Sportfogadas.org blokkolva

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Digi már le is lőtte. Ebben bezzeg gyorsak..

Mára nekem is elhalkult az oldal. :( Operát használok a mobilomon böngészésre, ahol van beépített Vpn. Így tudtam belépni ide. Hát, sajnálom srácok. Remélem valami megoldás csak születik erre a helyzetre, aztán tovább él az oldal. Még a szocializmusban se volt ilyen szigor mint most. Vagy megyünk vissza?

Azt lehet tudni mennyire befolyásolja az oldal jövőjét ez a blokkolási mizéria? Évek folyamán a napi rutinom részévé vált felépni a fórumra, tippek, meglátások után nézelődni, főoldali cikkeket elolvasni s persze nem utolsó sorban minél több játékban részt venni? :redchug:

Idézetet írta: bitang Dátum február 05, 2024, 09:32:12Digi már le is lőtte. Ebben bezzeg gyorsak..

nálam digi van de még VPN nélkül be tudok lépni ... gondolom órák, percek kérdése csak meddig

Egyre több hálózatról nem elérhető az oldal, de még elég sok helyről igen.

Még élünk. Telekom

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum február 05, 2024, 10:35:36Azt lehet tudni mennyire befolyásolja az oldal jövőjét ez a blokkolási mizéria? Évek folyamán a napi rutinom részévé vált felépni a fórumra, tippek, meglátások után nézelődni, főoldali cikkeket elolvasni s persze nem utolsó sorban minél több játékban részt venni? :redchug:

Segíthetsz szerintem a fennmaradásban, bár ez csak meglátás. Ha valaki kérdezi, ajánlj a vpn egyszerűbb verzióit az oldal eléréséhez, és tegye mindenki ezt szerintem.

Például Warp, Green Tunnel ilyenek.

https://www.sportfogadas.org/hirek/hogyan-keruld-ki-a-blokkolast


Idézetet írta: TiB Dátum február 05, 2024, 11:33:05Segíthetsz szerintem a fennmaradásban, bár ez csak meglátás. Ha valaki kérdezi, ajánlj a vpn egyszerűbb verzióit az oldal eléréséhez, és tegye mindenki ezt szerintem.

Például Warp, Green Tunnel ilyenek.

https://www.sportfogadas.org/hirek/hogyan-keruld-ki-a-blokkolast
Én már kénytelen vagyok használni a WARP-ot.
Már blokkolták a www.sportfogadas.org-ot, a böngésző nem töltött be semmit. Ezt észlelve bekapcsoltam a WARP-ot és onnantól kezdve ismét jól működik minden. A böngésző úgy tölti be a www.sportfogadas.org-ot, mint korábban.
Adtak egy pofont a sz@rnak.

Nem használtam még előtee VPN-t ezért kérdezem, hogy ha véletlen rajta hagyom a VPN-t és más oldalakat is arról böngészek, annak van valami hátránya?

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum február 05, 2024, 12:10:23Nem használtam még előtee VPN-t ezért kérdezem, hogy ha véletlen rajta hagyom a VPN-t és más oldalakat is arról böngészek, annak van valami hátránya?
Warp esetén nem nagyon, GT, Unicorn meg egyáltalán nem változtat semmit, azt jelen helyzetben hungáriában kötelezően bekapcsolva tartanám, mert a blokkolt lista nem nyilvános.

Érdekes hogy nálam nem vagytok blokkolva. :cya: Nem csak a mobilinterneten de a munkahelyi hálózaton is tudlak fogni bennetek (arra ugye nem telepíthetnék semmit ami kikerüli a blokkolást).

őrület komolyam ami már itt megy... vicc...

Idézetet írta: ZoliH85 Dátum február 10, 2024, 18:08:14őrület komolyam ami már itt megy... vicc...
Nem őrület.

Nagyon egyszerű.
Azt akarja a jelenleg Magyarországon hatalmon levő szervezet, hogy ne külföldi zsebekbe kerüljön az a pénz, amit elbuknak az emberek, hanem fideszes zsebekbe kerüljön az a pénz, amit elbuknak az emberek.
Vagyis:
Amikor te buktál pénzt a bet365-ön vagy bárki más bukott pénzt a bet365-ön, akkor az a pénz nem a fideszeseket gazdagította, hanem a külföldieket gazdagította. Ezt akarta úgy alakítani a magyar kormány, hogy a fideszes zsebekbe irányítson minél több elbukott pénzt.
Ám a bet365 abban nem volt partner, hogy a magyar kormány kizsarolja a pénzét, ezért aztán a bet365-öt kitiltották Magyarországról.
Azaz: "ha nem adjátok nekünk a magyarok elbukott pénzét, akkor másnak se adjátok a magyarok elbukott pénzét, tűnés innen, dögöljön meg a szomszédé is".

Ezt csakis az nem érti, aki nem akarja érteni.

#29 február 11, 2024, 13:51:20, vmlinuz
Idézetet írta: csabax Dátum február 11, 2024, 13:41:33Azt akarja a jelenleg Magyarországon hatalmon levő szervezet, hogy ne külföldi zsebekbe kerüljön az a pénz, amit elbuknak az emberek
Én másképp látom, eddig ez nem volt kimondottan nagy gond, mert akárhogy nézzük a Szerencsejáték Zrt forgalmához képest eltörpül a külföldi oldalakon eljátszott pénz. Nagyon eltörpül.

Itt most az van, hogy fillérbaszó lett a magyar kormány. Nincs pénz, minden lyukas garast megpróbálnak megfogni. Ezért lett minden oldal egyből tiltva, így a Szar Rt több bevételhez jut, ami az államhoz kerül, illetve szépen szponzori pénzek által a megfelelő emberek zsebébe.

Ott tévednek, hogy azt hiszik óriási pénzek mennek ki az országból, közben egy nagy lófaszt.

Mostanig mérték, hogy a bet365 kivonulása mekkora pluszt hoz a Tippmixpronak, és van egy olyan érzésem, hogy nem jelentett semmi pluszt, így elkezdtek mindent blokkolni. Kapkodás és káosz gondolkodás helyett.