Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Annyi még, ha már igy betfair, próbálta már valaki, sebességben meg lehet verni a rendszert és az üzemeltetőit? Pl egy gólnál akkor beküldeni az over tétet amikor látszik a lövésen, hogy ez gól (már beállitva a cetlit, kurzor belőve, ujj ott reszket a ravaszon...), vagy van olyan, hogy pl gólnál az előtte 10-15 másodperccel beérkezett tippeket automatikusan visszadobja, mondjuk feldolgozási időre hagyatkozva (bár ha direkt van ilyen az elég bunkó lenne, pl egy kosármeccset hogy lehetne igy élőben követni ha végig suspended lenne...)

Ez azért kivitelezhetetlen, mert a közvetítés késik 2-3 mp-t, a reakcióidőd az 1 mp, 5-6 mp-t vár a rendszer, pont az ilyenek miatt, szóval legjobb esetben is 10 mp-be kerül ez a mutatvány, addigra pedig rég felfüggesztik.

Még 1 kérdés pls, csak hogy teljesen tiszta legyen:
Ha megteszek 10 eurot Lay-X-et 3,3-al akkor:
- ha hazai vagy vendégsiker visszakapok 20-at, a profit +10EU ebből (mint a normál beteknél sima...)
- ha döntetlen, (na itt kellene a pontos info), azt mondja az -23EU. Namármost, akkor az -10EU és -23EU vagy csak -23EU?

Vagyis akkor ha 10-szeretnék kockáztatni akkor 4-5EU körül kellene tennem a layre igaz?

Amiket kiír a kimenetelek alá azok nettó értékek, szóval ikszet layelsz, akkor 23 eurot kockáztatsz, annyit vesztesz. Tehát 4-5 euro körülre kell tenned a tétet, ha 10-et szeretnél kockáztatni.

Amúgy LAY-ről BACK-re és fordítva, így tudod átszámolni az oddsot: 1/(odds-1) , ha pontos akarsz lenni még beszorzod 0.95-tel, és akkor le is vontad az iroda pofitját.


Sziasztok! Végig olvastam az összes hozzászólást ebben a topikban. Eddig nem volt kérdésem de mostmár van:)
Először is mi az a loss limit ? Van veszteség limit? A nyereséghez mérik %-ban? Vagy van egy határ aminél többet nem szabad veszteni? Ez érdekes lenne... Vannak egyéb limiteka betfair-en? Az egy fogadó azt írta hogy egy heti 100 eurós bukása után limitálták majd kitiltották fél évre?? Ilyen van?
Ha én nyerek egy nap 50 eurót és vesztek 40et azt nem díjazza az oldal? Nem mindegy nekik, valaki ugyis nyer és abból ők megkapják a jutalékot...

Bocsi a sok kérdésért de szeretném ezt körbe járni..

A másik, hogy lehet több btfair acc-om is?

KÖSZI ELŐRE A VÁLASZT!!!:))

szia,

először az egyszerűbbel kezdeném: nem lehet  több betfair accountod, mondjuk nem is értem mire kellene...
a loss limitet te állíthatod be magadnak, az oldalnak teljesen mindegy, nem tiltanak ki bármennyit nyerhetsz, aki írta (itt a fórumon) ő véletlenül zárolta a saját számlájaát

gl

köszi a gyors választ!

de akkor nem is kötelező loss limitet beállítani? és még egy kérdés: az 5% miből jön le? a nettó nyereményből tudom .. de akkor pontosan?

ha egy 1.5 odds-on 10 el nyerek összesen 5öt akkor az 5-ből nema a 15ből ugye?

lay-nél ugyanígy ? 1.5 oddsnál ha 10-et teszek akkor ha nyerek nem 20-nak hanem csak 10nek veszik az 5 %-át ??

Nagyon köszönöm a válaszokat!!

Idézetet írta: aranyfogadas Dátum június 29, 2010, 16:04:04
de akkor nem is kötelező loss limitet beállítani? és még egy kérdés: az 5% miből jön le? a nettó nyereményből tudom .. de akkor pontosan?
ha egy 1.5 odds-on 10 el nyerek összesen 5öt akkor az 5-ből nema a 15ből ugye?
lay-nél ugyanígy ? 1.5 oddsnál ha 10-et teszek akkor ha nyerek nem 20-nak hanem csak 10nek veszik az 5 %-át ??

nem kötelező beállítani a loss limitet, aki szenvedélybeteg annak egy lehetőség, vagy aki pl részegen játszik és másnap csodálkozik milyen nagy marha volt...
igen csakis a netto nyereményből, ahogy írtad back-nél 5 egységnek az 5%-a a jutalék
lay 1,5 (back 3 odds) a példád szerint ott a 10 egység a nyeremény, annak az 5%-a a jutalék...
de nem kell megijedni ezektől a levonásoktól, még így is magasan jobb az odds mint bármelyik irodában

értem ! ha a fogadási összegből plusz a profitból vennék az 5% -ot akkor lennének olyan szituk amikor nem is érné meg fogadni pl 1.05 alatt biztos nem.. így viszont nem olyan vészes...

köszi az infót de tényleg! szerencsés sportfogadást kívánok!:)

sziasztok! láttam a betfair oldalán, hogy új ügyfeleknél, ha felteszek 25fontot és elbukom, akkor visszakapom. ez tényleg működik? valamint meg kell forgatni a visszakapott pénzt? köszi!

Hi! A verification process betfairen hogy működik? Mintha úgy rémlene, hivatalos személy által aláírt papírt is kell nekik küldeni, de olyan verziót is hallottam már, hogy az európai "tradereknél" semmilyen iratot nem kérnek... Felvilágosítanátok?  ::)

Main wallethez elég személyi meg lakcímkártya előlről, hátulról. A hivatalos személyes dolog AUS wallethez kell csak, aminek végülis csak ausztrál tenisz tornákon van jelentősége, de nem egy nagy cucc az se. Azt hiszem valami orvos vagy tanár is elég, hogy aláírja.. sparco csinált ilyet év elején AUS Open miatt, ha érdekel olvass vissza.

nekem nem kellett aláíratni semmit, elküldtem a szokásos iratokat + közüzemi számla és visa másolata... az Aus vallethez is elég volt....

http://betting.betfair.com/hu/

Egyre jobban nyit a Betfair a magyarok felé! A magyar ügyfélszolgálat után a fent említett oldalon cikkeket olvashattok magyarul. Szerintetek kb mikorra várható, hogy megjelenjenek magyarul 100%-ban? ;)

Idézetet írta: tibi181818 Dátum július 15, 2010, 20:08:16
http://betting.betfair.com/hu/

Egyre jobban nyit a Betfair a magyarok felé! A magyar ügyfélszolgálat után a fent említett oldalon cikkeket olvashattok magyarul. Szerintetek kb mikorra várható, hogy megjelenjenek magyarul 100%-ban? ;)

ez jó, nem is tudtam,hogy létezik ilyen. mikor indult?

amúgy szerintem hamarosan lesz magyarul is betfair, egyedül azon múlhat,hogy mennyi magyar játszik náluk,mert bizonyos szám alatt nem sok értelme van pénzt beleölni