OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Knapp Dátum február 07, 2013, 15:02:48
Ezért kapunk a politikusoktól és a spammerektől is névre szóló leveleket. (ha meg tudják oldani)

Nem, nem! Nem ezért. Ez tehenekre, illetve tehéncsordákra vonatkozik. A birkákra más szabályok vonatkoznak... Ebben az esetben a "birkaszabályt" veszik figyelembe!  :D

Skypeon mocskos vírus terjed!!!!

Ne nyomjatok rá a küldött linkre, amiben ez áll: hah, ... te vagy a képen?

Ha rányomtok a vírust az összes ismerősötöknek továbbküldi link formájában!!!


Idézetet írta: Titti7 Dátum február 10, 2013, 20:57:54
Skypeon mocskos vírus terjed!!!!

Ne nyomjatok rá a küldött linkre, amiben ez áll: hah, ... te vagy a képen?

Ha rányomtok a vírust az összes ismerősötöknek továbbküldi link formájában!!!

Egész este evvel kínlódtam, egész éjszaka pedig a vírusírtó törölte ki minden fájlból. De elvileg mostmár megoldódott nálam.

Időjárás-jelentés

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:


Az időjárási helyzet Európában:


    Nyugat-Európa, valamint a Skandináv-félsziget délkeleti része fölött ciklonok örvénylenek. Emiatt szárazföldünk nagy része fölött sok a felhő, és a ciklonokhoz tartozó frontok mentén többfelé fordul elő csapadék; nyugaton inkább az eső esik, keleten, illetve északon inkább havazik. A középső tájakon eső, havas eső, havazás egyaránt előfordul. Délkeleten sekély ciklon helyezkedik el, és ez okoz változékony, többször felhős időt. A legmagasabb nappali hőmérséklet kontinensünk északi tájain -1, -10, középen 0, +7, délen pedig 10, 15 fok között alakul.
    Kedd estig a Kárpát-medence fölé délnyugat felől egyre nedvesebb, enyhébb levegő áramlik.

Várható időjárás az ország területén kedd estig:


    Délnyugat felől ismét erős felhősödés kezdődik. Éjszaka fokozatosan tovább növekszik a felhőzet, és a Dunántúlon már havazás is várható. Kedden többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, az Alpokalján és a Kisalföldön váltakozó intenzitású havazásra számíthatunk, másutt csak szórványosan alakul ki csapadék; az Északi-középhegység kivételével egyre inkább eső, hajnalban, reggel délnyugaton ónos eső is lehet. A délkeleti szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik.
    A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2, -7 fok között alakul, de északkeleten, keleten, a gyengébben felhős, havas tájakon -10 fok alatt valószínű.
    A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 1, 7 fok között várható, északon, északnyugaton azonban 0, -1 fok körül alakul.

üdv!

Ha esetleg van valakinek itt színes nyomtatója, jó árat fizetnék neki egy kis szívességért, privit várok!

Egy kis agytorna hétvégére:

Egy szobában vagy amelyben van 2 ajtó: az egyik a pokolba a másik a menybe visz. Nem tudod melyik hova visz. A szobában van két madár. Az egyik mindig igazat mond, a másik mindig hazudik, de nem tudod melyik melyik. Meg kell tudnod biztosan melyik ajtó visz a Mennyországba. Csak egyet kérdezhetsz és csak az egyik madarat kérdezheted. Ha az egyik ajtót kinyitod, már nem léphetsz vissza. Mit kell kérdezned?
Várom a megfejtéseket. ;)


Ez működhet?
Meg kérdezed az egyik madarat,hogy a másik madár szerint melyik a mennybe vezető ajtó.És belépsz a másikba

Megkérdezed az egyik madarat, hogy: Kedves kismadár, azt szeretném kérdezni, madárkollégád melyik ajtóra mutatna, ha a mennyek ajtaján szeretnék bemenni?
Ekkor bármelyik madár a pokol ajtajára mutat (1. igazmondó azért, mert tudja, hogy a hazug a pokol ajtajára mutatna szóval ő is oda mutat 2. hazug azért, mert tudja, hogy az igazmondó a mennyek ajtajára mutatna, de mivel át akar baszni téged, tahát a pokol ajtajára mutat), szóval neked csak be kell ballagnod a másik ajtón.  :cya:

Így igaz. Ismertétek vagy kilogikáztátok?

Természetesen szintiszta logika  :)
Na jó szerintem régen már hallottam csak a megoldásra nem emlékeztem

Megjegyzi az utat az autó egy új brit technikával

    London, 2013. február 15., péntek (MTI) - Egészen olcsó lehet az önmagát vezető autó "robotsofőri" képességét biztosító brit technika, akár 100 fontra (35 ezer forintra) is lemehet az ára - jövendöli Paul Newman, az Oxfordi Egyetem professzora.


    A brit egyetemen olyan rendszert fejlesztettek ki, amelyhez nem szükséges GPS - műholdas útikalauz - segítsége, hanem lézerekkel és kamerákkal megjegyeztetik a kocsi számítógépével az útvonalat, és amikor ismét arra jár autójával annak vezetője, a kocsi a következőt mondja: "Ismerem ezt az utat, akarja, hogy én vezessek?"
    Az automatikát a számítógép képernyőjének megérintésével lehet bekapcsolni. A kikapcsolás is egy pillanat műve: elég a fékpedálra lépni, és máris visszaadja a robotsofőr a vezetést.
    A rendszer jelenleg 5 ezer fontba kerül - 1 millió 750 ezer forintba -, de Newman szerint reális a remény, hogy ennek az ötvenedére zsugorodhat idővel az ár.
    Az önvezető kocsi képességeit valódi forgalomban még nem tesztelték, egyelőre csak egy külön erre a célra megépített pályán ellenőrzik - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.


#1362 március 18, 2013, 14:07:47, RedMunchen2010
kommentár nélkül...

Kitiltották a magyar zászlót a szolnoki sportcsarnokból az izraeliek elleni kosármeccsen

EuroChallange kupameccset játszott a Szolnoki Olaj KK kosárlabda csapata az izraeli Hapoel Holon ellen, amely mérkőzésen példa nélküli eset történt: sem a csoport drapikat, sem a székely, sem a magyar zászlót nem vihették be a Szolnok szurkolói a Tiszaligeti Sportcsarnokba.

Amikor a döntés komolysága nyilvánvalóvá vált,  a hazai ultrák három szurkolói csoportja egységesen elhagyta a mérkőzés színhelyét, amely így síri csöndben zajlott. Ez Szolnokon teljesen szokatlan. A magyar bajnok fanatikusai minden mérkőzésen félelmetes atmoszférát teremtenek a katlanban, ki is emelte ezt eddig minden ide látogató külföldi sztárcsapat edzője a Crvena Zvezdától a Partizan Belgrádig.

Ma viszont másként történt: tilos volt Szolnokon magyarnak lenni.

Milyen világ az, amikor Magyarországon tiltják a magyar zászlót?
Milyen (magyar?) emberek azok, akik – ha igaz a hír, hogy a vendégcsapat kérésére – ebben partnerek voltak?

Tisztában vannak-e a döntéshozó szolgalelkűek azzal, hogy ilyet senki sem követelhet?
Tudják-e azt, hogy a mérkőzés színhelye MAGYARORSZÁG, s ha igen, akkor azt is, hogy ez itt nem egy 93 ezer négyzetkilométer területű földkupac, hanem a HAZÁNK?
És tudják-e, hogy tiltásuk egyoldalú, mert sehol a világon nem rendelkeznek úgy, hogy nemzeti zászlókat sportmérkőzésre nem lehet bevinni?
Tudják-e, hogy az Ajax Amszterdam futballcsapatának a mérkőzésein szinte több az izraeli zászló, mint a klubcsapaté?

És mi indokolta a hírek szerinti dupla erősségű rendőri jelenlétet, amit a szurkolói honlap is megerősített: ,,a biztonsági emberek és a rendőrök minimum dupla létszámmal voltak kint. A lelátókon is a közönség között, sőt még a VIP páholyban is állt rendőr. A csarnok mögött meg kb. 50 TEK-es várta a fejleményeket. Az izraeliek biztonsági főnöke meg folyamatosan a vendég kispad mögötti szurkolókat figyelte."

A mérkőzést egyébként az Olaj nyerte, mi magyarok, viszont hatalmas vereséget szenvedtünk.

Hunyadi János, Szondi György, Batthyány Lajos forog a sírjában.



hunikum.info

Itt az ötödik tipp nyertes.  :beerchug: