OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Grosjeannak kell kiesni leginkább (korábbi hsz), de behúztam a főoldalas 17.5 under tippet is. Hullani fognak, mint a legyek  ;)

Aztán ha jól jövök ki a délutánból, akkor egy-két NFL-tippet is kiválasztok, bár lehet nem kéne  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 18, 2016, 12:42:27
Grosjeannak kell kiesni leginkább (korábbi hsz), de behúztam a főoldalas 17.5 under tippet is. Hullani fognak, mint a legyek  ;)

Aztán ha jól jövök ki a délutánból, akkor egy-két NFL-tippet is kiválasztok, bár lehet nem kéne  ;D

Most vagy én nem látom a fától az erdőt, vagy a bet365 szedte le kínálatáról ezt az opciót, de én nem találom sehol. Meg tudnád mondani, melyik menüpont alatt van? Mert engem is meggyőztetek a főoldali poszttal karöltve :) Köszi előre is!

Forma-1, aztán a szingapúri nagydíj alatt a helyezett pilóták száma opciót kell keresni

http://www.bet-mart.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?cb=1058021705547511577


Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 18, 2016, 11:02:29
F1 - Szingapúr

Tipp: Grosjean nem fejezi be a versenyt @ 3.40 (bet365)

Két idézet az nso tudósításából a szabadedzsekről:

-Hamilton, a két Renault és Alonso a pályán. Alonsónak és Grosjeannak nincs mért köre. A francia továbbra is kártyázik.
erre izgulni sem kellett  :great:
-Grosjean a célegyenesre fordító kanyarban megpördült, a falnak koccant az autójával. A hátsó légterelője cafatokban.

kicsit aggaszt, hogy a 3. szabadedzésen 20 kört is tudott futni  :)

Törölték a Grosjeanos tippet. Hát na, végül is el sem indult. A pech, hogy a 17.5 under így sem jött be. Viszont a Mainz meccsel mákom volt, én már temettem a tippet, aztán mikor visszakapcsoltam, már 1-3 volt.


Stellers - Bengals
Tipp: 56.5 pont felett @ 3.10 unibet

+ apró pénzzel, hogy lesz Safety @ 13.00

sok tipp tetszik, pl. mindkét QB-t overre venném, de maradok az eredeti elképzelésnél, sok pont lesz a meccsen. Több nagy play-re számítok, talán a védelmek is hozzátesznek egy-két TD-t, szóval soknak tűnik az 57 pont, de nem irreális szerintem

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 18, 2016, 18:07:39
Törölték a Grosjeanos tippet. Hát na, végül is el sem indult. A pech, hogy a 17.5 under így sem jött be. Viszont a Mainz meccsel mákom volt, én már temettem a tippet, aztán mikor visszakapcsoltam, már 1-3 volt.

Unibet egyelőre még nem törölte, nyertesnek van feltüntetve. Amúgy ők 3,5-ért adták.

Idézetet írta: Schleck Dátum szeptember 18, 2016, 18:55:30
Unibet egyelőre még nem törölte, nyertesnek van feltüntetve. Amúgy ők 3,5-ért adták.

hmm, ezt jó tudni! Bár ilyen kb 10 évente fordul elő, hogy valaki el sem indul...

Hétközi fordulók, női meccsek, nem tűnik rossznak a hét, aztán majd meglátjuk, jönnek-e a tippek

Két meccset várok igazán, már ami a fogadásit illeti. Ez a Bréma-Mainz és a Valencia-Alaves. A Brémánál 3 forduló után edzőcsere jött, ami nem volt váratlan, látva a játékot. A Bréma meccsein 4.66-os, a Mainz meccsein átlag 5 gól esett eddig.
Szerintem adok-kapok lesz, bár a Brémát ismerve inkább a Mainz fog adni :D

Kiindulási tippem: 5.5 gól felett @ 10.00 (10.000 Ft)

A Valencia eddig pont nélkül áll, de legutóbb otthon akkorát küzdöttek a Betis ellen emberhátrányban, hogy sírva fakadtam. 0-2-ről emberhátrányban kurvára beszorították a Betist, feljöttek 2-2-ig, de nyerni akartak. Persze benne volt, hogy kapnak egyet, mert sokat kockáztatott a Túria-parti csapat, aztán kaptak is egyet. De ott látszott a szív, az akarat, szóval minden. Az Alavés még ma lesz pályán, így a Valencia még többet pihen egy nappal, és otthon is játszik, ami azért náluk sokat számít!

Alap tipp a Valencia siker 1.61-ért, nálam 1.35-öt érne. de gólokra is jónak kell lenni. A Valenciának van mit jóvátenni, és ha végre kijön nekik a lépés, akkor valakit kurvára meg fognak verni.

Tettem egy ilyen kombit:
Valencia góljai 2.5 felett @ 3.40
Mainz góljai 2.5 felett @ 4.00
966 Ft--->13.000 FT

és egy ilyet
Werder-Mainz 5.5 gól felett
Valencia-Alavés Valencia 3.5 gól felett
1000 Ft--->81000 Ft

És még lőttem egy ilyet 2/5-ben, csupa bika odds, és ahhoz képest, mennyire esélytelen, hogy kettő is bejöjjjön, elég sok pénzt fecséreltem rá. Persze ha valami csoda folytán kettő bejön...

-Valencia góljai 4.5 felett @ 19.00
-Bréma-Mainz 6.5 gól felett @ 19.00
-Barca-Atleti Barca kihagy egy büntetőt @ 19.00
-Sevilla-Betis 6.5 gól felett @ 17.00
-Wolfi-Dortmund 6.5 gól felett @ 19.00

azért elég utópisztikus kombi ez, még talán a Barca kihagyott tizijére van a legnagyobb esély :D Ide kell a mák, de ha már behúztam, be is rakom ide, hátha csoda történik.

A Bréma-Mainz meccsben és a gólokban viszont komolyan bízom, ahogy a Valencia (több gólos) sikerében is.

A Sevilla-Betisre meg mehetnek majd a lapok, jó kis sevillai derbi. Egyelőre nem lehet lapokra fogadni, meg azt sem tudom, ki vezeti majd, de 8-10 sárga meg egy-két piros simán benne lehet.

most pedig egy live, félidőben
Ryukyu-Morioka

Tipp: 6.5 gól felett @ 7.00

2-1 félidőben, a vendégek emberhátrányban is vannak. a bet65 szerint 10 és 5 lövés ment kapura, hátra nem lankadnak :D

Thaiföld női - Indonézia női (kosár)
bármikor kezdődhet, már kinn élőben

1. negyed első 20 pontoig Thaiföld @ 1.83 ! bet365

Bundesliga: Következő távozó edző: Labbadia (Hamburg) @ 3.00 unibet

A Hamburgnak 1 pontja van (Ingolstadt elleni iksz otthon), meg kéz vereség. Legutóbb otthon égtek az újonc Lipcse ellen 0-4-el. Ma a másik újonc Freiburghoz utaznak, ami kulcsmeccs Labbadia szempontjából. Ha a másik újonc is megveri a HSV-t, akkor jó eséllyel egyből seggbe rúgják. De ha nem egyből, akkor majd később. A HSV a Freiburg után ugyanis jó eséllyel nem szerez pontot, hisz játszik a Mönchengladbach, a Bayern és a Hertha ellen.

3.00-as odds, hogy ő repül legközelebb a BundesI edzői közül. Ehhez persze kell az, hogy ma kikapjon a HSV. Erre mondjuk van esély, hisz a Freiburg egyetlen hazai meccsén 3-1-re verte a HSV-nál jóval acélosabb Gladbachot. Mondjuk tény, hogy a Gladbach BL-meccs előtt  játszotta azt a bajnokit, de a Freiburg otthon a legjobb 3-4 csapat kivételével mindenkit megverhet.

A probléma ott van, hogy ha a Schalke ma netén otthon kikap a Köln ellen, simán lehet, hogy Weinzierlt egyből seggbe rúgják :D Weinzierlre 6.00-os odds van, szerintem ők vannak a legnagyobb veszélyben.

Kár, hogy Skripniket már rögtön meccs után seggbe rúgták, pedig jó kis tipp lehetett volna, hogy elsőként őt billentik fenéken.

Lesz még ma Malaysia-Vietnam meccs a dél-kelet ásziai női kosár bajnokságról.
Ott is lehet majd húzni a Malaysia jut el 20 ig először az első negyedben opciót, de csak akkor, ha ott is adnak 1.83-at rá legalább. Egyébként elnézve a meccs előtti szorzókat, ez kizárt.
Mondjuk nem akkora tipp, tavaly ezen a tornán 24-16 lett az első negyed a meccsükön, de Vietnam amúgy sem dob tól sokat, volt tavaly meccse a dél-kelet ászai játékokon, amikor 26 ot dobott összesen Indonézia ellen , és volt meccse, ahol alig ment 30 fölé, pedig ezen a tornán tök csicska csapatok vannak, mi lenne ilyen Japán, meg Kína ellen????

#3254 szeptember 20, 2016, 12:02:24, oakland23
Ezeken az ukrán utánpótlás meccseken mindig ugyanaz a forgatókönyv.  :D Az első pár percben szinte mindig születik gól, vagy gólok. Persze egyszer tennék rá, tuti nem jönne a gól  :)

Na, de más:
14:00
U19-es női kvali, Norvégia-Románia (sem,leges pálya)
Két meccs után 3-3 ponttal állnak, és mivel a lengyelek fix csoportelsők, itt bizony van tét
(a 9 csoportból a 8 legjobb második is továbbmegy)

Romániának nyerni kéne, az iksz a norvégoknak jó. Igen ám, de szerintem a norvégok észbe kapnak, és megverik Romániát 4-5 góllal. Fura egyébként, mert a román u19-esek toltak két felkészülési meccset Szlovákia u19-es csapata ellen, egyszer tán 4 és 6 gólt kaptak... Ezek után ne bassza meg a kutya, ha ma is állja a sarat a védelme a Román u19-es csajoknak.

A csop. másik meccsén a fix. csopelső lengyelek játszanak a két meccsen 15-öt kapó örményekkel. Ha lesz rá live pl. unibeten, egy lengyel gólok száma 9.5 overt viccből kis téttel be lehet próbálni.

Remélem a norvég-románra lesz live unibeten, aztán ha niyt a piac, beírom pontosan, hogy mit húztam. De mondjuk akinek nem kell 8-as, 10-es odds, a 2.5 over bet365-ön már kinn van 1.45-ért, bátran be lehet húzni. Én azt hiszem, ha minden jól megy, ez félidőre lejön

(de én inkább azt mondom, várjunk ki, és kisebb téttel menjünk nagyobb oddsra, mint nagy téttel kisebb oddsra)