Curacaoi vs máltai licensz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem találtam igazán testhezálló témát a kérdésemhez, amit pedig régóta fel szerettem volna tenni már: mennyivel jobb, megbízhatóbb, értékesebb szerencsejáték licensz a máltai, mint a - nem túlságosan jó hírű - curacaoi?

Jelen körülmények között egyre inkább érik bennem az elhatározás, hogy tegyek egy próbát a "további" fogadóirodákkal. Számomra a legfontosabb szempont a megbízhatóság: nem szívesen vesztenem el a befizetett pénzemet. Az irodák többségükben curacaoi engedéllyel rendelkeznek, de néhány közülük máltaival. E szempontból mennyire releváns ez a különbség? Érdemes mindenképp a "máltai" irodáknál maradni, vagy más szempontok legalább ennyire fontosak, vagy akár még fontosabbak is lehetnek?

https://sbcevents.com/news/malta-vs-curacao-how-to-get-an-online-gambling-licence/

Van benne egy pro es kontra erveles mindketto mellett.

En szemely szerint jobban bizok a maltaiban, de jatszok a masikban is.
Maltai is dobta mar be a torolkozot, de a cuaracoi kozt tobb a "shady"
Pl a roobet amit lemuvelt anno..
Nem volt kyc, nem volt onkizaras(pontosabban siman nyitottal ujat) 18 alatt is fogadtak jatekost, pont a kyc miatt, mert kamu adatokkal beregelhettel. Fogadtak jatekosokat az usabol ahol nem is lehettek volna jelen stb

Magyar engedélynél nincs jobb, kevesen kapják meg 8)

Szerintem fontos a máltai engedély, de leginkább az iroda saját megbízhatósága a döntő. Amiről csakis a netes vélemények segítenek, illetve a saját tapasztalat. Viszont lehet szerencsém volt, de nekem még soha sehol nem ragadt be pénzem, pedig én ott voltam a feloszló Jungle Pokeren vagy épp Full Tilten is. Én amúgy védekezem a meglepetéstől, ami még egyszer ismételve sosem volt, hogy a bankom jelentős része netes számlán pihen. Képzeletben vagy adott session (saját elnevezés:D ) miatt az irodánál lévő pénzhez tartozik.

Szerintem a bizalom a játékos lakóhelyétől indul és minél jobban távolodik annál jobban csökken.

Amint TiB is említette a jéghegy csúcsa (legalábbis Magyarországon élők számára) a magyar engedély, csakhogy történt egy olyan dolog, hogy valamiért ezt nem adják oda olyan szívesen, főleg külföldieknek. De, hogy miért nem?  :)

Mondjuk ha jönne egy osztrák engedéllyel rendelkező cég, akkor ahhoz hogyan viszonyulnál? Szívesebben fogadnál náluk, mint például egy máltainál?

A máltainál (ami még EU) szívesebben fogadsz, mint egy Karib-szigeteken bejegyzett irodánál? Gondolom igen.

Rengeteg egyéb tényező van: láttunk trógereket mindenhol. A lényeg, hogy minimális pénz legyen számládon, és amikor elért egy számodra veszélyes határt, akkor azt vedd fel.