"Hónap Fogadója" 2014

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Te kinek adnád az "Év Fogadója" díjat 2014-re?

Kagawa
miragehun
TiB
Latzka
hurkabalint
Pozzato
stdavid
csabax
CaeSar
Köszönöm a jelölést és a szavazatokat is! Itt még jelöltnek lenni is egy élmény.  :)

Köszönöm a jelölést és a szavazatokat! Egyúttal pedig gratulálok stdavidnak, megérdemelte a győzelmet! :ok:

Köszönöm, komoly elismerés! És gratulálok a többi jelöltnek is! :)

Kicsit megkésve, de gratulálok stdavid!  :great:

Az "Év Fogadója" választás


A jelöltek:
Január győztese: Kagawa
Február győztese: miragehun
Március, április és június győztese: TiB
Május győztese: Latzka
Július győztese: hurkabalint
Augusztus győztese: Pozzato
Szeptember és december győztese: stdavid
Október győztese: csabax
November győztese: CaeSar

Megnyitottam az "Év Fogadója" szavazást. A reprezentativitás miatt jó lenne, ha minél többen voksolnánk.

A szavazás 01. 26. 23:59-kor zárul.

Hajrá!

Akinek, mindig egy meccsen megy el címet nyerte: hillandkimi :great: :great:

Az év fogadója jelöltem:   TiB


Egyszerűen nem tudok dönteni..  :'(

Csabax ment nalam is!!! Csak igy tovabb csabax!  :beerchug:



Kis olvasnivaló a szavazás előtt, vagy utánra: :)

2013-ban megnyerted a januári szavazást, majd téged választottak az ,,Év Fogadójává", 2014-ben is tiéd lett a januári hónap... Emlékszel még, melyek voltak az első gondolataid, mikor tavaly megtudtad, hogy te lettél az ,,Év Fogadója"?

Kagawa: - A 2013-as évem kifejezetten jól sikerült, ami már nem volt elmondható a 2014-esre. Mindenképpen nagy megtiszteltetés volt elhódítani ezt a címet, ugyanis mint tudjuk sok nagy tudású és rutinos sportfogadó tagja van az oldalnak. Nem mondom, hogy pezsgőt bontottam és hajnalig ünnepeltem, de nagyon jól esett amikor az év fogadójának kiáltott ki az org közössége.

Te vagy a ,,Hónap Fogadója" választás atyja. Mikor 2009 szeptemberében elindítottad a ,,Hónap legjobb fogadója" topicot, titkon remélted, hogy egyszer majd te is leszel a hónap legjobbja?

TiB: - Akkoriban meg sem fordult a fejemben, nem is éreztem volna helyesnek. Én csináltam a szavazást, aztán az igazságérzetért én kétszer álltam sorba még születésem előtt. Amikor Szigóval csináltuk a közös topikot pár hónapig a tavalyi év elején, akkor viszont már nagyon szerettem volna, ha közösen visszük el a címet legalább egyszer.

Miragehun korábban igen aktív tagja volt a fórumnak, augusztus vége óta azonban be sem lépett az oldalra. Szerinted, mi történhetett vele?

Latzka: - Nehéz még tippelni is, de mivel rosszra semmiképpen nem szeretnék gondolni, így remélem valami olyan pozitív életesemény, ami miatt most kicsit háttérbe szorította a fogadást; az is lehet, hogy nyáron megnősült. Emlékezzünk, lagzi után Milannak is kisebb volt a szája (egy darabig). ;D

Ha sportoló lennél és ebből biztosítanád a megélhetésed labdarúgó, tenisz, vagy sznúker profi játékos bőrébe bújnál inkább? Indokolást is kérünk!

hurkabalint: - Teniszező lennék. Egy kicsit Federer, Safin és Karlovic bőrébe is belebújnék. Érdekes lehet a világ legjobbjaként évekig uralni a világranglistát, megdönteni a GS rekordokat. De így elborulni mint az orosz senki nem tudott, nagyon kedveltem a pályán. Karlovic pedig felülről szemléli a mezőnyt, jó lenne így beütni legalább egyszer egy szervát.

Ha választanod lehetne, kivel töltenél el szívesebben egy napot? Alberto Contadorral, vagy Ricky Rubioval? Indokolást is kérünk!

Pozzato: - Nehéz a válasz, de Ricky Rubioval. Egyrészt mert Contadort nem érném útól bringával, másrészről meg mert szívesen kiállnék Rubio ellen egy az egybeni kosármeccsre. Biztosan kikapnék, de rengeteget tanulhatnék tőle. Ez az egyik fő ok a másik, mert érdekel az NBA belső világa, és biztosan sokat kérdezhetnék tőle ez ügyben.

Félve kérdezem, hogy a felhasználóneved első két betűje a ,,szent" szó rövidítése?

stdavid: - Nem, "Isten ments", csak a vezetéknevemből egy kis mozaik. :D

Ha kapnál ráadásként ugyanannyi szabadidőt, amennyit az elemzések írásával és tippek válogatásával töltesz, kire/mire szánnád?

csabax: - Söröznék. Már csak azért is, mert bárkinek is felesleges lenne biztatnia a Plzensky Prazdrojra és egyéb jóféle cseh sörökre, ugyanis önkéntes vagyok. A viccet félretéve: elemzéseket írnék és tippelnék, hiszen lételemem a sport. És természetesen söröznék. :)

Éjszakai műszakot követően, alig két óra alvás után vad csengetésre ébredsz. Nagy nehezen kikászálódsz az ágyból, ajtót nyitsz és látod, hogy Ana Ivanovic áll előtted bikiniben és ezt kérdezi tőled: van még egy Pepsid? Mit tennél?

CaeSar: - Valószínűleg álló árbóccal mutatnám az utat a hűtőm felé, majd mikor belépett, háromra zárnám az ajtóm. Aztán pedig úgy megerőszakolnám, hogy életfogytig tartó villamosszéket kapnék érte.

Természetesen miragehunnak is tettem fel egy kérdést, de sajnos azóta sem lépett be.


Köszönöm a válaszokat! :ok: