Női Foci Vb 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mérsékelten követem a tornát, de pár összefoglalót már megnéztem. Eredmenyeken megtalálhatóak a kis 2,5 perces Fifa videok, nekem pont elég.

A Dél-Afrika - Olaszország góljait szerintem érdemes megnézni! 2 szép gól mellett egy gigantikus olasz potyából jött össze az afrikai továbbjutás.

Az is megér egy misét, hogy a brazilok nem tudták legyőzni Jamaicát, így kiestek és az ellenfél jutott a legjobb 16 közé. Ráadásul jelen állás szerint Kolumbia is lehet Jamaica ellenfele, így benne van az is, hogy az egyenes kieséses szakaszban mennek még egy kört.

Nagyon érdekes torna, ma kiestek a németek is. Nehéz tippelni így, de drukkolok a japánoknak.

Szarok, mint a férfiak. Pár éve lejtmenet van arrafelé, ami tök érdekes, hisz 10-15 éve azért elit volt a német utánpótlás, valamelyik talán dél-amerikai u20-as tornán 11 kezdőből 8 bevándorló volt, törökök, szírek, feketék, de piszok jól tolták Yesilék. Aztán onnan a legtöbben eltűntek hamar, és azóta nudli, egyre rosszabb. Női fronton sincs normális utánpótlás, de hát ez van. Közben meg pl. Anglia mekkorát fejlődött, kb mindenhol minden korosztályban nyertek az előző években. Ezek a keleti rendezésű események sok meglepit hoznak, ami azért érdekes, mert a kosár vb is keleti rendezésű, biztos lesz egy-két jobb vaskosabb szorzó, aminél majd fogjuk a fejünk, hogy mégis ezt hogyan... Bár ugye a kosárlabdában nehezebb meglepit hozni, fociban 1 lőtt góllal is ki lehet bekkelni, kosárlabdánál azért más a helyzet


Nagyon durva, hogy kiesel a csoportkör után és az a csapat megelőz és továbbjut, akit 6-0-ra legyőztél.
Egyedi, mint ez a női torna ;D