csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 18 vendég van a témában


#8835 április 19, 2015, 17:33:30, csabax
Werder Bremen - Hamburger SV

Tipp: 2,5 gól felett  :noway:
Odds: 1.80
Fogadóiroda: bet365


Elvileg nem lehet gond a két gól feletti fogadással, hiszen az északi derbi gyakran gazdag gólokban, ám ezúttal a vendégcsapat gólképtelensége akadálya lehet a sok gólnak.

Huszonnyolc mérkőzésen mindössze 16 gólt szerzett a Hamburg. Az talán már nem rossz hír, hogy eközben 43-at kapott, s a Werder is hajszálra pontosan ennyit, azaz 43 gólt szerzett. Remélhetőleg a hazai gárda ezúttal is hozni fogja a legalább szerzett gólt (de az is megeshet, hogy 3 szerzett találattal egyedül is teljesíteni fogja a választott tippemet), a Hamburg játékosai pedig megemberelik magukat a jeles rangadón és legalább egy gólt összehoznak. Gyakran 40-50 ezer szurkoló látogat ki a németek északi rangadójára, így tehát érdemes tüsténkednie a vendégcsapatnak, ha nem akar ismét nagyon sok ember előtt ,,leégni".

Caldirola, Garcia, Bartels és Lorenzen, illetve Djourou, Diekmeier és Diaz fognak hiányozni a csapatokból. Jó hír a hazai számára, hogy Sebastian Prödl vissztérhet a kezdőcsapatba és ismét a védelem megbízható pontja lehet. Egy másik változás az lehet, hogy Öztunali játszhat a sérült Bartels helyén. A vendégeknél edzőcsere volt nemrégiben, s újfent Bruno Labbadia lett a tréner. Abban reménykednek a kikötővárosiaknál, hogy a régi-új mester meg tudja menteni a kieséstől az egykoron szebb napokat látott jelenlegi sereghajtót. Én is remélem, hogy lesz némi ébredezés a hamburgiak háza táján, mert ha ez így lesz, akkor gólokban sem lesz hiány.

Mindkét gárda rossz formában, ám remélem, hogy ezúttal nem lesz probléma ezzel és mindkettő ,,felszívja" magát a nagy rangadóra. A brémai gárda 4, a hamburgi alakulat pedig 9 forduló óta nem nyert bajnokit, így abban is reménykedek, hogy ezen a meccsen mindkét csapat nekiveselkedik a győzelem megszerzésének, s mindkét oldalon potyogni fognak a gólok. Tipp: 2,5 gól felett.

#8836 április 19, 2015, 17:32:43, csabax
Roma    Roma v Atalanta (Játékidő eredménye)    19/04/2015    Egyik sem    1.44  :noway:

Idézetet írta: csabax Dátum április 19, 2015, 14:22:35
APOEL - Ermis

Tipp: APOEL  :great:
Odds: 1.28
Fogadóiroda: bet365


Bajnoki címért hajt a jelenleg 2. helyezett APOEL, ám iparkodnia kell, mert a listavezető Apollon, valamint a fővárosi gárda mögött állók (Omonia, AEK, Anorthosis) is az  aranyéremre gyúrnak. A bajnokság élcsoportjából egyedül csak az Ermis szállt ki a bajnoki címért folyó csatából. Számára már teljesen mindegy, hogyan alakulnak a dolgok a bajnokság hátralevő részében.

Ez a hazai gárdának jelenthet előnyt az egymás elleni összecsapáson. Amúgy is sokkal jobb az APOEL, mint az ellenfele, de ráadásul most még az is van, hogy a vendégcsapatnak nem kell összetörnie magát, mert a győzelemmel sem megy semmire. Cserébe viszont a hazai csapatnak égetően szüksége van a három pontra. Természetesen mindez nagyon fontos momentum lehet a bajnoki versenyfutásban, de az sem mellékes dolog, hogy amennyiben győzni tud az Ermis ellen az APOEL, akkor átveszi az 1. helyet a ciprusi élvonalban. Ez eléggé jó motivációs tényező.

Két meccsel ezelőtt az Omoniát küldte haza sima 3-0-ás győzelemmel az APOEL, az előző találkozón pedig 6-1-re győzött a Doxa otthonában. Az Ermis három vereség után látogat a fővárosba, s nem jó ómen, hogy mindössze 2 gólt szerzett és 8-at kapott ezeken a meccseken.

Nagyon remélem, hogy Djebbour, Nuno Morais, Joao Guilherme és társaik gondoskodni fognak arról, hogy újabb vereséget szenvedjen az Ermis.


3-0

Partizan - Mladost

Tipp: 2,5 gól felett  :great:
Odds: 1.53
Fogadóiroda: bet365


Muszáj győznie a belgrádi gárdának, ugyanis ha ezt nem teszi meg, akkor két pontra csökken az előnye a másik szerbiai ,,nagyágyúval", a Crvena Zvezdával való versenyfutásban a bajnoki aranyéremért. Jelenleg 53 ponttal listavezető a Partizan (16 győzelem, 5 döntetlen, 1 vereség, 52-18-as gólarány), ám nagyon a sarkában van az 51 pontos Zvezda (15 győzelem, 6 döntetlen, 2 vereség, 33-12-es gólarány), s nemcsak amiatt éri meg győzni, mert ezzel 5 pontra lehet növelni az előnyt, hanem azért is, mert csak az 1. helyezés jelent BL-selejtezőt. A 2. hely már csak nem túl vonzó EL-t ér.

Mivel nagyon jó hazai pályán a Partizan, ráadásul ezúttal még motivált is, egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy egymaga meg fogja termeli a tipphez szükséges három gólt. Eddig 8-3-0 25-9 az otthoni mérlege, s úgy gondolom, hogy még tud javítani ezen az amúgy is szép mutatón. A Mladost nem nevezhető erősnek idegenben, egyelőre 3 győzelem, 3 döntetlen, 5 vereség, 11 szerzett és 14 kapott gól a mérlege, és nem tartom valószínűnek, hogy a bajnokesély csapat otthonában fog javítani ezen.

Inkább amondó vagyok, hogy Sasa Ilic, Andrija Zivkovic, Branko Ilic, Nikola Drincic vagy többi társaik legalább gólt (de akár többet is) szereznek a Mladost elleni összecsapáson, s tovább menetelnek a bajnoki aranyérem felé vezető úton.

Nagyon jó formában van a Partizan, s újabban a meccsenkénti két szerzett gól a minimuma, de a 3-4 találat szerzése is közel áll a csapathoz. Emellett a vendégcsapat sem rest gólt vagy gólokat szerezni, általában a Mladost is ,,hitelesítve" van egy-két szerzett gólra meccsenként. Elvileg minden adott ahhoz, hogy gólokban gazdag legyen a mérkőzés. Remélem, így is lesz. Tipp: 2,5 gól felett.


#8839 április 19, 2015, 21:19:18, csabax
Villarreal - Cordoba

Tipp: Villarreal 1,5 gól felett  :noway:
Odds: 1.40
Fogadóiroda: bet365


Musacchio, Dorado, Bruno és Adrian Marin, illetve Inigo Lopez, Pinillos, Bouzon és Borja Garcia nélkül rendezik meg a Villarreal-Cordoba mérkőzést. Közülük talán leginkább a hátvéd Musacchio hiánya okozhat problémát, bár szerintem eléggé valószínű, hogy az elefántcsontparti Eric Bailly is képes olyan teljesítményt nyújtani, mint az argentin játékos.

A Sárga Tengeralattjáró középpályás sorának két oldalán valószínűleg Jonathan dos Santos és Cheryshev fog szerepelni, de minden bizonnyal az sem okozna különösebb gondot, ha Joel Campbell vagy Moi Gomez játszana az orosz focista helyett. Elöl valószínűsíthető a másik dos Santos gyerek, Giovani szerepeltetése, de akár még az is megtörténhet, hogy a nigériai Uche Ikechukwu kap lehetőséget.

A sereghajtó vendégeknél talán már bármilyen változtatás fölösleges, hiszen nagyon gyatrák. Már csak az azért vannak a spanyol élvonalban, mert kötelező játszaniuk még néhány mérkőzést. Szerencsétlen cordobaiak legutóbb januárban nyertek bajnoki találkozót, de azóta is mindössze 2 pontot sikerült gyűjteniük. Kilátástalannak tűnő helyzetben vannak, de talán a játékosok is, s a szurkolók is jobban járnak azzal, hogy már nem sok élvonalbeli meccse van hátra a Cordobának.

A hazai gárda - akárcsak ellenfele - is pocsék formában van. Bár az is igaz, hogy nem annyira, mint a Cordoba. Legutóbb március elején nyerni bajnokin a Villarreal, s azóta le bírt játszani 7 meccset győzelem nélkül. Szerintem elérkezett az idő ezen változtatni: ehhez megfelelőnek tűnik az ellenfél, lehet tehát ismét győzni, ráadásul már csak azért is érdemes nyerni, mert különben veszélybe kerülhet az EL-indulást jelentő 6. hely. Ha továbbra is ennyire gyenge marad a Villarreal, akkor nem kell majd csodálkozni azon, hogy utoléri és megelőzi a Malaga.

Tipp: Villarreal 1,5 gól felett.


#8840 április 19, 2015, 23:07:50, csabax
Lyon - St. Etienne

Tipp: Lyon  :noway:
Odds: 1.85
Fogadóiroda: bet365


Nagyon valószínűnek tartom, hogy nagy a készülődés a hazai együttesnél, hiszen borítékolható, hogy a játékosok vissza akarnak vágni az őszi 3-0-ás vereségért. Önmagában már ez hajtóerő lehet a lyoniak számára, s minden bizonnyal csak dob ezen, hogy a St. Etienne elleni győzelem esetén ismét listavezetők lehetnek a francia élvonalban. Szombaton az idegenbeli sikernek köszönhetően visszaszerezte magának az első helyet a PSG, ám csak egy pont az előnye. Tehát a mai győzelem esetén kétszeresen is lesz az ünneplésre Lyonban: legyőzi az őt ősszel megszégyenítő örök riválist a rangadón és ismét átveszi a vezetést a tabellán.

Gourcuff és Bisevac, illetve Florentin Pogba, Cohade és Sall nélkül fogják rendezni a franciaországi rangadót. A hazaiak így is boldogok lehetnek, hiszen Lacazette és Gonalons harcképes, sőt, a gólgyáros Fekir is vállalni tudja a játékot. Szerintem a vendégeket sem kell félteni, ugyanis - többek között - várhatóan Gradel, Erding, van Wolfswinkel és Hamouma is a pályán lesz.

Szoros mérkőzésre számítok. Nem zárható ki a döntetlen sem. Olyannyira nem, hogy ez egy nagyon is reális végkimenetel lehet ezen a találkozón, de azon sem kell nagyon meglepődni, ha a vendégek győzelmével zárul a rangadó. Nekem motiváltabbnak tűnik a hazai pályán játszó Lyon, s úgy vélem, hogy ha nem is könnyen, de legalább egyel több gólt szerezve meg fogja nyerni ezt a meccset. Tipp: győz a Lyon.


#8841 április 19, 2015, 22:41:10, csabax
Inter - AC Milan

Tipp: mindkét csapat szerez gólt  :noway:
Odds: 1.66
Fogadóiroda: bet365


Guarin, Brozovic, Campagnaro, Kuzmanovic, Jonathan és Dodo (alias Jose Rodolfo Pires Ribeiro), illetve El Shaarawy, Montolivo és Muntari fog hiányozni a városi  rangadóról. Sőt, a vendégeknél még talán Destro is, hiszen nem biztos, hogy vállalja a játékot. Amúgy egyik gárda sem teljesít jól ebben a bajnoki idényben (Internazionale 10. hely, 10-11-9, 46-37-es gólarány, 41 pont; Milan 9. hely, 10-12-8 44-37 és 42 pont), de az aktuális forma tekintetében is talán csak annyit lehet mondani, hogy némileg jobb passzban van a vendégcsapat. Nyilván annyira nem, hogy az Inter fölöslegesen szívja fel magát a rangadóra, így nagyon valószínűnek tartom, hogy ez a mostani is egy olyan mérkőzés lesz, amelyik végkimenetelén nem érdemes hosszadalmasan töprengeni.

Jelenleg egyik gárda sem tud a másik fölé nőni, ám nagyon valószínűsíthető, hogy egyik sem akar szégyenben maradni a városi rangadón. Ilyen esetben azt tartom célszerűnek,  ha arra tippelek, hogy mindkét csapat szerez gólt, s nem aggódok amiatt, hogy 2-1, 2-2 avagy 2-3 lesz az eredmény.

Várhatóan Palacio és Icardi lesz az Inter két kezdőcsatára, s az is valószínűsíthető, hogy Hernanes és Kovacic is játszani fog a középpályás sorban. A vendégeknél Destro szerepeltetése kérdőjeles. Amennyiben nem fog tud játszani, akkor még akár az is elképzelhető, hogy Honda vagy Bonaventura lesz kénytelen Menez mellett játszani. Az sem zárható ki, hogy Cerci is gyakran fog az Inter kapujának előterében feltűnni.
   
A csapatok mostani helyzetében a pontosztozkodást tartom a legvalószínűbbnek, bár az is igaz, hogy sem sokáig gondolkozni, sem pedig tippelni nem szándékozok a végkimenetelre. Elegendő számomra, ha mindkét csapat szerez gólt, s ha ez megvan, akkor utána történhet bármi, mert nem érdekel a dolog. Bár ha jobban belegondolok, akkor amondó vagyok, hogy hajrá AC Milan!


Idézetet írta: csabax Dátum április 19, 2015, 14:27:13
Újpest FC    Újpest FC v Lombard Pápa (Játékidő eredménye)    19/04/2015    Egyik sem    1.30     :great:
Man City    Man City v West Ham (Játékidő eredménye)    19/04/2015    Egyik sem    1.28     :great:
Apoel Nicosia    Apoel Nicosia v Ermis Aradippou (Játékidő eredménye)    19/04/2015    Egyik sem    1.28     :great:

Nyereményszorzó 2,15
4-0
2-0
3-0

Idézetet írta: csabax Dátum április 18, 2015, 21:14:09
Daniel Martin    Amstel Gold Race 2015 - Verseny győztese - Wouter Poels v Daniel Martin (Párosítás)    19/04/2015    Egyik sem    1.44  :great:
Daniel Martin

#8844 április 21, 2015, 18:38:38, csabax
Felett 16.5    Ali Carter v Alan McManus (Összesített framek - 2 esélyes)    20/04/2015    Egyik sem    1.83  :noway:

10-5

#8845 április 20, 2015, 22:09:04, csabax
Mona Barthel    Carina Witthoeft v Mona Barthel (Megnyeri a mérkőzést)    20/04/2015    Egyik sem    1.50  :noway:

Maria Sharapova    WTA Stuttgart (Végső győztes)    26/04/2015    2 Helyezések 1/2  Szorzó    4.00

Ment ez is végső győzelemre és helyezésre is. Hátha Sarapova megveri saját magát.  :)

Simona Halep    WTA Stuttgart (Végső győztes)    26/04/2015    2 Helyezések 1/2  Szorzó    4.00

#8848 április 21, 2015, 22:39:08, csabax
Blackburn vagy döntetlen    Blackburn v Millwall (Dupla esély)    21/04/2015    Egyik sem    1.28     :great:


#8849 április 21, 2015, 20:32:53, csabax
Ana Ivanovic    Caroline Garcia v Ana Ivanovic (Megnyeri a mérkőzést)    21/04/2015    Egyik sem    1.40  :noway: