Szerencsejáték piac Magyarországon

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



A haveri ruszki 22bet persze nincs blokkolva, édesfszom mekkora vicc ez az ország.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 12, 2023, 15:55:37Nem ertem miert felsz az operas belepestol. De ha felsz miert nem hasznalsz chromeot vagy firefoxot vagy mast?
Azert nem fognak tiltani hogy probalsz belepni alternativ linkrol,l.
Kolléga írta hogy nem szeretik.Operán most olvasom kanadai német szingapúri vpn cím van,lehet gyanús lenne nem tudom.Bár tényleg nincs más megoldás gondolom megértenék.

Ki kell kapcsolni a vpnt az operan es kesz.


Pont az a lenyeg hogy ne vpnt hasznalj. Hanem az alternativ linket.

Ja igen azt várom de egyelőre hiába.Bet365höz már persze van..

Idézetet írta: fedor911 Dátum szeptember 12, 2023, 16:36:59Ja igen azt várom de egyelőre hiába.Bet365höz már persze van..
Ne legyel turelmetlen. A penzed nem veszik el, igy vagy ugy mindenkeppen hozzajutsz. Engem is bosszant a dolog, de azert nem ugrok ki az ablakon mert esetleg nem tudok fogadni egy ket napig. Lesz alternativ link, sot mar van is. Az oldal nekem bejott vele, igaz a login ablak nem ugrott fel telorol.



Gyurcsány a hibás, aki kicsit ért hozzá, tudja.

Idézetet írta: fedor911 Dátum szeptember 12, 2023, 16:26:34Kolléga írta hogy nem szeretik.Operán most olvasom kanadai német szingapúri vpn cím van,lehet gyanús lenne nem tudom.Bár tényleg nincs más megoldás gondolom megértenék.

A VPN-el szerintem érdemes óvatosnak lenni, hiszen ez a legegyszerűbb megoldás arra is, ha mondjuk valaki több számlát akar használni. Legalábbis gyanút kelt.

Valóban érdemes kicsit türelmesnek lenni. (Ez általában is kifizetődő szokott lenni.) Arra - szerintem - elenyészően kicsi az esély, hogy egy komolyabb iroda egyszerűen benyelje az ügyfelek pénzét.

Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 12, 2023, 16:56:22Gyurcsány a hibás, aki kicsit ért hozzá, tudja.

Igen, no meg a szankciók és a háborús infláció.

Idézetet írta: Proxyi Dátum szeptember 12, 2023, 16:14:04A haveri ruszki 22bet persze nincs blokkolva, édesfszom mekkora vicc ez az ország.

Már kuldtek is freebetet.

Idézetet írta: LanMaffia Dátum szeptember 12, 2023, 16:48:38a login még nem megy, de már alakul
co.uk-ről be lehet lépni, ott már megcsinálták az átirányítást.