. Babos Wimbledonban játszott elég sokat női párosban és vegyespárosban. Párost játszani füvön, vagy egyénit salakon szerintem nem mindegy. Vasárnap még meccse volt, én azt hiszem, itt bizony lesz probléma az átállással. Nem egy hű de nagy valaki ez a Vinci, de attól tartok, Babosnak lesz baja ezzel a meccsel.

Tour de France - 10. szakasz

Tipp: Froome, Quintana vagy más nyeri a 10. szakaszt? Más nyeri @ 1.75

Július 14 francia nemzeti ünnep, ilyenkor a francia versenyzők nagyon készülnek, hogy szakaszt nyerjenek. Akadnak köztük bőven, akik jól mennek felfelé, Ag2r-ben, Europcarban, FDJ-ben is vannak aspiránsok.
Csak megérzés, hogy más nyer, nem több.

keddre:
Tour - 10. szakasz
Tipp: A győztes és a második között 2. vagy több másodperc lesz a különbség (unibet, 1.28)
Egy 15 km-es hegymenet lesz az etap végén, valaki majd meglép, aztán nyer. Ha a nagyok meccselnek, mondjuk lesz egy Froome-Quintana csata, ott is erősebb lesz az egyik a másiknál, és nem egy fél kerékkel nyer egyik a másik előtt, mint a sprintbefutóknál

Egyébként van egy olyan hülye megérzésem, hogy Riblon nyeri a szakaszt, tettem is rá 100 Ft-ot 126-os oddson a bet365-ön.

Strandfoci:
Paraguay eddig mindkét meccsén 12 gól született. Kétszer kapott ki, mindkétszer 7-5-re. Ma is gólgazdag meccset várok Madagaszkár ellen, Moran egymaga lő vagy négyet  ;D

Szintén strandfoci, Oroszorszég-Tahiti 7.5 gól fölött 1.65 tippmixpro. Két már továbbjutott csapat, mégis nyerni kéne, hogy a brazilokat elkerüljék. Azt hiszem, itt is lesz vagy 8-10 gól legalább.

Tenisz
Bukarest
Schmiedlova - Jani-Réka Luca
1.30-at adnak Schmiedlovára, én azt hiszem, ezt elfogadom.



Idézetet írta: oakland23 Dátum július 13, 2015, 11:09:44
Tipp: Vinci nyer @ 1.72 (unibet)

Írtam róla hosszabban a guruban, de itt röviden a lényeg. Babos Wimbledonban játszott elég sokat női párosban és vegyespárosban. Párost játszani füvön, vagy egyénit salakon szerintem nem mindegy. Vasárnap még meccse volt, én azt hiszem, itt bizony lesz probléma az átállással. Nem egy hű de nagy valaki ez a Vinci, de attól tartok, Babosnak lesz baja ezzel a meccsel.

Gratulálok, a nap tippje volt!  :great:

Idézetet írta: Irtis Dátum július 15, 2015, 17:13:51
Gratulálok, a nap tippje volt!  :great:

Pedig érdekes, Serena Williamsnek meg sikerült az átállás  :D

strandfoci:
Oroszország-Portugália
Tipp: Oroszország +1.5 gól @ 1.40 unibet
+
Niculescu-Errani
WTA Bukarest, Tipp: Errani @ 1.61

A portugál strandfoci válogatott jó, de jók a ruszkik is. Portugáliának nagy mákja volt Svájc ellen, a helvétek eléggé elkúrták a meccset. eleve nem az a kapus kezdett, akinek kellett volna, erre jött egy olyan öngól, amelyen csak mosolyogni lehetett. A svájci bekk átemelte saját kapusát, a labda pedig a kapuban kötött ki. Ettől szétesett a csapat, egyenlítettek még, de aztán a portugálok minen helyzetüket gólra váltották. Oroszország stabilabb, lenyomták a brazilokat is, lenyomják a portugálokat is.

Az Errani-Niculescu meccsről a guruban írtam pár sort, igazából laza két szettes Errani siker a Tippem, ez a Niculescu meg hogy lehet 41. a WTA ranglistáján, azt nem igazán értem.

Ennek a két tippnek ma illene jönni.

Aztán unibeten 2.25-ért jó tipp, hogy spanyol versenyző nyeri a szakaszt. Ha nem ér haza szökés, akkor Rodriguez és Valverde is jó opció, mindketten spanyolok. Főoldalon bővebben a szakaszról.

NBI így most hirtelen nem izgat fel, DVTK-Vasas meccsre akartam húzni 2.5 over 1.95-ért, de nem TV-s meccs, így inkább kimegyek majd focizni  ;D

Amit még érdemes megtenni, igaz csak jövő héten lesz, az a DVSC sikere a Skonto Riga elleni visszavágón. 1.40-et ér unibeten a hazai siker, de ahogy közeledik a meccs, úgy megy majd lefelé az odds vagy 1.20-ig. Legalábbis ez a realitás.

Magyarország - Szovákia
női foci
Tipp: DNB Szlovákia @ 2.10 vagy X2 @ 1.61

A szlovákok nem sokkal jobbak női szinten, mint mi, de azért legutóbb is elvertek minket. A Balaton Kupát (melynek keretében ezt a meccset rendezik) legutóbb is a szlovákok nyerték.
Most elég keskeny lesz a csapatunk, nincs Jakabfi, aki lassan többször sérült, mint nem, nincs Sipos, és Vágó Fanni sem.
Hiányoznak a bajnok FTC játékosai is, főleg Mosdóczi fog nagyon hiányozni.
Zeller játszik majd elöl, Nagy Lilla is okozhat veszélyt, ebben a két játékosban van benne a gól, de azért idény eleji lesz itt még a forma. Pádár, aki ikonja a női focinak hazánkban, most búcsúzik a válogatottól. Neki is volt az elmúlt idényben komolyabb sérülése, eljött az idő, amikor le kell mondani a válogatott szereplést. Pádár sérülése után már aligha lesz ugyanaz a játékos, és valljuk be, nincs is meg már benne az a lendület, mint pár éve. Itthon a bajnokságban rutnból elmozog még, de ezen a szinten ő már sajnos lassú, és kevés...

Szlovákia keretét sajna nem tudom, de azt tudom, hogy nem egy rossz csapat ezen a szinten, ezt a félig-meddig tartalékos magyar együttest valószínűleg meg fogja verni. X2-ben is 1.62-as az odds, elég jónak tűnik így elsőre.


Szerintetek kik a legjobban fejelő, legtöbb gólt szerző (általában fejelő) középhátvédek? Nyilván utána lehetne nézni, de engem inkább az érdekel, ki az a három védő, aki nektek elsőre beugrik.
Légyszi írjátok már be, hogy szerintetek ki a top3 nálatok Ja, és csak a top5 liga ér (angol, olasz, német, spanyol, francia)

Nekem a top3ban Ramos, Godin és Hummels van ott, de csak azért, mert főleg La Ligát és Bundest nézek.

Thiago Silva, Dante, Ramos

Védőket írtál, nekem ők ketten jutottak eszembe: Otamendi, Godin.

Fejesgól kapcsán amúgy egy nem védő ugrott be elsőre :
Claudio Beauvue - tavaly kezdtem el nézni a francia bajnokságot, és ez a srác nagyon jól használta a fejét. Nem csak gólnál, a párharcoknál is. Aztán hogy a klubváltása után a Lyonnál is hagyják-e fejelni, azt nem tudom.

Škrtel Ramos Godin  ;)

Godin,Ramos,Thiago Silva

David Luiz , Kompany , Dante